[küfür içerikli resimler kaldırıldı. Şikayetlerinizi oyun içi şikayet et butonunu kullanarak iletebilirsiniz. Forum üzerinden yapılan şikayet ceza itiraz ve öneriler değerlendirilmemektedir. iyi forumlar
sahcihan.]
Karaktersizlikte son nokta.Bir insan bu kadar düşemez....
Re: Karaktersizlikte son nokta.Bir insan bu kadar düşemez....
aslında bunları gerçek hayatta yakalarsam öyle bir işkence uygulayacan.Ama sonuçta allah ben deilim.
Eğere en büyük allahsa bununda cezasını vercektir.
Bu yapılan davranış hiç bir şekilde doğru değildir.
Sana bu oyunu oynamanı sağlayana küfür etmek ne kadar doğru bilemem ama,Neyse bytatanga realde umarım karşımdada bu lafları edersin
Eğere en büyük allahsa bununda cezasını vercektir.
Bu yapılan davranış hiç bir şekilde doğru değildir.
Sana bu oyunu oynamanı sağlayana küfür etmek ne kadar doğru bilemem ama,Neyse bytatanga realde umarım karşımdada bu lafları edersin
- murat54
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: Karaktersizlikte son nokta.Bir insan bu kadar düşemez....
İftiraya bak.'Çamur at izi kalır'. Gökşifacısı arz klanından küfür etti ve biz o sırada migrattaydık.Sanırım senle bölgede konuşmadan önce oldu.Senle bölgeden tartışırken ben oyuna yeni girmiştim.Gökşifacısını tanımam kim olduğunu bilmem benle bir ilgisi yoktur.Ben senin gibi Allaha küfür etcek kadar aciz değil. Ben senin vermiş olduğun Allahın selamını alcak kadar adam, Sen Allaha küfür etcek kadar acizsin. Herkez ben 'byTaTaNGa' diyene inanma 
byTaTaNGa XbyTaTaNGaX