Konu başlığı ne kadar doğru oldu bilemiyorum ama Eminönü koymak istedim.
Bu işlerde acemiyim çoğu kişi bilir.Yaptığım adam akıllı ilk çalışmam denebilir...
Eksiklerim var farkındayım.Mesela karakterleri alta doğru yapıştırmam gerekirdi.Alt kısım boş kaldı.İstanbul Kıyamet Vakti yazısını silemedim o var.Zamanla düzeltirim artık.Eksikleri fark edip söylerseniz benim içinde güzel olur ve yorumunuz benim için önemli.Değerli yorumlarınızı bekliyorum
İyi günler.
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım
Yalnız ben bunu eserim olarak göstermedim ki zaten şu anda başlamadım bir şeyler yapmaya.Sen ayıp ettin usta sensin.Senin yaptığını biliyordum zaten.Bende öyle yapayım ki hoş görünsün dedim.Burada sormak istediğim işte eksiklerim neler var diye...
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım
Raito yazdı:Yalnız ben bunu eserim olarak göstermedim ki zaten şu anda başlamadım bir şeyler yapmaya.Sen ayıp ettin usta sensin.Senin yaptığını biliyordum zaten.Bende öyle yapayım ki hoş görünsün dedim.Burada sormak istediğim işte eksiklerim neler var diye...
PekaLa birdahakine kendi tasarımLarından yap.. hataLarını daha iyi görürüz.. yerLeştirmeLere dikkat et.
Teşekkürler yorumun için bide şunu sormak istiyorum.Kenarında beyazlıklar kalıyor onu el işareti gibi bir araç ile kapatıyorum fakat resimde göründüğü gibi karakterlerin kenarlarında kötü bir iz bırakıyor.Bunu nasıl engelleyebilirim?
Raito yazdı:Teşekkürler yorumun için bide şunu sormak istiyorum.Kenarında beyazlıklar kalıyor onu el işareti gibi bir araç ile kapatıyorum fakat resimde göründüğü gibi karakterlerin kenarlarında kötü bir iz bırakıyor.Bunu nasıl engelleyebilirim?
Merhaba Raito,
Resim fena sayılmaz, Eline sağlık. Pratik yapmaya devam Bir an önce Photoshop'a geçmelisin
Loneliness yazdı:
Raito yazdı:Teşekkürler yorumun için bide şunu sormak istiyorum.Kenarında beyazlıklar kalıyor onu el işareti gibi bir araç ile kapatıyorum fakat resimde göründüğü gibi karakterlerin kenarlarında kötü bir iz bırakıyor.Bunu nasıl engelleyebilirim?
JouRney yazdı:Merhaba Raito,
Resim fena sayılmaz, Eline sağlık. Pratik yapmaya devam Bir an önce Photoshop'a geçmelisin
Loneliness yazdı: