Oyun Hatalarını Çözmeyen YÖNETIM KIMSEYE SUÇ BULMASIN

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
prodj
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Oyun Hatalarını Çözmeyen YÖNETIM KIMSEYE SUÇ BULMASIN

Mesaj gönderen prodj »

1) Bu oyundakı bır cok hatayı sıradan bır oyuncu buluyorda İKV nin araştırma ekipi bulamıyo mu ..
2) kufur ve hakaret ıcerıklı konusmaları sız ırek olarak yazmalarını engellesenız bızımde sıkayet dıye bı sorunumuz kalmaz( benzer ornekler dıger oyunlarda var )

Yane sız hiç biseyın cozumunu kendınız aramıyosunuz ve acıkları kapanıyonuz mılletı suça yoneltıyonuz ..
( Bu konuya kılıt atıp geçmek yerıne bı oyuncuların fıkrını gorun )
Resim
Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Oyun Hatalarını Çözmeyen YÖNETIM KIMSEYE SUÇ BULMASIN

Mesaj gönderen Nirvanxruthless »

evet aynen katılıyorum super bir şikayet sisteminiz var adam5 lvlil cardan 2 saat boyunca küfürlerı havada ucusturuyor şikayet ediyoruz ama konusmaya devam ediyor ve bir cok oyuncumuz bu konusmalar yüzüne rahatsız oluyor.Yöneticiler bir olay oldugunda anında hangi carlar karısmıs buluyor bu 5 lvl cardan kufur eden sahsiyetın orjinal yuksek lvl carlarını bulmaya gelınce neden ellerı kolları baglı oluyor .Şimdi yöneticileden gelecek yorum belli rahatsız oldugunuz zaman engelleyın gecın biz engellediğimiz zaman o arkadaş susacak mı hayır tabikide kufurlere devam edecek.

Artık anında işlem yapan bir şikayaet sistemi mi istiyoruz...
Resim
Kullanıcı avatarı
Hellxsting
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hellxsting »

[quote="prodj"]1) Bu oyundakı bır cok hatayı sıradan bır oyuncu buluyorda İKV nin araştırma ekipi bulamıyo mu ..
2) kufur ve hakaret ıcerıklı konusmaları sız ırek olarak yazmalarını engellesenız bızımde sıkayet dıye bı sorunumuz kalmaz( benzer ornekler dıger oyunlarda var )

Yane sız hiç biseyın cozumunu kendınız aramıyosunuz ve acıkları kapanıyonuz mılletı suça yoneltıyonuz ..
( Bu konuya kılıt atıp geçmek yerıne bı oyuncuların fıkrını gorun )
[/quote

Aynen Katılıyorum Ama Yapamazlar Nede Olsa Plas Paketi 15 M Diyor Adam Alıyor 500 M Küfür Edip İçini Dışını Döküyor Buda İkv Yönetiminin Hoşuna Gidiyor Heralde . NAsılsa Plas Paketleri Satılıyor Plas Paketi Bu Kadar YAygın Deyilken Saygı Sevgi VArdı Onuda GEçtik Adam Küfürü Etse Bile Özelden Ederdi Ama Şimdi Bölge Klan Neresi Olursa Olsun Azını Açtımmı KApatmıyor
ResimResimResim
Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

prodj yazdı:1) Bu oyundakı bır cok hatayı sıradan bır oyuncu buluyorda İKV nin araştırma ekipi bulamıyo mu ..

Buluyorlarda içlerinden bazıları kendilerine saklıor :mrgreen:
Arşivlidir.
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
prodj
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen prodj »

CIZIK yazdı:
prodj yazdı:1) Bu oyundakı bır cok hatayı sıradan bır oyuncu buluyorda İKV nin araştırma ekipi bulamıyo mu ..

Arşivlidir.
arşiv :arrow: :D :D
Resim
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

prodj yazdı:
CIZIK yazdı:

Arşivlidir.
arşiv :arrow: :D :D
Sonuçta "Hata 183"e gelene kadar 182 tane hata var :mrgreen:
Resim
leones non capit muscas
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba

Öncelikle sanal ortamda ki her oyunda basitte olsa oyun hataları bulunduğunun altını çizmek isterim. Zaten bu hataları hiç etmek inanın çok zordur. Asıl amaç bu hataları en asgari seviyede tutmaktır. Kimi zaman kontrol dışında sunucu kaynaklı ani çatlak veren hatalarda oluşabilir. Ama bu demek değildir ki bu hataları bile bile kullanıp, olabildiğince çıkar elde etmek.

İKV Araştırma ve Geliştirme Ekibi bir çok hata çözümlemesinde destek olmuş ve olmaya devam ediyor. Ama kimsenin bütün hataları deşifre edebilecek potansiyele sahip olduğunu düşünmek saçma olacaktır. Hatanın şiddeti veya yaygınlığı gözetmeksizin İKV Destek ekibiyle paylaşmanız oyunda ki sorunların daha hızlı çözümlenmesine katkıda bulunacaktır.

Mesajlaşma kanallarındaki sansür olayı inanın asla çözüm olmaz. Kişi eğer karşısındakine mesajını iletmek isterse bunda zorluk çekmez. Hele ki Türk zekasına sahipse ;) Örnek vermek gerekirse XYX kötü içerikli bir kelime, X.Y.X , X-Y-X...... uzar gider. Gördüğünüz gibi bir çok kombinasyon ile kişi bu kötü yönde ki amacına ulaşabilmektedir.

Oyuncularımızdan gelen talepler doğrultusunda, ceza süreleri artık eskiye oranla artmış ve bu durum yanlış tutum sergileyecek kişilerin tekrar tekrar düşünmelerini sağlayacaktır.
Kullanıcı avatarı
prodj
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen prodj »

1) Araştırma ekipi yetersişse yeterli hale getirceksınız . Bize mana bulmayın !!!!
2) Millet kufuru ögle yazıcak dıye önlem almıyosunuz .( Bıseylerın arkasına saklanmayın... Yapın sona biz yaptık ama bakın boyle oluyo dıye söleyin)
3)Verilen cezaları artdırmadınız sız enın olun... 1.5 YIL ÖNCE ben kendimden biliyorum hakaret icerikli konusmam dan dolayı 1 AY ceza aldım.. Siz daha cezaların artdırılmasından bahsedıyonuz .. Zamanında hakaret içerikli konuşma yapanlar 1 ay bloklanlyodu sımdı ıse 3 gunden 7 gune cıkmış .. :D :D
Biz manalar bulan yönetım degil ... Çözüm bulan yonetım iştiyoruz ... :arrow:
Resim
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

aramızdaki en efendi, en güvenilir adam bile bir oyun açığı bulsa oyun hırsıyla onu kullanır. kimse inkar etmesin kardeşim ben kullanmam diye. şimdi bir açık bulsanız her türlü kullanırsınız, kullandırırsınız. o yüzden kimse kimseyi oyun açığı kullanmakla yargılamasın.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

Rapid yazdı:aramızdaki en efendi, en güvenilir adam bile bir oyun açığı bulsa oyun hırsıyla onu kullanır. kimse inkar etmesin kardeşim ben kullanmam diye. şimdi bir açık bulsanız her türlü kullanırsınız, kullandırırsınız. o yüzden kimse kimseyi oyun açığı kullanmakla yargılamasın.

o kadar emin konuşma :)
bir varmış bir yokmuşum

“Genel Sohbet” sayfasına dön