Oyunun giriş bölümünde oyun rehberi var.Bu oyunu nasıl oynanmasını üzerine pek çok ayrıntı mevcut.Oyuna başlayan aklı başında biri bunu inceleyip bir süre oynadıktan sonra bölgede şöyle bir pm görüyor.Epe 500m na alınır. Yada 500m a ws yapılır.Bu oyun rehberi bu oynayan adama böyle bir pm attırabilirmi? Bu oyun rehberi artık kimsenin umrundamı? İnsanlara oyunu insan gibi oynamanın ayrıcalığını teşvik etmezseniz,böyle yapıyoruz ama bu oyunun cılkını çıkarır diye düşünmezseniz 100 tane sahtekarı bulsanız ne olur bulmasanız ne olur.Kolay elde etmeyi tatmış bir zümre,bunu gözüyle şahit olmuş 700.000 iflah olmaz oyuncunuz var artık.Ona karışmazsınız,buna karışmazsınız biz insanların tavırlarıyla kişilikleriyle nasıl olduklarıyla alakalı yorum yapmayız karışamayız biz pedagog değiliz dersiniz ama onlara yanlış rol modeller sununcada boynuz kulağı geçecektir illaki.Bu forumda kulağınızdan tutup bu hatayı neden ısrarla yaptınız yazılarını sildiğiniz sürece bu oyun iflah olmaz.Saygılar Sevgiler.
Ocipres
BU LEKE HİÇBİR ZAMAN TEMİZLENMEZ!
BU LEKE HİÇBİR ZAMAN TEMİZLENMEZ!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Re: BU LEKE HİÇBİR ZAMAN TEMİZLENMEZ!
Efendim hepimiz haklıyız.. Elbet yazıların ve düşüncelerin doğru ama buda bir DUVARDAN OYUN nede olsa bir tek forum başlığı altında bizi dinlemezler bir tek forum başlığı açıp 100 hatta 1000 forum başlığı açıcak hatta ve hatta 700.000 kişinin içinden helaliyle oynayanların hepsi forum başlığı açıcak düzeye geldimizde !!
Büyük an hazır olun !! yukardaki adhood.com reklamlarından dolayı oyun daha çok para kazanıcak hani yazıyo ya bimeks felan %10 indirim taksit bilmem ney..
Yani işin esprisi bu ama konu açık böyle olacak inanıyorum.. ve çıkar yolunuda düşünemiyorum artık.. diyorum kendime eskisi gibi oyuna girmem için artık imkansız bazı şeyleri yapmak için oyununda adım atması lazım.. imkansız derken
oyunu oynamaktan kast ediyorum hakkıyla yapılamıcak çok imkansız şey var bu oyunda hileyi yada hırsızlığı icat eden ve bool booool kullanan OYUNUN BÜYÜK ŞAHISLARI utansın..
Büyük an hazır olun !! yukardaki adhood.com reklamlarından dolayı oyun daha çok para kazanıcak hani yazıyo ya bimeks felan %10 indirim taksit bilmem ney..
Yani işin esprisi bu ama konu açık böyle olacak inanıyorum.. ve çıkar yolunuda düşünemiyorum artık.. diyorum kendime eskisi gibi oyuna girmem için artık imkansız bazı şeyleri yapmak için oyununda adım atması lazım.. imkansız derken
Fatmagülün suçu ne ?

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
1453 yazdı:Fatmagülün suçu ne ?
Kaçacaktı.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
oluruna bırakın her şeyi bu böyle gelmiş böyle gider
ayrıca değil 700 bin 70 bin kişinin oynadıgından bile şüphelıyım ben .zaten olmadıgı cok acık aslnda teskılatta her gun kac farklı karakter görüyorsunuz ? taş çatlasn 200 300 farklı kişi oynuyor teşkilşatta 300 teşkılatta 699 700 ü nerde
eminönünde de oynuyorum orası da teşkılattan farksz orda da en fazla 200 kişi oynuyordur bu 700 bin nerede cok merak ediyorum
İkv nin resmi sayfasında 700.000 oyuncu var diye yazılmış.Büyük rakamlar iki ucu sivri bıcak gibidir.Bazen çok olsa diye umud edersin, bazende keşke az olsaydı diye.exoriusII 24 Oca 2011 11:01
oluruna bırakın her şeyi bu böyle gelmiş böyle gider ayrıca değil 700 bin 70 bin kişinin oynadıgından bile şüphelıyım ben .zaten olmadıgı cok acık aslnda teskılatta her gun kac farklı karakter görüyorsunuz ? taş çatlasn 200 300 farklı kişi oynuyor teşkilşatta 300 teşkılatta 699 700 ü nerde eminönünde de oynuyorum orası da teşkılattan farksz orda da en fazla 200 kişi oynuyordur bu 700 bin nerede cok merak ediyorum
Ocipres
aynen öyle. kaça kaça oyuncu kalmadı oyunda. bu 700.000 nerede bende çok merak ediyorum? hodri meydan, konuyu kilitlemeden, yetkililer ispat edin 700.000 oyuncuyu (bir kişinin birden çok hesabını ve karakterini saymadan. çünki bir kişinin onlarca karakteri var.)bende geri döneyim...exoriusII yazdı:oluruna bırakın her şeyi bu böyle gelmiş böyle giderayrıca değil 700 bin 70 bin kişinin oynadıgından bile şüphelıyım ben .zaten olmadıgı cok acık aslnda teskılatta her gun kac farklı karakter görüyorsunuz ? taş çatlasn 200 300 farklı kişi oynuyor teşkilşatta 300 teşkılatta 699 700 ü nerde
eminönünde de oynuyorum orası da teşkılattan farksz orda da en fazla 200 kişi oynuyordur bu 700 bin nerede cok merak ediyorum
eski bir ikv oyuncusu...
Böyle gelmiş, böyle gidecek korkarim valla ... (:
Veyy Veyyxşifa Veyyxbüyü Dadaşxveyy

Okuyun, Görün, Sövün...
- IIOoxRoCCoxoOII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Veyy yazdı:Böyle gelmiş, böyle gidecek korkarim valla ... (:
LONCA
~ * ` ''KeyF - i ALem'' ´ * ~

~ * ılılıRoCCoılılı * ~ [ Anqaraxhell ] :!:
~ * ` ''KeyF - i ALem'' ´ * ~

~ * ılılıRoCCoılılı * ~ [ Anqaraxhell ] :!:
Daha cogu kisi burada konusmaya korkuyo. Nasıl hakkımızı hukukumuzu arayıp temiz bir İKVye kavusacagız.
İnsanlar herseyin farkında gene susyolar kardes kendini üzmeye bile deymeZ. :? :? :?:
BİZEDE BİRGÜN KADER GÜLER GÜLER İNŞ.
İnsanlar herseyin farkında gene susyolar kardes kendini üzmeye bile deymeZ. :? :? :?:
BİZEDE BİRGÜN KADER GÜLER GÜLER İNŞ.
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA