Kim gelsin ? :)
Kim gelsin ? :)
s.a arkadaşlar. Ben şuan oyunu bırakmış biriyim eğer eskilerdenseniz beni tanımayan yoktur sanırım, karakter ismini söylediğimde çoğu kişi evet hatırladım diyecektir. Bu doğaldır çünkü oyunun ilklerindenim. Şimdi mesele şu ben oyuna dönmeye karar verdim, daha doğrusu karar vericem, sizden istediğim şu herkes oyuna dönmesini istediği şuan oyunu bırakmış olan 5 kişinin adını yazsın. Eğer adım 2 kere farklı kişiler tarafından yazılırsa oyuna dönücem oyüzden mümkün olduğunca katılım yaparsanız daha iyi olur. Unutmayın herkesin 5 kişi söyleme hakkı var. Boş konu değil sonuçta belki sevdiklerinizden biri aranıza dönecek..
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Real Living Real War
Re: Kim gelsin ? :)
aslında dedıgın gıbı sacma gozuken ve hatta gercekten sacma olan bır konu .. Ama hıc kımseyı kırmayı sevmem forumdada bu konudan daha sacma konularda var oldugunu bıldıgım ıcın konuna tahmın yapacagım bu kısı oyunu bıraktımı bırakmadımı hıc bılmıyorum tanısıklıgımızda yok ama tahmınım Karargahxmylex - MarQus olabılırmısın...
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Kusura bakma ama konu boşş
sen oyunu benim kara kaşım kara gözüm için mi oynuyorsun? -Hayır
oyunu oynayacaksan kendi zevkin için oynayacaksın
sen oyunu benim kara kaşım kara gözüm için mi oynuyorsun? -Hayır
oyunu oynayacaksan kendi zevkin için oynayacaksın

xXFENOMENXx
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
Konuyla ilgili düşüncelerimi söylemeyeceğim.
Ama benim dönmesini istediğim bir dostum var.. Kendisini çok özledim
Şuan nerelerde hiç bilmiyorum. Ama eskilerden olan varsa hatırlar belki;
Benim Biricik
Gözde'm
Ama benim dönmesini istediğim bir dostum var.. Kendisini çok özledim
Şuan nerelerde hiç bilmiyorum. Ama eskilerden olan varsa hatırlar belki;
Benim Biricik
Gözde'm
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Benim oyunda dönmesini istediğim sadece tek bir kişi var oda kendini biliyo zaten
hee bide oyun oynamaya gerek yok kimsen söyle
oyunu bıraktıysan yok 2 farklı kişi adımı yazarsa dönerim fln boş beleş şeylerle uğraşmayın madem dönme niyetin var dön madem yok git basit şeyler bunlar ..
hee bide oyun oynamaya gerek yok kimsen söyle
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
İlk olmak eski olmak eskiye değer vermek eskidendi.
İlklerden ol eski ol paran yoksa arkadaşın yoksa eskide kalırsın.
Oyun eski oyun değil...
İlklerden ol eski ol paran yoksa arkadaşın yoksa eskide kalırsın.
Oyun eski oyun değil...

Dediğimi tam anlayamamışsınız sevgili arkadaşlar
Oyuna dönme niyetim var ama oyuna dönmemi isteyen biri olmadıktan sonra ve oyuna dönünce arkadaşım olmadıktan sonra oyunun zevki nerde ? Bu konuda asıl öğrenmek istediğim şu; Ben oyuna dönersem birileri benimle eskisi gibi arkadaş kalırmı veya diğer arkadaşlarım bana yardımcı olurmu. Ben oyunu bırakalı çok uzun zaman oldu çoğu şeyi unuttum bile nerden bileyim belki eski arkadaşlarım şimdi değişmiş ve hatta arkadaşlıktan daha çok paraya önem vermiş olabilirler. Bu konuda bana hak verin lütfen belki bana katılmayabilirsiniz ama saygı duyun rica ediyorum.Konuya cevap yazmak istemeyenler yazmayabilir bir zorlama yok.
Oyuna dönme niyetim var ama oyuna dönmemi isteyen biri olmadıktan sonra ve oyuna dönünce arkadaşım olmadıktan sonra oyunun zevki nerde ? Bu konuda asıl öğrenmek istediğim şu; Ben oyuna dönersem birileri benimle eskisi gibi arkadaş kalırmı veya diğer arkadaşlarım bana yardımcı olurmu. Ben oyunu bırakalı çok uzun zaman oldu çoğu şeyi unuttum bile nerden bileyim belki eski arkadaşlarım şimdi değişmiş ve hatta arkadaşlıktan daha çok paraya önem vermiş olabilirler. Bu konuda bana hak verin lütfen belki bana katılmayabilirsiniz ama saygı duyun rica ediyorum.Konuya cevap yazmak istemeyenler yazmayabilir bir zorlama yok.
- zaftunx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Pentenol
Herkese iyi forumlar...
Bak arkadaşım ben oyunu bırakalı 12-13 ay mı ne oldu hala oyunda dostum abim dediğim insanlarla konusurum yok konuşmuyor musun arkadaşlığın sadece sanalda mı ? ben 2-3 hafta önce hastalandım evden dışarı çıkamadım bu yüzden bi oyuna bakıyım hemde dostlara selam veriyim dedim.Saolsunlar eski dostlar hala hatrımızı dinliyorlar nasılsın napıyorsun diye sordular ? Yani anlayacağın burda yazmanla olmaz oyuna gir kendin gör arkadaşların aynı mı seni unutmuşlar mı ?
Bak arkadaşım ben oyunu bırakalı 12-13 ay mı ne oldu hala oyunda dostum abim dediğim insanlarla konusurum yok konuşmuyor musun arkadaşlığın sadece sanalda mı ? ben 2-3 hafta önce hastalandım evden dışarı çıkamadım bu yüzden bi oyuna bakıyım hemde dostlara selam veriyim dedim.Saolsunlar eski dostlar hala hatrımızı dinliyorlar nasılsın napıyorsun diye sordular ? Yani anlayacağın burda yazmanla olmaz oyuna gir kendin gör arkadaşların aynı mı seni unutmuşlar mı ?

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Benim söylediğimi sen anlayamamışsın kısaca açıklim
Oyun a gerek yok söyle isminide bilelim kimsin
ona göre bizde diyelim dönmesi isteriz istemeyiz diye
niyetin varsada dön Oyun sonuçca zevk aldıktan sonra oynanır yani
Oyun a gerek yok söyle isminide bilelim kimsin
niyetin varsada dön Oyun sonuçca zevk aldıktan sonra oynanır yani