Zalimfelek ile Tanışma Fırsatını Kaçırmayın*

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Zalimfelek ile Tanışma Fırsatını Kaçırmayın*

Mesaj gönderen dabbela »

Evet Zalimfelek (Ferhat) Koskaca Cihan-ı Hükümran Başkanı , Ferhat'ı bugüne kadar nasıl tanıdım anlatayım hepinize Ben Ferhatı Leoxşifa'nın sahibi memo kardeşim tarafından tanıdım ilk bi internet cafesi var abisinin orda akşama kadar oturur milletin pclerini açıp kapar kasasına para koyar 24 saatinide orda oturduğu için İKV de geçirir .. Benlede bi aralar iyiydi ee bende hep abi gözüyle baktım hep anlattım hep kendi aklımın yettiğince akıl verdim yeğen dedim (Gerçek yaşını bildiğim ve onun hala inkar etmesine rağmen..) ... Hatta charının şifresinide bilirdim 3-4 kere junonda kestim ... Hatta okadar samimiydikki bana şimdiki loncasını açmadan önce ''Yahu bırak Yakamozu gel senle lonca açalım Eren Usta Başkan sensin'' bile diyordu .. (Şimdi unuttu ben öyle demek istemedim başkan demedim diyor ama olsun canı saolsun..) Hatta ben bu Ferhatı çok saygı duyduğum ve kardeşlerim arkadaşlarım ablalarım abilerimin olduğu ve işimide namusumla yaptığım Loncama yeğenim kardeşim diyede soktum (O bizim loncamızdan arkadaşlarıyla beraber anlaşarak çıkıp lonca açtı ama olsun ben kızmadım art niyetle yaklaşmadım hiç .. ) ... Neyse özetlemek gerekirse gene arkamdan çevirdiği haltları yazmıcam buraya kimsenın bilmesine gerek yok zaten... Ama bu Ferhat benim Bacıma kardeşime onlarıda geçtim bir bayana aşşağıdaki fotoda böle kelimeler kullanacak kadar adi ve pislik bir veled ...

Resim

:!: :?:

[İçerik Silinmiştir.]

Hellriders

Heee Ferhat hani Nur'a Loncamız hakkında bişeler demişsinya al bakalım bunlarda forumda hala duruyo Yakamoz Lonca Bildirim konusunda bulabilirsiniz ... Aynı gün Yakamoz Loncasından çıkardığımız elemanlar ..

dabbela 28 Eyl 2010 21:50

Yalnızejder - Zalimfelek
Blackxmask
Gandalfbüyüm
Benxefsaneyim
Atalante
Sancakxmecel
Amcaoluuuu
Yazılı Üyelerin Yakamoz Loncasıyla İlişiği Kesilmiştir...

Bir çoğuna ise hala arkadaşım yengem diyorum yani bu çıkan kişiler yada Hükümran Loncasına olan bi art niyet kötü düşümcem yokk asla olamaz sewiyorum ben içindekileri çoğu arkadaşımı hala yanındayım hatta skypedeyim ... Yani Karalamak için hedefim Ferhat falan sanılmasın ama yaptıkları bunlar benim yapacaklarımı tahmin bile edemiyor hatta bugün yaptıklarından sonra ''Eren Abi'' bile diyebiliyor skypeden onunda yazıları kayıtlı hala mevcut Leoxşifa mahalle arkadaşıda şahit yazıları yazılırken gruptaydı sorabiliriz çünkü bunlar yetmezmiş gibi senin bacın haksız küfür etmemi o söyledi diyor ??? Ki , bu çocuk klan sohbet kanalından Ferhat'la dalga geçmeyi seven bazı arkadaşlarımızı küfür etmemek için okadar tahrik edilmesine rağmen büyük iradesini kullanarak yasaklayabiliyor artık irademi bişey korkusumu ben bilemem... Ama bir kıza bunu derken çok rahat hee birde beni kimse susturamaz ben söverim hawası edinmiş bizim Ferhat arkadaşımız...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Zalimfelek ile Tanışma Fırsatını Kaçırmayın*

Mesaj gönderen ibrahimking »

ferhat orda ben ceza yemem demiş.
bu konuyla alakasız ama ;bu sunucuda bir kaç kişi gördüm adam klandan sövdü,benim GM arkadasım var sus bile yemicem dedi.şikayet etmeme ragmen tüm mesajlarını,10 dk bile sus yemedi.sonraki gün adam yine aynını yapıyo.sonraki gün tekrar,tekrar.

o vakitten sonra bu cezaları veren yönetime hiç bir saygım kalmamıştır.
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leonidans »

Yüzsüz Ferat :evil: :evil:
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Selamun aleyküm;

ben senin loncanda 1 gün den fazla durdummu Sorunlar felan vardı bazı cıktık sonrada kendi loncamızı actk oynuyoruz

Bizim aramızı bozan o nur arkadaşın artık bacım diosun her kimse Sazan gibi herşeye atlayıpda gelip bana bana küfür edemezsin yapabilirmisin o kadar erkekmisin diye lafı söyledimi söylemedimi? sor bakalım

ben terbiyesizleşmek istemiyorum dedigim halde bana bu sekilde konusmalar yapan O bacım dedigin kız ki kız oldunada hic ihtimal vermiyorum bir kız asla bana küfür edebilirmisin diyemez. Sonuçta konuştugu bir erkek O konuda o senin bacın yüzde yüz haksız. Sorabilirsin Senin karakterinle gidip hortlaklarla kemik kafalara dalman ve senin bir test yapmak istemene ragmen ben bunu bozarsam ne dersin? 1 uyarırsın 2 uyarırısın 3 . de iş cıgrından cıkar.
Sırf bayan diye 2 defadır loncamızla aramız bozuluyor Ben orda kendisi bana küfür edebilrmisin o kadar erkekmisinki deyince (Kaşar oldugun her halinden belli bir bayan bir erkege bana küfür edebilirmsin die laf söyleymeez dedim)

Hala tahrik edici sözlerine devam etti ve ardından konuyu anlamayan 2 3 arkdaş korumaya başladı tıpkı senin gibi
Seni uzun zamandır tanırım halada abi derim az cok tanırsın beni Sen bacına söz geçiremiyorsan elin ogluna hic geçiremezsin. Beni bilen bilir bilmeyen arkdaşlara kendimizi ispatlama gibi bir durumumuz yok SEnin o loncandan bizim girmemizle cıkmamız bir oldu zaten sebebinide biliyorsun Hadi eyw.. BENİ BİLEN BİLİR GERİSİ UMRUMDA DEYİL

CİHAN I HÜKÜMRAN LONCA KURUCUSU.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
shadowprols
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen shadowprols »

Ferhat Ben seni Biliyorum Açık SÖzlü Birisin Kendini de Tanıtmana Gerek Yoq Konudan ANlaşılan Şuki Nur adlı Bayan Ferhattan Erkeksen Bana Küfür Et Felan Demiş Orada Bende Olsam Bende Küfür Ederim Eğer O Diyorsa Küfür Et Bende Küfür Edyorsam Yani kusura Bakmayın Ama Haksız Durumda Olan Ferhat DEil Nur Dur.Tabi Her Erkek Bizim Gibi DEİl Bunu Yapmayacak Erkekte VArdır.Aynı Şekilde Nur Da Bi Bayan Olarak Bana Küfür Et Demesi YAnlış.
Resim

HARPxHARP
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

kavga etmeyin barışın siz dostsunuz bir küfürle ara bozulmaz fero özür diler hallolur ;)
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Ferhat sen eğer bir lonca kurduysan, bir loncayı sunucuda belli bir seviyeye ulaştırmak istiyorsan teşvik etmesi olsun, küfür etmesi olsun senin küfür etmeni gerektirmez. Ki, resimlerde teşvik edilen bir yer göremiyorum.

Sen madem belli bir topluluğun başkanısın ve yaptığın hareketler bir çok insanı mahçup bırakabilir. Geçen de bana şakayla karışık bir bayanın yanında '' Senin bu arkadaşın neden bu kadar ibn. ? '' diye bir mesaj yollamıştın.

Bu tür zaaflarını yaşına veriyorum...
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Size bazı klan konuşmaları bakın tahrik böyle olur ...

Benxhanzala: Ferooooo
Zalimfelek: Ne var ?
Benxhanzala: Allah belanı versin :)
Zalimfelek : olum başımdan git
Benzhanzala: Şişko mal zuhaha ..........................vb daha neler neler biton tahriksel laftan sonra Ferhat küfür etmeyip yasaklayabiliyor..

Ama o kız sana anlattığın gibi demedi Ferhat ... Sen bana nasıl küfür edersin ette görelim neler oluyo ...
Sana skypede bana küfür et diye bende dedim ndn etmedın demekki seni küfüre teşvik edicek kitle sadece gücünün yetebilceği kızlar ... Herzaman yaptıgın gibi nuruda yasaklayıp bana söliyebilirdin eğer bunu yapsaydın %100 sen haklısın Ferhat derdim sıkma canını derdim di mi ... Eğer haklı olsan olduğunu düşünsem sana asla bu şekil dawranmam onuda biliyorsun
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Anlatamıyorum sanırım serkan abi benim bişeyi ispatlamak için foto aldıgımı nerden gördünüz siz hic bi zaman oldumu öyle bir davranışım ben KOLAY kolay foto almam.
Koyulan fotolarda neden konuşmanın tamamını koymuyorda sadece benim yazdıgım yazıyı koyuyor Eger foto alan biri konuşmanın tamamını kopyalar beni anlayan anlyıro zaten gerisi umrumda deyil... Dedigim gibi bir erkege sen bana küfür edemezsin sen böle yapamazsın die yazı yazılırsa herkez benim gibi olamaz direk ana bacı kayardı emin olabilirsin Ben loncamı utandırmam Beni Bİlen bilir bilmeyenede kendimizi ispatlama gibi bi durumumuz yok
o kız arkdaşınız yada bacınız erkeklerle nasıl konuşacagını ögrensin sonra böyle fotolar alıpda birini karalamaya calısın hadi eyw.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Daha fazla uzatmanın bi anlamı yok eren ustadım ben dedigim gibi bana karışmayan a karışmam bana karşı ne derlerse cevabınıda o şekilde alırlar adam yerine koymadıgım kişileride bana adam diye karşıma cıkarıp konusturma Hadi iyi günler. Oyunda benle bol bol konusabilrisiinz formda daha fazla cevap yazmak istemiorum
(KİMSE YOGURDUM EŞKİ DEMEZ.).
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön