Brkxintikam yazdı:Adem abiyle kurt magarasında tanısmıstık. Ben kurt keserken Adem abide bana yardım edıyodu. Öyle öyle abi kardesligimiz basladı ve Adem abi beni İNTİKAM loncasına aldı. Böylelikle İNTİKAM ailesine katıldım.. 2.5-3 yıldır
İNTİKAM loncasındayım ve İNTİKAM loncasında olmaktan gurur duyuyorum..
Beni İNTİKAM loncasına alan Adem abime bir kez daha tesekkür ediyorum.. Saygılarımla..
Kimse pahalıdan satmasın kendini. Biz biliriz herkezin indirimli günlerini.. Gidene üzülme baskasına gidiyodur, gelene sevinme baskasından geliyodur.. Beni tanıyan bilir, bilen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar.. ayık ol panik yapma, rahat ol bak dalgana.. 3 günlük dünya ne sana kalır ne bana.. Giden dönmek isterse bırak dönsün, ne kaybetmis bir daha görsün..
Vay ... ne canlar yakılmadı ki o kurt mağrasında .......................... ama herzaman da kötü şeyler yaşanacak değll ya bakın bi hayra vesile olmuş.................. nadirde olsa.
Ccckurtccc
payitahtxintikam yazdı:öncelikle''neden İNTİKAM ?''sorusuna hala mantıklı bi yanıt bulamadığımı belirtmek isterim, altta bikaç foto var eskilerden..
listeye bak be kimler varmış..
bu ezo kim ya biyerden tanıyorum ama tam çıkaramadım
Tugay'la ilk muhabbetlerimiz
34 levelde ws sanatı..
mod yasak agaa.
parayı 1111111 yapana kadar ne uğraşmıştım bee.. :d
vayy bee .... kanka iki fotoda da üstler çalındığında çekmişsin lan helal...çok manyak hüzünlendim ha.
orda ki emmaxxwatson arkadaştı çarı çalınmış haberimiz yoktu klan kasarken çara gir dedik....sabah çara bi baktım 3 tane hedefcik,20 m bono bide dalton conk set uçmuştu ...
Adem nerdesiniz knk ya sıkıldım valla oyundan, online kimse yok bi Tugay bi ben bide Bulut var hiç bişey yapamıyoruz ne bölge ne başka bişey... :!: :!: