Hayalxetx ler [İçerik Düzenlendi]
Hayalxetx ler [İçerik Düzenlendi]
kaç gündür takip ediyorum adamlar hile kullanmış kullanmamış [İçerik Düzenlendi] böyle bangır bangır bağırıyorsunuz [İçerik Düzenlendi] dün lodos klanında Cheguvera adlı çocuğuda gördüm ben başkasıyım diyip adamlara sövüyordu adamların charları gitmiş onlar ses çıkarmıyorda siz neyin peşinde koşuyorsunuz beni seven yok mu beni bir daha sevin diye bangır bangır bağırmanın alemi yok açılan her konuya dalga geçmeye çalışıyorsunuz bir gün o dalga boyunuzu aşar hepinizi dalganın içinde sever... iyi forumlar dicemde dicek yürekli adam göremiyorum :arrow: :arrow:
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hayalxetx ler size ne soktu
arkadaşım şakamısın sen ? adamlar oyunun hilesini buLmuş sen diyosun adamlar çarını kaybetti sesini çıkarmıyo eee zahmet olucak biraz ama okadar sussunlar artık + bide haklı bişi yapmış gibi övüyosun adamları.bence onların yaptıgını sende uygula sesini çıkartma fazla :mrgreen: :roll:
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
Re: Hayalxetx ler [İçerik Düzenlendi]
Merhaba
Lütfen forumlarda kişisel tartışma ortamı oluşturabilecek konuları paylaşmayınız. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
Lütfen forumlarda kişisel tartışma ortamı oluşturabilecek konuları paylaşmayınız. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.