LUTFEN BAKINIZ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
zafer6464
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

LUTFEN BAKINIZ

Mesaj gönderen zafer6464 »

ARKADASLAR BAZI KISILERDE PLUS YOK PULUS ALABILCEK DURUMU OLMAYA BILIR NEDEN BOYLE YAPIYORSUNUZ SAYIN GMLER SADECE PLUS ÜYELERİ GİREBİLİR DİYO GİRERKEN SUNUCU DOLU PLUS UYELERI GİREBILIR DIYOR BOYLE OLDUGUNU BILSEYDIM OYUNUN BASTAN OYNAMZDIM
Kullanıcı avatarı
Pederinkankasi
İskele Babası
İskele Babası

Re: LUTFEN BAKINIZ

Mesaj gönderen Pederinkankasi »

Sonuna Kadar katılıyorum kardeşim sana.TTnet acılmadı dıye carımı aktardım plus yok diye 2 saattır oyuna giremıyorum.Bunların amacı sadece para kazanmak...
Söz Konusu VaTansa Gerisi Teferruattır...!!

Vatan İçin Kan Dökmek Gerekirse Dünyanın Şah Damarını Keseriz ;)

Pederinxkankası Pederinxşifacısı
Elifatikx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Elifatikx »

yha bu kadar zulüm olmazki aynn 4 saattir girmeyi deniyom 1 kere girmedi :( :cry:

Elifatıkx
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Sancak savaşına 1dk kala düştüm sunucu doluydu böyle adaletse lanet olsun :evil:
Kullanıcı avatarı
emreciksin27
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen emreciksin27 »

Bende Plus Olmadan Önce Deli Oluyordum...... :evil:
İKiMiZdE AyNı ŞeYi DüŞüNüYoRuZ BeN SeNi,SeN İsE KeNDiNi.

Kod: Tümünü seç

http://img13.imageshack.us/img13/4949/ekran010811131801.jpg
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle dediğinize tamamen katılıyorum.Daha dün etkinlik vardı arayan bulur girmek için savaşçıma girdim sunucu dolu.Çok ciddi söylüyorum(saate baktım) 10dkda anca girebildim ki o zamana kadar atı alan üsküdarı geçmiş oldu.İlk ipucu gelmiş herkes aramaya başlamıştı bile neyse başka bir ipucundan herkes meran olduğunu anladı bende oraya giderken adam buldu.Böyle saçma şey olmaz arkadaşım plus alın plus alın diyosunuz itemini bile göremeyen adamlar var.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Plusu olmayan veya almayanlar arkadaşlara TTNET ' i öneririm . Fakat en çok fazla hata olan TTNET şuanda .

TTNET ' in avantajlarından biride ( Plus almaksızın ) Sunucuya beklemeden girebilmedir .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

Felipemassa yazdı:Merhaba arkadaşlar.Öncelikle dediğinize tamamen katılıyorum.Daha dün etkinlik vardı arayan bulur girmek için savaşçıma girdim sunucu dolu.Çok ciddi söylüyorum(saate baktım) 10dkda anca girebildim ki o zamana kadar atı alan üsküdarı geçmiş oldu.İlk ipucu gelmiş herkes aramaya başlamıştı bile neyse başka bir ipucundan herkes meran olduğunu anladı bende oraya giderken adam buldu.Böyle saçma şey olmaz arkadaşım plus alın plus alın diyosunuz itemini bile göremeyen adamlar var.
Çok haklısın kardeşim plus aldım 3 ay boyunca 100'lerce yaratıktan bir item düşmedi. Plus bitti bikaç çöp item düşürdüm. :roll:
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Sevgili arkadaşlar çok güzel de. O zaman biz plus alarak ayrıcalık sahibi olmak isteyen üyelerin ne ayrıcalığı kalacak. Sizlerde beklemeden oyuna girin. Bizimle her imkana sahip olun... İyi peki de ben neden paramla seninle aynı şartlarda olayım farkım ne olacak? Plus satmasa bu oyunu ilerleten kadro nereden geçimini sağlayacak? Hem parasız olsun, hem her imkan olsun, ölürsem mekanım cennnet olsun, yolculuğum cam kenarı olsun.... vs vs. Ama insaf yahu demek istiyorum....

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NATHAN »

sizi mantıklı düşünmeye davet ediyorum;
yahu bu oyun suylamı çalışıyor, bu adamlar bu oyunu yapıyorlar sizler zaman geçiriyorsunuz ..
Peki bu adamların verdikleri emekler ve zmanlar ne ile karşılanıcak ? birkaç hayır dua sı ile zannediyorsanız yanılıyorsunuz.
oyunun reklamları , sitesi forumu işte verdiğiniz verdiğimiz plus paralarıyla yapılıyor
VE DAHA NİCESİ.
aklınızı başınıza devşirin.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb

“Genel Sohbet” sayfasına dön