Merhabalar değerli ATA Loncası Üyeleri ve tüm İkv oyuncuları . Loncamızın Güncel Listesi aşşağıdaki gibidir bunun dışında Loncamız adına açılmış karakterlerin loncamızla ilgili hiçbir alakası yoktur....!!
Güncel Liste:
AtaxTeAcHEr
Ataxselçuk
Ataxtürk
Ataxfatih
ATAxMoNTaNa
Ataxtuğcan
Ataxyusufbey
Ataxçağlar
Ataxenes
Ataxmrsmontana
Ataxömer
ATAXÇELİKBEY
Ataxconfidental
Ataxmardolex
ATAxMoNTaNA / Srtonymontana / Tonymontana
ATA LONCASI
- Tonymontana
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: ATA LONCASI
ilyas abi ben 2 hafta yokum abi duygusal olarak çok yıprandım oyun içinde kafamı toparlamam gerek adamalrımı fatihe emaent ettim o bakacak 2 hafta iyi günler dilerim

-
- Acemi Savaşçı
Ataxbatu'nun Loncamızla Hiçbir Alakası yoktur.
Güncel Liste:
AtaxTeAcHEr
Ataxselçuk
Ataxtürk
Ataxfatih
ATAxMoNTaNa
Ataxtuğcan
Ataxyusufbey
Ataxçağlar
Ataxenes
Ataxmrsmontana
Ataxömer
ATAXÇELİKBEY
Ataxconfidental
Ataxmardolex
Ataxfatih/Gulucuk
Güncel Liste:
AtaxTeAcHEr
Ataxselçuk
Ataxtürk
Ataxfatih
ATAxMoNTaNa
Ataxtuğcan
Ataxyusufbey
Ataxçağlar
Ataxenes
Ataxmrsmontana
Ataxömer
ATAXÇELİKBEY
Ataxconfidental
Ataxmardolex
Ataxfatih/Gulucuk
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
Güncel Liste:
AtaxTeAcHEr
Ataxselçuk
Ataxfatih
ATAxMoNTaNa
Ataxtuğcan
Ataxyusufbey
Ataxçağlar
Ataxenes
Ataxmrsmontana
Ataxömer
ATAXÇELİKBEY
Ataxconfidental
Ataxmardolex
NOTAtaxtürk isim değişliğine uğramıştır fatih bu arada şu batu meselesini bin defa yapmayın söylenen söylendi
AtaxTeAcHEr
Ataxselçuk
Ataxfatih
ATAxMoNTaNa
Ataxtuğcan
Ataxyusufbey
Ataxçağlar
Ataxenes
Ataxmrsmontana
Ataxömer
ATAXÇELİKBEY
Ataxconfidental
Ataxmardolex
NOTAtaxtürk isim değişliğine uğramıştır fatih bu arada şu batu meselesini bin defa yapmayın söylenen söylendi

- Novalgine
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Selam dostlar ;
uzun zamandır foruma giremedim fakat gördüğüm kadarı ile ufak tefek sorunlar dışında sıkıntımız yok.İlyas kardeşimin benim yokluğumu aratmadığını görüyorum , eyvallah İlyasım
Fatih ve enes bana yardımcı olduğunuz gibi ilyas abinize de yardımcı olmanızı istiyorum. Lonca üye alımlarını ise en kısa zamanda sorumlu arkadaşlarla konuşup en kısa zamanda gerekli arkadaşları toplantıdan sonra haberdar edelim.
Şimdilik benden bu kadar en kısa zamanda gömrüşmek üzere ...
uzun zamandır foruma giremedim fakat gördüğüm kadarı ile ufak tefek sorunlar dışında sıkıntımız yok.İlyas kardeşimin benim yokluğumu aratmadığını görüyorum , eyvallah İlyasım
Fatih ve enes bana yardımcı olduğunuz gibi ilyas abinize de yardımcı olmanızı istiyorum. Lonca üye alımlarını ise en kısa zamanda sorumlu arkadaşlarla konuşup en kısa zamanda gerekli arkadaşları toplantıdan sonra haberdar edelim.
Şimdilik benden bu kadar en kısa zamanda gömrüşmek üzere ...
Türk insanı para gibidir , içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir !
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
- stormhawk
- İri Fare Avcısı
Sayın ATA loncası kurucuları;
Loncanıza girmek istiyorum.Sebebi loncanızın güclü ve yardımsever olduğunu gördüm.Loncanıza katılmayı arz ederim...
Loncanıza girmek istiyorum.Sebebi loncanızın güclü ve yardımsever olduğunu gördüm.Loncanıza katılmayı arz ederim...
Ahmak olmasaydı insan tüm zaferleri DOSTLUKLA kazanabilirdi...
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
tüm form sakinlere selamlarstormhawk yazdı:Sayın ATA loncası kurucuları;
selçuk abi elimden geldiği kdarıyla yardımcı oluyorum lonca alımalrından sen ve ilyas abi yetkili olduğu için ve sen uzun süredir oyunda bulunmadığın için bende ilyas abiye yönlendiriyordum arkadaşları
güzzel sözlerinizden ötürü çok teşşekür ederiz ama benim bildiğim kadarıyla şuan lonca alırmlarımız durdu diye hatırlıyorum şuan ksan arkadaşlarımız var o yüzden onlar 49 level olduktan sonra büyük olasılık alımlar başlayacaktır iyi eğlenceler dilerim

- Tonymontana
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil
Sevgili arkadaslar lonca alımlarının şartı illaki 49 Level olması değildir. Üye alımlarımız ATA Loncasının resmi Web Sitesi olacak olan www.atalonca.com adresinin faaliyete geçmesi itibari ile başlayacaktır. Loncaya alınacak üyelerin illaki 49 level olması şartı aranmıyacaktır. Üye alımları Loncamızın kriterlerine göre alınacaktır. Bu kriterler resmii web sitemizin açılması itibari ile tüm İKV camiasına duyurulacaktır. Sevgilerimle...Tacsiz yazdı:tüm form sakinlere selamlarstormhawk yazdı:Sayın ATA loncası kurucuları;
benim bildiğim kadarıyla şuan lonca alırmlarımız durdu diye hatırlıyorum şuan ksan arkadaşlarımız var o yüzden onlar 49 level olduktan sonra büyük olasılık alımlar başlayacaktır iyi eğlenceler dilerim
ATAxMoNTaNa / Srtonymontana / Tonymontana

- stormhawk
- İri Fare Avcısı
sizin bu lonca sayfası neden bukadar pasif?
Ahmak olmasaydı insan tüm zaferleri DOSTLUKLA kazanabilirdi...