12:00 da abdest alıp kendimi okutmaya gidicem bu sefer inşAllah zırh düşücektir bakalım artık migratın derinliklerinde görüşmek üzere
Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
Sınavlar bitti sonunda huzur ve rahatlık
12:00 da abdest alıp kendimi okutmaya gidicem bu sefer inşAllah zırh düşücektir bakalım artık migratın derinliklerinde görüşmek üzere
3 zırh garanti, yaptım olacakasim3428 yazdı:Sınavlar bitti sonunda huzur ve rahatlık![]()
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
İyi akşamlar gençler
Ocak ayı aidatlarını vermek için yarın ve Perşembe sabahından itibaren oyunda olucam..Önümüzdeki hafta Pazar günü Ocak ayı aidatlarını vermek için son gündür.Vermeyenlerden lişan düşülmesi için önerim var.
Ocak ayı aidatlarını vermek için yarın ve Perşembe sabahından itibaren oyunda olucam..Önümüzdeki hafta Pazar günü Ocak ayı aidatlarını vermek için son gündür.Vermeyenlerden lişan düşülmesi için önerim var.

Gocuman
- memoagent47
- Teşkilat Neferi
+Enderxangel yazdı:İyi akşamlar gençler![]()
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
Aidatları ödemeyenlerden lişan düşülecek zaten.Yalnız aidat duyurularını bölgeden yapmayın.Üyelere PM yoluyla ulaşmaya çalışın.
Bugün GB lere katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum ellerine sağlık. Cumartesi günü düşürdüğümüz ganimetler;
Bana Kıyamet Alevi Kolye ve Farabi Solucan Set-Yanlızxkurt[Arkın] İbni Sina Cevriye Mor Pantolon- Adalet [Kenan] onuncuya Fundi Zırh
- XxDeLLyxX [Zeynep] şifasına Fundi Zırh-YENİSAHRA[Asım] Yücelen Halit Mor Pantolon ve Evocati Yüzük-Yağmursu[Melek Abla] Fevzi Cevriye Mor Pantolon
Hepimize hayırlı olsun.GB lere yarın devam edicez haberiniz olsun.
RoA!!!
Bugün GB lere katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum ellerine sağlık. Cumartesi günü düşürdüğümüz ganimetler;
Bana Kıyamet Alevi Kolye ve Farabi Solucan Set-Yanlızxkurt[Arkın] İbni Sina Cevriye Mor Pantolon- Adalet [Kenan] onuncuya Fundi Zırh
RoA!!!
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
naptınız lanCesurlar yazdı:Aidatları ödemeyenlerden lişan düşülecek zaten.Yalnız aidat duyurularını bölgeden yapmayın.Üyelere PM yoluyla ulaşmaya çalışın.
Bugün GB lere katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum ellerine sağlık. Cumartesi günü düşürdüğümüz ganimetler;![]()
Bana Kıyamet Alevi Kolye ve Farabi Solucan Set-Yanlızxkurt[Arkın] İbni Sina Cevriye Mor Pantolon- Adalet [Kenan] onuncuya Fundi Zırh- XxDeLLyxX [Zeynep] şifasına Fundi Zırh-YENİSAHRA[Asım] Yücelen Halit Mor Pantolon ve Evocati Yüzük-Yağmursu[Melek Abla] Fevzi Cevriye Mor Pantolon
RoA!!!
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
Öncelikle hayırlı olsun ve sizlere çok teşekkür ederim. Uzun zamandır Junon için benim şifacıyıda (Esedullahşifa) alalım diyorum fakat başka şifa alıyorsunuz. Çok teşekkür ederimCesurlar yazdı:Bana Kıyamet Alevi Kolye ve Farabi Solucan Set-Yanlızxkurt[Arkın] İbni Sina Cevriye Mor Pantolon- Adalet [Kenan] onuncuya Fundi Zırh- XxDeLLyxX [Zeynep] şifasına Fundi Zırh-YENİSAHRA[Asım] Yücelen Halit Mor Pantolon ve Evocati Yüzük-Yağmursu[Melek Abla] Fevzi Cevriye Mor Pantolon
Ayrıca Roa birliğinin kurallarını hatırlatmak istiyorum; Maden alış-verişlerinde bir birimize yardım etmemizi söylüyor. Fakat ismini vermek istemediğim Roa üyemiz Çıban Yoğurdu için son Budaksızları bana satmamakta ısrarlı.
Şunuda belirtmek istiyorum; Ashab için son; 3 Ganoderma, 5 Budaksız ve 2 Menekşe Elmas kaldı umarım daha önceki gibi "Ashablı değilsin, Ashablı şifa arıyoruz" denilmez(!).
Bir rica; 4 adet Lodos karakterımın Kadım Hidra görevleri yapılmamış hafta sonu yapılacak olan Kadim Hidra Etkinliğinde Lodos karakterlerimi getirmek istiyorum(Rütbeliler).
Not: Hafta içi her gün (+ Cumartesi günü) saat 17:00'dan itibaren oyunda olabiliyorum. Hafta sonu sadece Pazar Günü her saat oyun içerisinde olabilirim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Selamün aleyküm.Hayırlı pazarlar.
Ender , yarın aidatı ödeyeceğim.
Bugün oyuna giremiyeceğim.
Artık yarın engeç akşama girer bu ayki aidatımı öderim.
Sağlıcakla kalın ...
Ender , yarın aidatı ödeyeceğim.
Bugün oyuna giremiyeceğim.
Artık yarın engeç akşama girer bu ayki aidatımı öderim.
Sağlıcakla kalın ...
- IIxMykonSxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka