günceL..
Phx Loncasi
Re: Phx Loncasi
lonca kasılması gereken 2 çar var ondan sonra oyunda kasırga gibi esecek Phxkırkdört'ü göreceksiniz ..
günceL..
günceL..
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
hos geldin yeniden hemso aramıza seni gormek guzel...
Saygılarımla..

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
Alım warmı 49 lwl buyuyum kbl ederseniz Büyücüxxkelleci cewabınızı bekliyorum bilglileri oyundan werrm
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Loncamıza girebilmen için karakter isminin Phx.. ile başlaması gerekiyor.Lonca alımı devam ediyor mu bilgim yok..Oyunda iken yetkili kişilere pm atarsan öğrenebilirsin...
Bnım ısım kodum var alim varsa hemen ısmimı deıstırecem cevaplarınızı beklıyorum acılen bı loncaza gırmem lazım sıze baktım ve klanınızdakı dayanisma hosuma gıttı cevapları beklıyorum
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Merhaba;
Sancak Sunucusu T.İ.T. Loncası' ndan, saygı ve selamlar, değerli Lonca üyeleri, biz İKV Camiası Oyuncuları , sanal alemin real bireyleriyiz, güzel ülkemize hizmet etme, gelecek nesillere yaşanabilir bir Türkiye bırakmak adına, sizlerden İ.K.V. Hatıra Ormanı Kampanyası teklifimize destek olmanızı istirham ediyorum. Verimli topraklar, nefes alınabilir bir ülke için İKV Camiası olarak atacağımız bir adım ( 700 Bin üyesi olan büyük bir topluluk ) geleceğimiz adına olumlu yönde büyük faydalar sağlayacaktır.
Genel Etkileşim' deki topik
/color]
Sancak Sunucusu T.İ.T. Ailesi Adına...
Sancak Sunucusu T.İ.T. Loncası' ndan, saygı ve selamlar, değerli Lonca üyeleri, biz İKV Camiası Oyuncuları , sanal alemin real bireyleriyiz, güzel ülkemize hizmet etme, gelecek nesillere yaşanabilir bir Türkiye bırakmak adına, sizlerden İ.K.V. Hatıra Ormanı Kampanyası teklifimize destek olmanızı istirham ediyorum. Verimli topraklar, nefes alınabilir bir ülke için İKV Camiası olarak atacağımız bir adım ( 700 Bin üyesi olan büyük bir topluluk ) geleceğimiz adına olumlu yönde büyük faydalar sağlayacaktır.
Genel Etkileşim' deki topik
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=17058&start=0
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Phxlider başta olmak üzere loncamızda yetkili birisinden onay almadan bişey yapma oyun içersindeyken loncamızdan yetkili birisini bul..