Gerek tam zamanında ck atması gerek can basması sizi ipten alan en iyi lodos-arz şifacıları kimler
.
En İyi Miğrat Şifacısı Sizce Kimler
En İyi Miğrat Şifacısı Sizce Kimler
Akıllı bir kimse, düşmanından da akıl öğrenmeyi ihmal etmez.
Re: En İyi Miğrat Şifacısı Sizce Kimler
Lodos kLanı icin ;
1.Megaxesper
2.Cankurtaran
3.(akLıma geLmio LaN)
Umut'u tek gecerim.Girdiğim böLgede o varsa şifacıLarda hiç bir zaman akLım kaLmaz.
Cankurtaran gerek ck zamanlaması gerek üstü ile çok iyidir ..
Hadi 3. de Oğuz oLsun
Reverence bi kaç kez beraber girmemize rağmen bi faLsosunu görmedm . )
1.Megaxesper
2.Cankurtaran
3.(akLıma geLmio LaN)
Umut'u tek gecerim.Girdiğim böLgede o varsa şifacıLarda hiç bir zaman akLım kaLmaz.
Cankurtaran gerek ck zamanlaması gerek üstü ile çok iyidir ..
Hadi 3. de Oğuz oLsun
LoTuSNiToeT
xNİTOETx
CaRLiTox
xNİTOETx
CaRLiTox
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Choosensxbeddua --Choosensxshape
_____________________________________________________________________________________________________
DuRduRamazsınız BaşLadımı CeNGimiZ eR meyDaNıNda BuLunmaz DeNGimiZ . . !
DuR yoLcu BiLmeden GeLip Bastığın bu TopRak biR devRin Battığı yeRdir .
EğiL de kuLak veR ; Bu sessiz yıĞıN BiR vaTaN kaLBiNiN attığı yeRdiR . .
_____________________________________________________________________________________________________
DuRduRamazsınız BaşLadımı CeNGimiZ eR meyDaNıNda BuLunmaz DeNGimiZ . . !
DuR yoLcu BiLmeden GeLip Bastığın bu TopRak biR devRin Battığı yeRdir .
EğiL de kuLak veR ; Bu sessiz yıĞıN BiR vaTaN kaLBiNiN attığı yeRdiR . .
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
ŞeRRuhh'u tek geçerim,Gerek 1932 büyü şifası ile gerek 24.9 Kritik oranı ile her türlü grup bölgesine(Migrat,Sığınak,Er Meydanı) rahatlıkla yetebilir.tecrübeside cabası
- Yalnizadam0
- Sahaf Yardımcısı
lan şerruh ne adamsın dün o ayakı ürettin hemen havaya girdin
ben senlede girdim başkalarıylada gücünün ne olduğu önemli değil şifada önemli olan tecrübe ve el çabukluğu ayrıca daha mor gözlüğün eksik full deelsin yaaane konuya gelince:
Tek favorim Deathxandrei (isa) tek geçerim bunu tüm şifacılara ki benim kardeşim sonyx de şifacı bi sürü arkadaşım dostum var şifacı olarak ama işe objektif bakıyorum migrat konusunda adam kesinlikle ama kesinlikle süper onla giren farkı görür tam öldüm diyorum tak bi bakıyorum ölmemişim onla gittiğimizde en fazla 3 kere örs yapıyoruz hastasıyım o adamın...
Tek favorim Deathxandrei (isa) tek geçerim bunu tüm şifacılara ki benim kardeşim sonyx de şifacı bi sürü arkadaşım dostum var şifacı olarak ama işe objektif bakıyorum migrat konusunda adam kesinlikle ama kesinlikle süper onla giren farkı görür tam öldüm diyorum tak bi bakıyorum ölmemişim onla gittiğimizde en fazla 3 kere örs yapıyoruz hastasıyım o adamın...

-
- Kadim Hidra Avcısı
Yalnizadam0 yazdı:lan şerruh ne adamsın dün o ayakı ürettin hemen havaya girdinben senlede girdim başkalarıylada gücünün ne olduğu önemli değil şifada önemli olan tecrübe ve el çabukluğu ayrıca daha mor gözlüğün eksik full deelsin yaaane konuya gelince:
Bu kadar çirkef olma.Başlığı iyi oku SİZCE EN İYİ KİM ?
Şerruh adlı kişi kendi fikrini sölemiş senin buna itiraz etme hakkın yok
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
Yalnizadam0 yazdı:lan şerruh ne adamsın dün o ayakı ürettin hemen havaya girdinben senlede girdim başkalarıylada gücünün ne olduğu önemli değil şifada önemli olan tecrübe ve el çabukluğu ayrıca daha mor gözlüğün eksik full deelsin yaaane konuya gelince:
Alem adamsın emin
Şifacıda büyü şifanın son geldigi nokta 1932 dir Bunu geçen bir kişi gösterirmisin bana ?
Ayrıca burda kimse Deathxandrei kötü demedi birileri ile karşılaştırmak yerine sende sadece fikrini belirt.
Bilgin yoksa Fikrinde olmasın !
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı

'' ŞİFA ' da SoN NoKta... 1932 ''
Bu FoTo Gözlüğün YoK Diyenlere Gelsin
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
Sen bi [GM]Lathander ile kapışsanaBiLGeKaGaN yazdı:
'' ŞİFA ' da SoN NoKta... 1932 ''
Bu FoTo Gözlüğün YoK Diyenlere Gelsin