Tek şifre ve 5 yanlış giriş

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
astalavista9596
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter İs Coming

Tek şifre ve 5 yanlış giriş

Mesaj gönderen astalavista9596 »

Arkadaşlar artık yeter.Ttnet kullanıcı olarak üye olurken adsl bilgilerimi vermeden üye oldum.Çarıma bu tek şifre yüzünden şifreyi değiştirdiğimden şifreyi yanlış girdim ve şifre kilitlendi ama ttnet müşteri hizmetlerini aradım ve cevapları ttnet adsl bilgilerini istediler ve bende öle üye olmadım dedim ve yapıcağımız bişi yok dediler.Ne yapmam gerekli.Bi bilgilendirek birileri var mı
ıTunaHan
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Tek şifre ve 5 yanlış giriş

Mesaj gönderen adresbu »

Merhaßalar

TTnet üteligi Hk.

TTNET üyeliqi Aßonelık Numarası,
Hat,ADLS Kimin üzerine ise,

ßu sartlara qöre TTNET üyeliqi Alaßılıyoruz.ßunlar olmadan TTNET üyeligin olmaz ßiraz daha açarsan yardımım veya yardımımız Dokunaßilir.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

Önce merhaba.Bu olayın aynısı benimde başıma geldi.Yanlız ben biraz farklı olarak ttnet ten ayrılmış, başka bir internet firmasına abone olmuştum.Bu neden ve tek şifre yüzünden bende çarlarımı eski mynet çarlarıma geri aktardım.Sanada aynısını tavsiye ederim en azından böyle saçma işlerle başını ağrıttığına değmez.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Felipemassa yazdı:Önce merhaba.Bu olayın aynısı benimde başıma geldi.Yanlız ben biraz farklı olarak ttnet ten ayrılmış, başka bir internet firmasına abone olmuştum.Bu neden ve tek şifre yüzünden bende çarlarımı eski mynet çarlarıma geri aktardım.Sanada aynısını tavsiye ederim en azından böyle saçma işlerle başını ağrıttığına değmez.
Merhaßalar

Şifre yanlış Dıyo.Çar aktarımı yapılamaz Çözüm ßulunana kadar Çarları ulasması olanaksız.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

Tekrardan merhaba.Öncelikle arkadaşım ben msn hesabımı vererek üye oldum ttnete bu nedenle çarlarımı aktarırken bir sorunla karşılaşmadım.Bütün çarların şuan mynette ve herhalde böylede kalıcak.İyi oyunlar iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
kollama
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kollama »

SLMLAR
Merhabalar,
astalavista9596 yazdı:Arkadaşlar artık yeter.Ttnet kullanıcı olarak üye olurken adsl bilgilerimi vermeden üye oldum.Çarıma bu tek şifre yüzünden şifreyi değiştirdiğimden şifreyi yanlış girdim ve şifre kilitlendi ama ttnet müşteri hizmetlerini aradım ve cevapları ttnet adsl bilgilerini istediler ve bende öle üye olmadım dedim ve yapıcağımız bişi yok dediler.Ne yapmam gerekli.Bi bilgilendirek birileri var mı
Kardeş unutmuş olabilirsin ttnet hizmet numarasını yazmadan üye olmazsın, istersen ttnetin üye olma linkine bir bak daha detaylı bilgi alabilirsin. ADSL Kullanıcı adınızı ve şifrenizi hatırlamıyorsanız, destek almak için 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini’ni arayabilirsiniz.
https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici ... 0e6c9e5112
(TTNET TEK ŞİFRE HESAP OLUŞTURMA)
Starlodos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Starlodos »

adresbu yazdı:
Felipemassa yazdı:Önce merhaba.Bu olayın aynısı benimde başıma geldi.Yanlız ben biraz farklı olarak ttnet ten ayrılmış, başka bir internet firmasına abone olmuştum.Bu neden ve tek şifre yüzünden bende çarlarımı eski mynet çarlarıma geri aktardım.Sanada aynısını tavsiye ederim en azından böyle saçma işlerle başını ağrıttığına değmez.
Merhaßalar

Şifre yanlış Dıyo.Çar aktarımı yapılamaz Çözüm ßulunana kadar Çarları ulasması olanaksız.

İyi forumlar.

Şifre yanlış diyor kelimesi sadece ttnetten giriş yapıldınmı oluyor çar aktarımı ile bir ilgisi yok TTNET ilk başlarda adslsiz hizmet numarası ile hzimet veriyorlardın sonradan oyun için 3 adımda üye olun secenegi çıkardı kim demiş adslsiz hesap almazsın diye. Alınmış ki uzantısı mynet bile olsa alıyorsun hotmail yahoo ne olursa olsun bir üyelik alabliyorsun bu TEK ŞİFRE olayı sonradan çıktı.

Üye isimlerini bliyorsan ve msn yada herhangi bir mail hesabına girebliyorsan zati aktarma maili onayı geliyor sorun sadece ikv giriş yaparken oluşuyor.
Adslasiz hizmet numarası almadan üye oldusan dedikleri 1-2 güne kadar giriş yapabileceksiniz ama suan maalesef demekleri aktarma hakkın varsa rahatlıkla aktarma oluyor.
Starlodos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Starlodos »

astalavista9596 yazdı:Arkadaşlar artık yeter.Ttnet kullanıcı olarak üye olurken adsl bilgilerimi vermeden üye oldum.Çarıma bu tek şifre yüzünden şifreyi değiştirdiğimden şifreyi yanlış girdim ve şifre kilitlendi ama ttnet müşteri hizmetlerini aradım ve cevapları ttnet adsl bilgilerini istediler ve bende öle üye olmadım dedim ve yapıcağımız bişi yok dediler.Ne yapmam gerekli.Bi bilgilendirek birileri var mı

Verdiğin mail hesabına giriyorsan sorunun yok demek.
Çarlarının aktarması varsa karakterlerini aktarblirsin.
Tavsiyem aynı hesap numaran ile sobee hesabı oluşturmak.
Sobee hesabına bir kere giriş yap çarlarını aktar. Yada 1-2 haftaya kadar normal ttnetten giriş oalcak.

“Genel Sohbet” sayfasına dön