Kimsenin yaşını bilmeden, boyundan büyük laflar etme. Yaşım senden küçük de olsa büyük de olsa saygılı olmasını öğrenmelisin .DerindekiSIR yazdı:Her şeyden önce mütevazi olmasını öğrenmelisin yaşın küçük belliki... hatalarını ve eksiklerini eleştiriler sonucu öğrenecek ve gelişeceksin senin yaşındayken bende çok alıngandım ama şimdi beni acımasızca eleştirenler sayesinde bu duruma geldim.
Facebook 'İKV Video' Sayfası Logo
Re: Facebook 'İKV Video' Sayfası Logo
'DerindekiSır' bana ders vermeye çalışmana gerek yok. Yazdıklarının çoğunu okumaya bile tenezzül etmiyorum. Sadece şurasını okudum ;
2009-2013
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Akıl yaşta değil baştadır derlerdi eski zamanların birinde mütevazı denilen erdemlerin birisini daha kazanamamıssın demekki vede ne yazıkki ayrıca buraya takılacağına yazdığım bilgileri okuda bir seyler öğren madem çok gayretlisin bir sonraki çalışmanı bilgili olarak yap.
Ayrıca şahsına karşı hiç bir hakaret ve benzeri bir durum olmadı insan eşrefi mahlukat tabir i caizse poh pohlanmayı severiz seni anlıyorum
Ayrıca şahsına karşı hiç bir hakaret ve benzeri bir durum olmadı insan eşrefi mahlukat tabir i caizse poh pohlanmayı severiz seni anlıyorum
Çok havalanıyorsun bir şey biliyorum diye. Yarışmalarda ödül kazandım falan diyorsun. Nerden bilelim, herhangi bir kanıtın varmı ? Eserlerini sadece uzmanlara gösterirmiş de falan da. Geç bunları geç
Lafla peynir gemisi yürümez.
2009-2013
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Marmara güzel sanatlar fakültesi mezunuyum ayrıca kanıtlamaya gerek yok senden daha bilgili ve daha anlayışlı olduğum kesin logo nedir amlem nedir pictogram nedir onu bilmeyen adam değilim ve artık senin olmayan seviyene düştüğüm için kendime kızıyorum ve artık cevap vermeyeceğim önce bilgi !!! sonra iş bizim hocamız vardı bi sözü aklıma geldi Teknik çantada keklik
önce teknik öğren brushla falan olacak şeyler değil sen asıl tokatı güzel sanatlar sınavına girince yiyeceksin ben daha önceden yasadım çünkü banada böle süpersın diye verdiler gazı ressamım diye geziyodum yaşadığım ilçede beni herkes ressam olarak tanıyordu ama istanbula gidip sınava girince milletin çalışmalarınıda görünce işte ben asıl o zaman anlaıdım okyanusta damla olmadığımı hey gidi günler
Çocuğa dersin ateşe dokunma ama o çocuktur dinler mi dokunur ama parmağını bir yaksın ışıktan bile korkar artık onu yakacak zanneder aynı mesele sende yasayarak tecrübe edeceksin ama gurur etme az bir kaç kitap al mesela Sanatın öyküsü ile başla sonra pictogram diye bi kitap var onu al sonra çizginin gücü en azından bir kaç kara kalem çalışması gör sonra buraya çık imzana grafker yaz
Bilgimi paramı ?
Paramı dedin
Hayır bilgi çünkü bilgili adamın, parasıda olur.
Bilgili adam her şeyin farkında olur gerçeği görür hatta öyle ki görünenin ardındaki gerçeği bile.Görünenin ardındaki gerçek nedir reklamlarda çok kullanılır bu neyse başka bir konuda anlatırım bir sunum yapılacak kadar uzun bir konu nerden geldim buraya ben
neyse Journeyim kolay gelsin Sende gördüğüm bazı eksiklikler işte böyle...
Çocuğa dersin ateşe dokunma ama o çocuktur dinler mi dokunur ama parmağını bir yaksın ışıktan bile korkar artık onu yakacak zanneder aynı mesele sende yasayarak tecrübe edeceksin ama gurur etme az bir kaç kitap al mesela Sanatın öyküsü ile başla sonra pictogram diye bi kitap var onu al sonra çizginin gücü en azından bir kaç kara kalem çalışması gör sonra buraya çık imzana grafker yaz
Bilgimi paramı ?
Paramı dedin
Hayır bilgi çünkü bilgili adamın, parasıda olur.
Bilgili adam her şeyin farkında olur gerçeği görür hatta öyle ki görünenin ardındaki gerçeği bile.Görünenin ardındaki gerçek nedir reklamlarda çok kullanılır bu neyse başka bir konuda anlatırım bir sunum yapılacak kadar uzun bir konu nerden geldim buraya ben
Madem o kadar bilgilisin, koy bir çalışmanı görelim. Neden çekiniyorsun anlamadım ?
Dediğim gibi lafla peynir gemisi yürümez..
Dediğim gibi lafla peynir gemisi yürümez..
2009-2013