DaRkxsTaR yazdı:Hayırlı olsun o zırh 100 milyon anca eder
Şaheserler satılmaz
DaRkxsTaR yazdı:Hayırlı olsun o zırh 100 milyon anca eder
imzanda amacımız post kasmak değil fikir paylaşmaktır demişsin. Kardeşim neden başlık hotlatıyorsun.YesilbuyuxOwner yazdı:DaRkxsTaR yazdı:Hayırlı olsun o zırh 100 milyon anca eder
Şaheserler satılmaz
6 ay oncekı konuyu upload etmıssın nası basardın hll olsunYesilbuyuxOwner yazdı:DaRkxsTaR yazdı:Hayırlı olsun o zırh 100 milyon anca eder
Şaheserler satılmaz
ibrahimking yazdı:6 ay oncekı konuyu upload etmıssın nası basardın hll olsunYesilbuyuxOwner yazdı:DaRkxsTaR yazdı:Hayırlı olsun o zırh 100 milyon anca eder
Şaheserler satılmaz
şuna post kasıyom deseneYesilbuyuxOwner yazdı:ibrahimking yazdı:6 ay oncekı konuyu upload etmıssın nası basardın hll olsunYesilbuyuxOwner yazdı:DaRkxsTaR yazdı:Hayırlı olsun o zırh 100 milyon anca eder
Şaheserler satılmaz
Ben mesajımı yazarım tarihe bakmam fikrimi beğenen destekler,beğenmeyen ise uzar gider.
Anlamana bağlı, doğru anlayana lafımdır benim.İmzamdaki o mesaj da ana fikri doğru anlayalar içinibrahimking yazdı:şuna post kasıyom deseneYesilbuyuxOwner yazdı:ibrahimking yazdı:6 ay oncekı konuyu upload etmıssın nası basardın hll olsunYesilbuyuxOwner yazdı:DaRkxsTaR yazdı:Hayırlı olsun o zırh 100 milyon anca eder
Şaheserler satılmaz
Ben mesajımı yazarım tarihe bakmam fikrimi beğenen destekler,beğenmeyen ise uzar gider.