ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
ancyraxeray
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !

Mesaj gönderen ancyraxeray »

AncyraxIIeRayII bnm tek Lonca karaterimdir bundan baska loncaya ait karaterim bulunmamaktardır.Bilginize....
Kullanıcı avatarı
Faggy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Faggy »

♦ GÜNCELL
AncyraxDjateşI [♦ Ecel Getiren ♦]

AncyraxDjateşII [♦ Ejder Asa ♦]

AncyraxDjateşIII [♦ Ashab-ı Kehf ♦]

AncyraxDjateşIV [♦ Latif ♦]

♣ AncyraTR ♣ ♦ [FARUK] ♦
anqelxx62
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen anqelxx62 »

İsim : Erdinç
Soyisim : seşgin
Karekterlerim ve Levelleri : Xxdersimlixx ( 49 ) Xdersimlixerdinç (49) Dersimlixefsane (40)
Neden Ancyra : Beyaz köskTe Ancyra loncasını çok başarılı bulduğum için ayrıca Ancyra loncası bana göre çok farklı tertemiz bi lonca küfür hırsızlık hepsi yasak ben oyunda istemediğim tek şey hırsızlık defalarca insanalara güvenip birçok maden ve esya mı çaldırdım bu benim saflığımda dolayı değil insanları denemek için di biRde bu loncaya katılmamın güvenmemin sebebi DjateŞ karakterli KENAN kardesimin sayesinde onun konuşmalarından Ancyra loncasının nasıl biR lonca olduqu anlaşılıyordu bu yüzden kendisine teşekküR ederim

Ben kendi dürüRstlüğüme saygıma sevgime güvenerek bu başvuruyu yapıyorum gerekeni siz Ancyra ailesinde bekliyorum !!

' Teşekkürler '
anqelxx62
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ksR bakmayın birşeyi eklemeyi unuttum lodos klanındayım ama benide ailenize dahil ederseniz rutbemi bırakıp hemen ARz klanına katılacağım ve ecel üretiyorum 5 iRidyum kaldı sadece şaheserli sayılırım !!!
Kullanıcı avatarı
xxxRaiderxxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xxxRaiderxxx »

anqelxx62 yazdı:ksR bakmayın birşeyi eklemeyi unuttum lodos klanındayım ama benide ailenize dahil ederseniz rutbemi bırakıp hemen ARz klanına katılacağım ve ecel üretiyorum 5 iRidyum kaldı sadece şaheserli sayılırım !!!

Şaheserin olup olmaması önemsiz adam olunması lazım önemli olan husus o...
''Temiz elleri olan insanların da kirli düşünceleri vardır.''
Kullanıcı avatarı
xxxRaiderxxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xxxRaiderxxx »

Bu Dakikadan İtibaren ANCYRA Loncasıyla Bir Alakam Kalmamıştır...Sebep:Artık ANCYRA Lonca'sının Benim Gözümde Farklı Yerlerde Olması Diyeyim veya Eskisi Gibi Zevk Alamamam...Hakkı ve Emeği Olan Çok Bu Loncada Bana Karşı...Onlar Kendilerini Bilirler...Bu Kelimelerin Dışında..:

____Ancyraxcenk Ancyraxcenkk Ancyraxcenkş____ ANCYRA Loncasıya Hiç Bir Alakası Kalmamıştır...

Herkeze Teşekkürler...!
''Temiz elleri olan insanların da kirli düşünceleri vardır.''
Kullanıcı avatarı
AncyraTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AncyraTR »

ANCYRA Loncası'nın Şuanki Yerinde olmayı İsteyen o KAdar Lonca Varki.

Bu Lonca Çok Günler Gördü Görecekte Kimsenin Ahı Kalmaz Çıkar.

Bu Loncadaki Tüm Elemanlar ve Geliceklerde Loncadan Bir İtem Almak Yerine Koymayı Denese.

Ben Şimdiye Kadar Kimseden Haraç Kesmedim Onuda Bilirdim Vermezseniz . . . Giderdiniz Ama Yapmadım.

Bu Loncada Kalmayacakları Zorla Tutan Yok Ben Tek Tabancada Takılırım HER TÜRLÜ.

En Falza Ne Olur Biliyormusun Ben Giderim ANCYRA Gene Kalır Merak Etmesin Kimse ;)
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!

________________________AncyraxforEVER____________________

AncyraTR

Ankara-TÜRKİYE
Kullanıcı avatarı
AncyraTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AncyraTR »

anqelxx62 yazdı:İsim : Erdinç
Karekterlerim ve Levelleri : Xxdersimlixx ( 49 ) Xdersimlixerdinç (49) Dersimlixefsane (40)
Neden Ancyra : Beyaz köskTe Ancyra loncasını çok başarılı bulduğum için ayrıca Ancyra loncası bana göre çok farklı tertemiz bi lonca küfür hırsızlık hepsi yasak ben oyunda istemediğim tek şey hırsızlık defalarca insanalara güvenip birçok maden ve esya mı çaldırdım bu benim saflığımda dolayı değil insanları denemek için di biRde bu loncaya katılmamın güvenmemin sebebi DjateŞ karakterli KENAN kardesimin sayesinde onun konuşmalarından Ancyra loncasının nasıl biR lonca olduqu anlaşılıyordu bu yüzden kendisine teşekküR ederim

Ben kendi dürüRstlüğüme saygıma sevgime güvenerek bu başvuruyu yapıyorum gerekeni siz Ancyra ailesinde bekliyorum !!

' Teşekkürler '
Erdinç Kardeş İçin Görüş Sahibi Olan Arkadaşlar Görüşlerini Bildirirse Sevinirim.

Yarın Akşama KAdar Görüşleri Alıcam Ertesi Gün Erdinç Kardeş Oyunda Görüşelim.
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!

________________________AncyraxforEVER____________________

AncyraTR

Ankara-TÜRKİYE
anqelxx62
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ben sürekli oyundayım düşünçeleriniz benim için çok önemli dedim ya düRistrlüğüme saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde olduqumu belirtmiştim sözü siz Ancyra lara bırakıyorum qereğini aRz ederim !!!!

TeşekkürLeR
Kullanıcı avatarı
Kenancolak
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kenancolak »

anqelxx62 yazdı:İsim : Erdinç

' Teşekkürler '

Onaylıyorum
AncyraxDjateşI

“Lonca İletişim” sayfasına dön