Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum
Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum
Arkadaşlar hemen dalıyım konuya adım Deniz Yaşım 15 sorum ise ben yaklaşık 3 yıldır bu oyunu oynuyorum ama artık diğer sunuculardan bıktım yakın zmanda plus alcam daha sonra düzünli olarak plus alcam benim sorum şimdi çevre nasıl ve arkadaş edinebilirmiyim sunucu ortamı nasıl burda başka kurallar varmı bana bunlar hakında bilgi veririseniz çok sevinirim
Re: Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum
Geldiğin sunucuda nasıl arkadaş edindiysen buradada öyle arkadaş edinicen olay bu.

ben çevre konusunda diyordum arkadaş edinme kolaymı yani çevre nasıl diğer sunucularda banamı denk gelmiyor bilmiyorum ama bi düzgün adama rastlamadığım için oyunda hiç arkım yok o yüzden sordum yani anlayışlı insanlar varmıTheRiamax yazdı:Geldiğin sunucuda nasıl arkadaş edindiysen buradada öyle arkadaş edinicen olay bu.![]()
Eğer ankaya gelmek istiyorsan ankada oynuyacaksan kötü bir çevre edinemezsin çünkü yok.

kardeş sunucu hoştur iyidir güzeldir gelebilirsin de.
sunucuya gelip hemen sunucunun eskileri gibi olamazsın
kendini kabul ettirmen gerek.
bu da şu sıralar zor anka ya ben de dahil olmak üzere bi çok kişi geldi bu ortamdan sıkılmazsan anka güzel yer.
bu da şu sıralar zor anka ya ben de dahil olmak üzere bi çok kişi geldi bu ortamdan sıkılmazsan anka güzel yer.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Wizards yazdı:kardeş sunucu hoştur iyidir güzeldir gelebilirsin de.
Katılıyorum

zaten şu mmorpg oyunlara başladım başlıyalı bi tek okul arkları vb. kişilerle beraber oyandım onlarlada aynı oyunlarda bulaşamıyorduk ankaya başlıycam ve arz ol diyen arkadaşa tamamdır o iş gelince 45 olam hemen
hemen arz olcam bide galiba loncadasın alımlar varmı loncaya ?
Anadolu Akıncıları Anka Sunucusu Bildirim Alanı isimlibir başlık var oraya başvu yapa bilirsin ben bilmiyorum.

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Hemen arz olucam diyorsun tabi senin kararın ama pek rahat hareket edemezsin söylemiş olayım