Yönetim Hakkında...
- IIxMykonSxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Re: Yönetim Hakkında...
Oyunda yönetici yazdı gm azimlibey oyundan engellenmiştir sizden herhangi konuda bir sey isteyenlere sifrenizi vs vermeyin dedi
Ogün, 'derindekisır' diyor ki, "Azmibey sizden şifre/üye adı isterse vermeyin". Sen orayı yanlış anladın gibime geliyor
2009-2013
- IIxMykonSxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Noldu journey tek basına yetmedimi abisinimi çağırdı önce o imzasında ki grafik yazısını silsin daha logo nedir bilmiyor onbu rezil ettimi mi söledi sana senimi çağırdı görsellere bakın yazdıklarımı okuyun bi
insan bu kadar basitlesir burdan gülüyorum size çok eğleniyorum valla
Ayrıca Tılsım sunucusunda anka sunucusunda sancak sunucusunda bu yazıyı görenler var aynen şöyle yazıyordu siz uyurken ben kadim kesiyordum
GM Azimlibey adlı karakter oyundan uzaklaştırılmıştır Sizden her hangi bir konuda bir sey isteyen şifre vs kimseyle paylaşmaynız yaklaşık olarak böyle yazıyordu aynı anda arkadaşlarımda gördü
Ayrıca Tılsım sunucusunda anka sunucusunda sancak sunucusunda bu yazıyı görenler var aynen şöyle yazıyordu siz uyurken ben kadim kesiyordum
GM Azimlibey adlı karakter oyundan uzaklaştırılmıştır Sizden her hangi bir konuda bir sey isteyen şifre vs kimseyle paylaşmaynız yaklaşık olarak böyle yazıyordu aynı anda arkadaşlarımda gördü
Rezil olduğum bir taraf yok ortada. Abim de değil.
Peki sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun ? Ne haddine.
Peki sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun ? Ne haddine.
2009-2013
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
:idea: viewtopic.php?f=58&t=48190 burda ne oldumu açıkça söledim ve seninde ne olduğunu gördüm neyse çoluk çocukla iyi eğlendik hadi kolay gelsin
Siz gençlere 3 öğüdüm var
Bilgi Bilgi Bilgi...
Siz gençlere 3 öğüdüm var
Bilgi Bilgi Bilgi...
Lütfen dikkat edelim..DerindekiSIR yazdı:GM Azimlibey adlı karakter oyundan uzaklaştırılmıştır Sizden her hangi bir konuda bir sey isteyen şifre vs kimseyle paylaşmaynız yaklaşık olarak böyle yazıyordu aynı anda arkadaşlarımda gördü
GM Azimlibey yada GM Azmibey oyundan uzaklaştırılmış gibi bir ibare kullanılmadı. Gmxazimlibey isminde 1 seviye bir karakter oyundan uzaklaştırıldı. Sebebi ise, Gm vb. kişilerin isimlerinin benzerleri ile karakter oluştururak hesap hırsızlığı yapmaya çalışmalarıdır. [GM] tagı taşıyan kişiler ile Gmx.... tarzındaki kişileri karıştırmamanızı rica ederiz. Zira çok basit ayırt edilebiliyorlar. En önemli ayırt edici özellik ise; biri şifre ister, diğeri istemez
Tekrar altını çiziyorum.
Hiçbir yönetici sizlerden kullanıcı adı ve şifre gibi bilgileri talep etmez.
Bilgilerinize.
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Ya her sey üst üste gelince
bende öle sandım ayrıca sanırım bölgeden yazarkende GM azimlibey diye yazdınız o da karısıklığa sebeb oldu keşke GMxazimlibey diye yazsaydınız neyse bilgi kirliliği giderilmiş oldu teşekkürler... :lol:
Ekleme: Zaten Gmxazimlibey olarak belirtmiştim
[GM]Erdoğan
Ekleme: Zaten Gmxazimlibey olarak belirtmiştim
baksen ben derken
inanmıyon illa insanın isminin kırmızı mavi veya yeşil mi yazması lazım oyuncuları inandırabilmek için
inanmıyon illa insanın isminin kırmızı mavi veya yeşil mi yazması lazım oyuncuları inandırabilmek için
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz !
IIxMykonSxII

İki Ters , Bir Düz !
IIxMykonSxII