Wolwarine geri döndü
- WoLvErInEx
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
Wolwarine geri döndü
6 ay önce oyunu bırakmıştım bir çok kişi biliyor ki eski efeler üyesiyim ama şuana kadar hiç bir haram lokma boğazımdan geçmedi yada haram item çarım giymedi.İstediğim bir şey var eski efeler üyelerinden efelerxreis,efelerxlordof ve efelerxbeyzadenin oynadığı serverları ve isimlerini söyler misiniz?
- WoLvErInEx
- İskele Babası

Re: Wolwarine geri döndü
Hiç kimse bilmiyor mu?
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
WoLvErInEx yazdı:6 ay önce oyunu bırakmıştım bir çok kişi biliyor ki eski efeler üyesiyim ama şuana kadar hiç bir haram lokma boğazımdan geçmedi yada haram item çarım giymedi.İstediğim bir şey var eski efeler üyelerinden efelerxreis,efelerxlordof ve efelerxbeyzadenin oynadığı serverları ve isimlerini söyler misiniz?
o ezikler başka sunucuyu dolandırmaya gitmişlerdir
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- WoLvErInEx
- İskele Babası

Tayfun sen ultra loncasını kapadınmı ? bana sunucuları lazım onların.
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
WoLvErInEx yazdı:Tayfun sen ultra loncasını kapadınmı ? bana sunucuları lazım onların.
evet Kapattım bilmiyorum bilmekte istemiyorum
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- WoLvErInEx
- İskele Babası

hiç kimse mi bilmiyor bunlar oyunu bırakacak adamlardan değiller kolay kolay bırakmazlar sunucu değiştirmişlerdir ama hangi sunucuda olduklarını bilen kimse yok mu?