Oyunda Bazı Harfler görünmüyo
Oyunda Bazı Harfler görünmüyo
Merhaba Ben Windows7 Home Premium İngilizce Kullanırken Oyunu Yükledim.Ve Ertesi Gün Windows7'nin Türkçe Paketini İndirererek Türkçe Yaptım.Oyundaki Türkçe Karakterler Görünmüyor Yada Garip Şekiller Var.Pm Atarken Çok Büyük sorunlar Yaşıyorum.Bu Durumu Nasıl Düzeltebilirim ??
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: Oyunda Bazı Harfler görünmüyo
Klasik olarak dnilen laf oyunu sil kur düzelebilir , düzelmese destek takımına başvurmalısın.
Merhaba;
Dil ve bölge ayarlarını tamamen Türkçeleştirdikten sonra,oyunu tamamen silin,sonra tekrar yükleyin.
Kısacası işin sırrı "tamamen" Türkçe'de
İyi Günler.
Dil ve bölge ayarlarını tamamen Türkçeleştirdikten sonra,oyunu tamamen silin,sonra tekrar yükleyin.
İyi Günler.
"Everything starts in the head"

- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Windows 7'nin Türkçe dil paketini sonradan yüklediysen problem olması normaldir. Çünkü çoğu zaman türkçeleştirme tam olarak doğru olmuyor. Sadece oyunda değil, bilgisayardaki herhangi biryerdeki yazılarda da problem olabilir. Orjinal Türkçe yüklemeni tavsiye ederimMaryhuana yazdı:Merhaba Ben Windows7 Home Premium İngilizce Kullanırken Oyunu Yükledim.Ve Ertesi Gün Windows7'nin Türkçe Paketini İndirererek Türkçe Yaptım.Oyundaki Türkçe Karakterler Görünmüyor Yada Garip Şekiller Var.Pm Atarken Çok Büyük sorunlar Yaşıyorum.Bu Durumu Nasıl Düzeltebilirim ??

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Bunu denedikten sonra sonucunu yazarsan sevinirim.Aedan yazdı:Merhaba;
İyi Günler.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Merhaba,
Oyun içerisinde dil veya yazım ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum.
Bilgisayarınıza sonradan Türkçe Paketi eklediğiniz için sorun yaşanmış olabilir.
Bunun için Denetim Masası içerisinden Dil Ayarları'nı tamamen düzelttikten sonra İKV'yi kaldırıp yeniden kurunuz. Sorun geçmez ise Windows 7'nin düzgün bir Türkçe versiyonu ile yeniden deneyiniz.
Eğer yine olmazsa www.istanbuloyun.com/support.aspx adresindeki Destek Formu'nu gerektiği gibi doldurup Destek Ekibi ile iletişime geçiniz.
Oyun içerisinde dil veya yazım ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum.
Bilgisayarınıza sonradan Türkçe Paketi eklediğiniz için sorun yaşanmış olabilir.
Bunun için Denetim Masası içerisinden Dil Ayarları'nı tamamen düzelttikten sonra İKV'yi kaldırıp yeniden kurunuz. Sorun geçmez ise Windows 7'nin düzgün bir Türkçe versiyonu ile yeniden deneyiniz.
Eğer yine olmazsa www.istanbuloyun.com/support.aspx adresindeki Destek Formu'nu gerektiği gibi doldurup Destek Ekibi ile iletişime geçiniz.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
üzülme
Olur Böyle Vakalar TuPaC Yakalar

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN