Yukarıdada Tam Olarak Olmasada Belirttiğim Gibi TTNET,Sobee Ve Mynet Üçlüsünde Sorun Yaşıyorum!
Şimdi Bende Büyük Bir Lag Sorunu Var İstanbul Test Programı İle Test Yaptım Oyun Bilgisayarına Uygun Görünmüyor Cevabını Aldım!
Ama Yinede Girebiliyorum Bu Çok Sorun Diğilde Şimdi Hangi Kullanıcıya Girsem Lag Daha Az Olur Sizce TTNET,Sobee,Mynet Hangisine Karakterimi Aktarırsam Lag Sorunum Olmaz?
İlgilenenlere Teşekkür Ederim.
İyi Forumlar...
TTNET, Sobee, Mynet Bu İnanılmaz Üçlünün Sorunu?
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
TTNET, Sobee, Mynet Bu İnanılmaz Üçlünün Sorunu?
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Re: TTNET, Sobee, Mynet Bu İnanılmaz Üçlünün Sorunu?
Şimdi lag denilen olay sunucunun verileri kullanıcılara geç iletmesi durumudur.
Eğer lag denilen olay sunucu kaynaklı ise o sunucuda o anda oynayan tüm kullanıcılar bundan etkilenir.
Ancak bu sorun sadece sende varsa o zaman bilgisayarın yavaştır.
Zaten sistem testinde de bilgisayarın uygun görünmüyor oyunu oynamaya.
Oyunu hızlı biçimde oynamak için ram taktırmanı öneririm (En az 1 GB) Eğer ram taktırmak istemiyorsan sunucu seçim ekranında sağ üst köşede bulunan ayarlar bölümündeki tüm değerleri en aza indirge. Böylelikle bilgisayarın oyunu daha hızlı çalıştıracaktır.
Eğer lag denilen olay sunucu kaynaklı ise o sunucuda o anda oynayan tüm kullanıcılar bundan etkilenir.
Ancak bu sorun sadece sende varsa o zaman bilgisayarın yavaştır.
Zaten sistem testinde de bilgisayarın uygun görünmüyor oyunu oynamaya.
Oyunu hızlı biçimde oynamak için ram taktırmanı öneririm (En az 1 GB) Eğer ram taktırmak istemiyorsan sunucu seçim ekranında sağ üst köşede bulunan ayarlar bölümündeki tüm değerleri en aza indirge. Böylelikle bilgisayarın oyunu daha hızlı çalıştıracaktır.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar