Akşam üstü Oyuna Bi gireyim dedim ne var ne yok arkadaşara bi seLam vereyim Bölgeden XxXKaFCıXxX Adlı yani Alacaxxkaranlık Birden Klana Hırsız Hırsız diye yazmaya başladılar Ne oluyor dedim Bana verdikleri yanıt
''Sen fatihin 2 GANO 2 YONCA Vs Madenlerini Çalmışsın'' Ben Hayır Dedim O benden bilge cevros pantolonu aldı
İsmini değiştirme İcin Xsarrafcıxsifax yeni adı IxFaTiHxI olan Sadece 6 tane Saf platinini Aldım Aldığım gun bizim
Eve geldi ve bana dediki Saf platinlerimi geri ver Ben Benim benden habersiz alıp ismini değiştirdiğin pantolonu ver
Vereyim saf platinlerini ondan sonra bizim evden '' Tamam Sende Kalsın Saf platinler 20m Pantolon 70m '' diyerek cıktı
Gitti Ertesi gun aksam yani bu gun Oyuna bi girdim Bölgeden Hırsız diye kafcı yazıyor ona soylemiş benim madenlerimi itemimi çaldı diye Ben '' Sadece 6 saf platin aldım '' dedim Ama pantolonumu verdikten sonra vericektim bankamda tutuyordum Vermezsede en son ihtimal satıcaktım pantolonumun 20m ini kurtara bilmek için
İşte Olay bundan İbaret Benim Yaptığım Bir Hırsızlık Yok Ortada Tamamen Fatihin Gazına Gelipte Bana Suç Atmaya Çalışanlar...
Benim diyeceğim Tek Laf ALLAHINDAN BULSUN Ayrı hic birşey demiyorum
Benim daha 1 kez bile hırsızlık yapmadığımı Herkez bilirki 6 saf platin icinde yapmam
dediği 2 yonca onları Yeniçerisorumsuz ile beraber cektik 1 ini satın aldım 1 ini cektim kendiside cok iyi bilir...
Neyse Hayırlı Akşamlar
Bana Hırsız Diyip Asılsızca İftira Atanlar
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bana Hırsız Diyip Asılsızca İftira Atanlar
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
Re: Bana Hırsız Diyip Asılsızca İftira Atanlar
KARDEŞ SEN CANINI SIKMA O Sarrafcıxşifa nın neler yaptığını bimeyen yok bi adam gibi oyununu oynadığını görmedm geçmş olsun bilge cevrye pant a bu IxFATİHxI de utansın braz bu oyunu adam gibi oynasın
-
- Acemi Savaşçı
bakın o alacakaranlık eskiden bnm carımdı o kafcı caldı sizde onu söyleyin bide o bnm arzsavaşçısıxxxx çarımıda çaldı arkadaşlar onlar hırsız sen değilsin bide kabusxyoldaş da hırsız 34 ml dolandırdı beni
- ALACAXXXKARANLIK
- İskele Babası
metehanaynur yazdı:bakın o alacakaranlık eskiden bnm carımdı o kafcı caldı sizde onu söyleyin bide o bnm arzsavaşçısıxxxx çarımıda çaldı arkadaşlar onlar hırsız sen değilsin bide kabusxyoldaş da hırsız 34 ml dolandırdı beni
Senin adın mehmet miydi neydi unuttum adını karaktersiz insan .... Benim Adım İLHAN beni tanıyan tanır .. Bu 1 ... İkincisi .. Ben ALACA KARANLIK adLı karakteri 1 lwlden actım ++ Ejder zırh falan .. neyse... Benim o çarı 1 lwl den açtığımı herkes biliyor Şimdide gelmiş bana Hırsız diyorsun karaktersiz İnsan .... Bana İnanmasssan yaz LODOS klanına ... Fenomen .. AtaxWhite ... Speedyxwizard bu Kişilerinde Katkısıyla ürettim ben o ejderi .... Şimdi Hırsızlık bunun neresinde var ... MEHmet senin diğer çarının adı TÜRKİYEMXBÜYÜCÜX di ? O çara hırsız diyorLar dı o konuyu acıklarmısın bizlere _ ****
xXKaFCıXx.... İLhan ..
Bana Değer Vereni,Bana Saygı Duyanı Hayatıma #@!? ...
Bana Kafa Tutanı,Beni Arkamdan Vuranın HAYATINA SOKARIM ... ...xXKaFCıXx...
- ALACAXXXKARANLIK
- İskele Babası
Beyazxkatil yazdı:Akşam üstü Oyuna Bi gireyim dedim ne var ne yok arkadaşara bi seLam vereyim Bölgeden XxXKaFCıXxX Adlı yani Alacaxxkaranlık Birden Klana Hırsız Hırsız diye yazmaya başladılar Ne oluyor dedim Bana verdikleri yanıt
''Sen fatihin 2 GANO 2 YONCA Vs Madenlerini Çalmışsın'' Ben Hayır Dedim O benden bilge cevros pantolonu aldı
İsmini değiştirme İcin Xsarrafcıxsifax yeni adı IxFaTiHxI olan Sadece 6 tane Saf platinini Aldım Aldığım gun bizim
Eve geldi ve bana dediki Saf platinlerimi geri ver Ben Benim benden habersiz alıp ismini değiştirdiğin pantolonu ver
Vereyim saf platinlerini ondan sonra bizim evden '' Tamam Sende Kalsın Saf platinler 20m Pantolon 70m '' diyerek cıktı
Gitti Ertesi gun aksam yani bu gun Oyuna bi girdim Bölgeden Hırsız diye kafcı yazıyor ona soylemiş benim madenlerimi itemimi çaldı diye Ben '' Sadece 6 saf platin aldım '' dedim Ama pantolonumu verdikten sonra vericektim bankamda tutuyordum Vermezsede en son ihtimal satıcaktım pantolonumun 20m ini kurtara bilmek için
İşte Olay bundan İbaret Benim Yaptığım Bir Hırsızlık Yok Ortada Tamamen Fatihin Gazına Gelipte Bana Suç Atmaya Çalışanlar...
Benim diyeceğim Tek Laf ALLAHINDAN BULSUN Ayrı hic birşey demiyorum
Benim daha 1 kez bile hırsızlık yapmadığımı Herkez bilirki 6 saf platin icinde yapmam
dediği 2 yonca onları Yeniçerisorumsuz ile beraber cektik 1 ini satın aldım 1 ini cektim kendiside cok iyi bilir...
Neyse Hayırlı Akşamlar
Sen asi cocuk sana gelince ... Ben fatihi tanırım ... O bana yalan söylemez ama sizi bilmem KimLe nasıl bi sorunu var beni İlgilendirmez ... Benide bilen bilir zaten ... Boşa hır cıkaracak adamlardan da deqiLiz Allah'ıma Şükür ...Fatih geldi bana dedi karakterimi kurtaralım yardım et İLhan dedi ... Ne oldu hayırdır dediqimde bo thexkatil karakerimden madenlerimi itemlerimi falan alıyor dedi ... şifreni değiştir dediğimde , telimi kaybettim dedi.. Oyuna girdim senle atışmaya başladık sen benim yerimde olsan ne yapardın ... Birde sen o karakterden 2 yonca 2 ganoderma aldın biliyorum 6 sf platinde cabası ... Haa Madendemiym değilim işin parasındada değiLim ama adamı salak yerine koymak zor oluyor .. O fatih uğraşsın maden çekecem diye sen al cık oyuundan sonra sen çekette üretttin Yeniçerix .çarına ... Her şeyin farkındayım sen canını sıkma ASİ COCUk ... Ben 2 3 güNLük adamlardan değiLim ... Fatihinde senle yada diğer kişilerle ne sorunu - varsada ben bilmemde karışmamda ben olanı söylerim ... neyse Konunu kirlettiğim iÇin özür dilerim....
-
- Acemi Savaşçı
lan senin kadar it birisini görmedim olum senin caldıgın carla aynı nickte alacakaranlık ona bişe demiyorum bnm carda öyleydi kanka ayağna çaldın çarıma 2.si karaktersiz insan sensin bunu herkes bilir 3.süde sana güvenende hata arzsavaşçısıxxxx carımıda caldın lan utanmıyormusun ha alacakaranlık ı actında kastın ona bişi demem fakat bnm 2 carımıda sen caldın onu iyi bilirim !!!
- ALACAXXXKARANLIK
- İskele Babası
Bak yeğenim .. Sana vereceğim en büyük şey ''Cevap vermek '' olur ama onu sana vermicem .... Varsa İspatın koyarsın foruma hep beraber bakarız sana bu kadar diyorum .... Asılsızca iftira atıyorsun bana ... De hadi Şimdi git yoLUNA ...metehanaynur yazdı:lan senin kadar it birisini görmedim olum senin caldıgın carla aynı nickte alacakaranlık ona bişe demiyorum bnm carda öyleydi kanka ayağna çaldın çarıma 2.si karaktersiz insan sensin bunu herkes bilir 3.süde sana güvenende hata arzsavaşçısıxxxx carımıda caldın lan utanmıyormusun ha alacakaranlık ı actında kastın ona bişi demem fakat bnm 2 carımıda sen caldın onu iyi bilirim !!!
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı

Bunada İtiraz Et ...
Sus Artık Fatih Yalancının önünde Gideni ve senide doldurmuş...
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
- ALACAXXXKARANLIK
- İskele Babası
Bunları gördüğüm iyi oldu ... Bundan sonra ona göre dostlarımı kardeşLerimizi seçerken dikkat ederiz .... Bu Fotoları buraya taşıdığın için tşr ederim ....
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Bazıları balık hafızasınamı sahiptir nedir kendi yaptığı şeyleri bile unutup başkaları hakkında yorum yapıyo