evet arkadaşlar çok eski oyuncular bunlar hepsininde çarı silindi
jethro ( ya oyuna geri dönsem alayını pert ederimde uğraşamam aga)
sanalkorkun ( bana laf atardı hep şimdi foruma giriyo hiçbişe yazamıyo )
ematema (zaten çarı çalındığı haberini alır almaz gülmekten karnıma kramp girdi )
NeihborhuudSnipa yazdı:evet arkadaşlar çok eski oyuncular bunlar hepsininde çarı silindi
jethro ( ya oyuna geri dönsem alayını pert ederimde uğraşamam aga)
sanalkorkun ( bana laf atardı hep şimdi foruma giriyo hiçbişe yazamıyo :D )
ematema (zaten çarı çalındığı haberini alır almaz gülmekten karnıma kramp girdi )
Zamanında iyi koymuşuz ki adamın derdi olmuşuz . Alındığımı sanıyosan yanılıyosun . Çarımın çalınması benim sakalımı kesti kesilen sakal daha gür çıktı . Anlayana ;)
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
ematema 37-39 level ezik bi büyücü ile dolaşan senmisin kp kasıyoruz 2 laptop var hangisine bakalım sen orda arz çarıma dalıosun dürtüklüosun sadece hatırlarsın belki neyse
Aslanbambam
Aslanbambam yazdı:ematema 37-39 level ezik bi büyücü ile dolaşan senmisin kp kasıyoruz 2 laptop var hangisine bakalım sen orda arz çarıma dalıosun dürtüklüosun sadece hatırlarsın belki neyse
Aslanbambam
Nick Nevzatik ben değil arkın çarı ben oyuna bu gün yeni girdim.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
eveet nevzatik hatırladım 39 level büyücün sen olsan zaten ben karizma alırken gelipde saldırı yapmassın 2 tane ufak level büyücü gelmiş karizma alıyorum dürtüklüyorlardı. sivri ada lodos sancakta neyse tşkrler söylede karizma alana saldırı yapmasın senin çardaki kişi
Aslanbambam yazdı:eveet nevzatik hatırladım 39 level büyücün sen olsan zaten ben karizma alırken gelipde saldırı yapmassın 2 tane ufak level büyücü gelmiş karizma alıyorum dürtüklüyorlardı. sivri ada lodos sancakta neyse tşkrler söylede karizma alana saldırı yapmasın senin çardaki kişi
Tamam usta özür dilerim onların adına .
Aslanbambam yazdı:eveet nevzatik hatırladım 39 level büyücün sen olsan zaten ben karizma alırken gelipde saldırı yapmassın 2 tane ufak level büyücü gelmiş karizma alıyorum dürtüklüyorlardı. sivri ada lodos sancakta neyse tşkrler söylede karizma alana saldırı yapmasın senin çardaki kişi