__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Titxtuana
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)

Mesaj gönderen Titxtuana »

VahİT lonca sayfamıza yazdığın her hakaret ve karalayıcı yazıyı lonca sayfana kopyalayacağım.
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena
Resim
Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

İnsanın lonca sayfası 2 kere kapanınca dayanamıyor tabi diğer lonca sayfalarının da kapatılmasını istiyor :D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Melankolik yazdı:İnsanın lonca sayfası 2 kere kapanınca dayanamıyor tabi diğer lonca sayfalarının da kapatılmasını istiyor :D
Titxdelikurt yazdı:
Melankolik yazdı:İnsanın lonca sayfası 2 kere kapanınca dayanamıyor tabi diğer lonca sayfalarının da kapatılmasını istiyor :D
Nocomment yazdı:

Merhabalar

Loncanızın İsim kıslatılmış hali Farklı bir anlam çağrıştırmıştır . Açıklamanız üzerine , size istinaden yazılan yazı ve sizin cevaben yazmış olduğunuz yazı sonucunda bir yanlış anlama olduğu kanaatine varılmıştır . Aynı düşünce ile hareket eden oyuncularımız şikayette bulunmuşlardır.

Bu yanlışlığı ortadan kaldırmak için Konu başlığındaki Kısaltmayı kaldırıyorum .

Loncanıza ve size iyi forumlar iyi eğlenceler diliyorum

[GM]Nocomment
Arkadaşım varmı böyle bişey, oyunda MİT diye lonca var adamlar mit mensubumu oluyor ? Bu bir oyun ve lütfen tadında bırakalım size şikayet edenleri az biraz takip ederseniz ki oyunda bir tane yönetici bulamıyoruz çoğu 10 küsür yaşlarında çocuk ve içlerinde bir çok hırsız ve ahlaksız var, sizlerin görevini bizler yerine getirmeye çalıştığımız için bu tür sıkıntılara maruz kalıyoruz, TİT loncasında eski yöneticiler Sycla ve Cess te var, biz yasadışı örgüt olsak ne işimiz var oyunla... TİT olarak yolumuza devam edeceğiz lütfen size gösterdiğimiz saygıyı bizlerede gösterin. Titxdelikurt.
Tarih: 25 Şub 2010 18:17
Gönderen Nocomment

Merhaba

Bir yanlış anlama olduğunu size mesajımda da yazmıştım

Takdir edersinizki bizlerde robot değiliz , sizin yanlış anlama yorumlama durumları zaman zaman bizim içinde geçerlidir.

Konu başlığınızı değiştirdim sadece , konu içerisinde forum kurallarına uyması koşulu ile istediğiniz değişiklik yada materyali yayaınlayabilirsiniz.

Anlayış ve yardımlarınız için teşekkür ederim

selamlar
Tarih: 25 Şub 2010 18:20
Gönderen Nocomment

Tekrar merhaba

Yeni Konunuzu sizde uygun görürseniz

Türk İstihbarat Tugayı ( T.İ.T ) şeklinde açın.

Onaylarsanız . diğer konuyu komple sileceğim
Re: Türk İstihbarat Teşkilatı B/D
Tarih: 25 Şub 2010 18:36
Gönderen Titxdelikurt

Sağduyunuz ve tarafsız yaklaşımınız için teşekkür ederim. Kolay gelsin

Re: Türk İstihbarat Teşkilatı B/D
Tarih: 25 Şub 2010 18:17
Kimden: Nocomment
Kime: Titxdelikurt

Merhaba

Bir yanlış anlama olduğunu size mesajımda da yazmıştım

Takdir edersinizki bizlerde robot değiliz , sizin yanlış anlama yorumlama durumları zaman zaman bizim içinde geçerlidir.

Konu başlığınızı değiştirdim sadece , konu içerisinde forum kurallarına uyması koşulu ile istediğiniz değişiklik yada materyali yayaınlayabilirsiniz.

Anlayış ve yardımlarınız için teşekkür ederim

selamlar
Sanırım GM. Nihat' ın bu cevabı, Lonca sayfamızın yanlışlıkla kapatıldığını açıklamaya yeter.
Lütfen kendi lonca sayfanı kullan elin sayfasıyla gerdeğe girme ;)
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Titxdelikurt yazdı:
Re: Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
Vahit 21 Oca 2011 16:43

Bir Atasözü vardır .
"Bir bayanın bir eşi olur ; çok eşi olursa doğacak çocuk kimden belli olmaz!"
Bilmem anlatabildimmi?

Vesselam
Tanıştığımıza memnun oldum vahit, seni tanımak güzel... :D
Ne demek istedi bu arkadaş anlayan varmı :?

