Server Error in '/' Application. Hatası
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Server Error in '/' Application. Hatası
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation algorithm. AutoGenerate cannot be used in a cluster.
İki gündür bu hatayı alıyorum. Tarayıcı geçmişini felan temizledim ama sürekli bu hatayı alıyorum.
Çözümü için yardımcı olabilicek varmı ?
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Unuttun mu çocuk ?
Re: Server Error in '/' Application. Hatası
Sobee üyeliğim ile girerken Server Eror in "/login" Appilcation. hatası alıyorum ne yapmalıyım?
Internet Explorer 7 sürümüne sahip olan üyelerimiz İçin ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Internet Explorer 6 sürümüne sahip olan üyelerimiz için ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Bunlar işe yaramadıysa modeminize Reset atıp, tekrar oyuna girmeyi deneyin.
Internet Explorer 7 sürümüne sahip olan üyelerimiz İçin ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Internet Explorer 6 sürümüne sahip olan üyelerimiz için ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Bunlar işe yaramadıysa modeminize Reset atıp, tekrar oyuna girmeyi deneyin.
2009-2013
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Hepsini denememe rağmen bir sonuç alamadım.
Oyunu İkv Kutudaki dvd ' den yükledim.
Güncellemeleri yapmasına rağmen hale bu hatayı alıyorum.
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Unuttun mu çocuk ?
İSTİKLAL LONCASI
Unuttun mu çocuk ?
Bende bir ara karşılaşmıştım bu hata ile, Tarayıcının geçmişini silmeme rağmen sorun devam ediyordu. Bir arkadaş da oyunu silip yeniden kur demişti. Silip tekrar kurdum, sorun ortadan kalktı.Muriscoyagmao yazdı:Hepsini denememe rağmen bir sonuç alamadım.
İsterseniz bir deneyin
2009-2013