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Toraman
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Toraman »

Vahit yazdı:
Titxdelikurt yazdı:
Re: Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
Vahit 21 Oca 2011 16:43

Bir Atasözü vardır .
"Bir bayanın bir eşi olur ; çok eşi olursa doğacak çocuk kimden belli olmaz!"
Bilmem anlatabildimmi?

Vesselam
Tanıştığımıza memnun oldum vahit, seni tanımak güzel... :D
Ne demek istedi bu arkadaş anlayan varmı :?

Vesselam
Anlaşılmayacak bişey yok, açıklamalı yazarsam silerler o yüzden yaşın küçük olabilir Validene bi sor kardeş. Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Nasıl bir insan anlamış değilim Titxtuana'nın form üyeliğinden yazı yazıyor Vahite mesaj veriyor
Sonra Güya çarını 10 mu bilmem kaç yaşındaki bi çocuğuğa devrettim diyor o çocuğun üyeliğiyle mesajları yayınlıyor
Sonra her ne hikmetse Toraman diye bir üyelikle bir daha yazı yazıyor
Bin bir surat Serhat maşallah tüm üyeliklerin şifreleri sende her biriyle her yere mesaj yaz dur
Ferronun fotosu zaten herşeyi ortaya çıkarıyor.
Form sayfamızdan o pis ellerini çek uzak dur ne halt yiyeceksen başka yerde ye ...

Burası Bildirim sayfasıdır lütfen kirletmeyiniz Yönetcilerden gerekli hassasiyeti göstererek üsteki saçma yazıların silinmesini beklemekteyim...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın, VahİT üyene söyleyeceksin forum sayfamızı kirletmeyecek, Loncamızdaki bireylerin reel olduğunu sen de benim kadar iyi biliyorsun olcay... Göksu, Irmak, Ali abi vs. hepsini çok iyi tanıyorsun, ferrocukla ağızbirliği ederek yalakalık yapmak uğruna doğru bildiğin şeyleri saptırma, VahİT, Borabey vb. üyelerinin, benim yada loncamla ilgili yazıp çizeceği birşeyler olursa açacak bir konu cevabını alacak, önce kendinize bakın ondan sonra başkaları hakkında yorum yapın.

Son uyarım, lonca sayfamızdan uzak durun...
Resim
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Titxdelikurt yazdı:İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın, VahİT üyene söyleyeceksin forum sayfamızı kirletmeyecek, Loncamızdaki bireylerin reel olduğunu sen de benim kadar iyi biliyorsun olcay... Göksu, Irmak, Ali abi vs. hepsini çok iyi tanıyorsun, ferrocukla ağızbirliği ederek yalakalık yapmak uğruna doğru bildiğin şeyleri saptırma, VahİT, Borabey vb. üyelerinin, benim yada loncamla ilgili yazıp çizeceği birşeyler olursa açacak bir konu cevabını alacak, önce kendinize bakın ondan sonra başkaları hakkında yorum yapın.

Sen kimsinki tehdit ediyorsun sana gösterilen bir kaç taviz yüzünden havalandın iyice ama haklısın suç senin değil seni eğitemeyenlerin bir daha buraya yazı yazarsan aynısını sende lonca sayfanda bulursun uzak dur buradan yönetici arkadaşlar sağolsun arada birde buraya bakarlar inşaallah.
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Vahit yazdı:
Titxdelikurt yazdı:İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın, VahİT üyene söyleyeceksin forum sayfamızı kirletmeyecek, Loncamızdaki bireylerin reel olduğunu sen de benim kadar iyi biliyorsun olcay... Göksu, Irmak, Ali abi vs. hepsini çok iyi tanıyorsun, ferrocukla ağızbirliği ederek yalakalık yapmak uğruna doğru bildiğin şeyleri saptırma, VahİT, Borabey vb. üyelerinin, benim yada loncamla ilgili yazıp çizeceği birşeyler olursa açacak bir konu cevabını alacak, önce kendinize bakın ondan sonra başkaları hakkında yorum yapın.

Buna gülerim :)
Sanki ufak bir çocuğu babasına şikayet ediyor :)
Yukarı bakarsan ulubay sordu ben cevapladım ben tartışmak için konu açmadım iyi bak yukarıya 2 sayfa öncesine gerekli cevabı bulacakksın.
Ama sen bu aralar tartışma konusu bulamadığından burda vermiş olduğum cevapları "tavuk ayağında pislikle gezer misali" her konuya girip pislemişsin :)
Az insan ol demiyorum insan gibi davran diyorum onu bile becerecek kapasiten yok!

Vesselam
Lütfen lonca sayfamızı kirletmeyin, yeni bir başlık altında açıp istediğinizi karalayın, eğer laftan anlamıyorsanız kafanıza vurarak anlatırız...
Resim
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen mesgenccom »

Biri hava dedi :D Cevap vermeyin şu pskolojik manyağa kafasına göre karalasın :)
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan

“Lonca İletişim” sayfasına dön