Yeter Artık ! Gerekeni Yapın !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Loncusız

Re: Yeter Artık ! Gerekeni Yapın !

Mesaj gönderen SOVE »

Hayaletlerden bir kaçı ile bölge yapmıştık, skypede muhabbetleri iyiydi. Elbette hepsini zan altına bırakmak yanlış ama insan düşünmeden de edemiyor. Bir kaç kişinin yaptığı tüm loncaya mal ediliyor aslında birazda haklılık payı var. O kişiler sizin loncanızı temsil ediyor.

Ama şu bir gerçek ki halen oyunda olanların herhangi bir suçu olsaydı onlarda ceza alırdı.

Sinek küçük ama miğde bulandırıyor işte.

Tavsiyem; eğer masumsanız boş verin söylenenleri. Sen kendinden eminsen eğer, gerisi sorun değil.

ATILLAKAAN
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

Konu fazla uzatılmamalı bence.. Giden gitti cezalar verildi geride kalan birçok hayalxet var ve yönetim bu insanların temiz olduğunu düşünüp ceza kesmemiş..Bu insanlara yüklenmek manasız bir harekettir..
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
memtis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen memtis »

konuyu Açan [DAVUT] arkadaşımızı kutlarım :D

2-3 kişi bir hata kullandıysa bunu bütün bi loncanın üstüne yıkmak saçma bir şey ...
hata yada açıkları kullananlar cezalarını aldı fazla büyütmeyin suçsuz olanlarıda suçlu muamelesi yapmayın ..

unutmadan ; XDAVUT milletin yaptığı şeyler seni germesin artık :D sen kendi önüne bak
Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim,
onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

Adolf Hitler.
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

Ee Herşeyin Bi Sonu Vardır Elbet . Seni Beni Kandırırsınız Ama Rabbim Herşeyi Görüyor.Bu Oyun Diye Hak Yokmu Sanıyorsunuz...

Değerli İKV Yönetimine Teşekkürler...
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen leviathan »

yani sen diyorsun ki ben onlarden direnç yüzük dahi almadım öyle mi ? ya da ne bilim cekettir ayaktır kolyedir ? yada elinde (varsa) şaheseri kendim ürettim onlardan dev komodo dişi dahi almadım mı diyorsun ? ya da ne bileyim menekşe falan da mı almadılar sana ya da iridyum..haa bunlar olmadı diyorsan suçsuzsundur emeğinle yapmışsındır kim sana iftira atarsa atsın sen kendini bildikten sonra ve seni bilen olduktan sonra sorun yok bence.

2. bi konu ise sürekli onlar olduğunda şöyle yapıyordun sizi böyle yapıyorduk em alamıoyordunuz sancak basıyorduk handan kesiyorduk diyorsun ya ? haram parayla alınan itemle bunu yap sonra da bunla övün ne kadar güzel iş o öyle?? emeğinle yaparsın amenna tebrik de ettik sizi ama baksana adamlar basmışlar bonoları almışlar itemleri sonra da handan kestik yok em de karşımızda duramadınız yok şu yok bu.. bunu demiceksin o zaman kardeş bileğinin hakkıyla yapmış gibi(yapanlar varsa kendi emeğiyle onlar hariç)
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen exoriusII »

onygs1991 yazdı:
QSOMEGOSALENQ yazdı:
xTANIMSIZx yazdı:
gerekeniyapin yazdı:
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.
Ortaya çıkan bazı haksız kazançlar doğrultusunda yasaklanma alan hayalet karakterlerinden dolayı üzgünüm.Ben YASAKLANMAYAN ve herhangi bir şekilde bu olaylarla ilgisi olmayan hayaletlerden biriyim.Loncamız oyundaki varlığına devam etmektedir fakat oyundaki bazı kişi veya topluluklar birkaç kişinin yaptığı bu kötü olaydan dolayı bütün hayaletlere ceza çektirmeye çalışmakta ve her oyuna girişimizde bize sataşmaktadır...

Benim bu konuyu açmaktaki amacım yönetimin gerekli gördüğü kişileri yasakladığını hatırlatarak incelemeler sonucu geride kalanların yasaklanmasına bir sebeb olmaması ve suçsuz olmamızdır.Yani siz ne kadar kendini parçalasanızda boş arkadaşlar.Kendinizi bu kadar alçaltmamanızı rica ediyorum.Siz bildiklerinizin duyduklarınızın doğru olduğunu sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz.Yönetim herşeyi herkesi izleyebiliyor açık kullananları tespit edebiliyor.Siz bize ne kadar çamur atarsanız atın , geride kalan bizler suçlu olsak yasaklanırdık.Şuan oyunda olabildiğimize göre sonrasınıda düşünün ve ANLAYIN ARTIK ...

>>>>>>>>>>>>>(AYRICA BİZE KONUŞAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE)<<<<<<<<<<<<<
Sizin gibi destekte adamımız yok.Adam oyunda yasak olan sözler sarfediyor üstelik bir defalıkta değil birkaç defa aynı şekilde tekrar ediyor . Ayrı ayrı karakterlerden şikayet ediyorum yani düşünün çıkıyorum başka karaktere geçip ondan da şikayet edebiliyorum birkaç defa adam korkusuzca yazabiliyor o sözleri ama nedense adam ceza almıyor.Resimleri aşağıda.BU RESİMLERİ ŞİKAYET AMAÇLI DEĞİL KANIT AMAÇLI KOYUYORUM YALNIŞ ANLAYIP YALNIŞ KONUŞMASIN KİMSE.

!!!!!!!!!!(KESİNLİKLE ŞİKAYET AMAÇLI DEĞİL KANIT AMAÇLIDIR)!!!!!!!!!!

BU 1.FOTO
Resim
BU DA 2.FOTO
Resim

Her neyse birde bizimle ilgili olarak bazı eski GM arkadaşların isimleri geçiyor.Bunu yapmayın bizden çok çektiniz kuyruk acınız var anlıyorumda o adamdan ne istiyorsunuz sizin arkadaşınız GM olamadı diye bu kadar küstahlık olmaz.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ayrıca yönetimin bu konuda bir ÖNLEM ALMASINI rica ediyorum yoksa oyunda ortaya kötü olaylar çıkmasına neden olabilir.Geride kalanların suçsuz olduğuna şu insanların inanması için ÖNLERİNE KANIT KOYUN yada siz çıkın YASAKLANMA ALMAYAN HAYALET KARAKTERLERİ SUÇSUZ diyinde sussunlar yoksa susacakları yok TEŞKİLATIN TADI TUZU KLAMADI.BU SUNUCUDA OYNAYAN İNSANLAR HERGÜN BU ÇOK KONUŞAN ARKADAŞLARI DİNLEMEK ZORUNDA DEĞİL.

YETER ARTIK GEREKENİ YAPIN

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gelip bu konuda yorum yaparak bizlerle uğraşmak isteyen varsa istediği gibi uğraşabilir.Şuan yeni açtığım bu konuya bu mesaj benden ilk ve son yanıttır.
Güzel Hikaye.. :D

TANIMSIZ - UNJUST
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

onygs1991 yazdı:
QSOMEGOSALENQ yazdı:
xTANIMSIZx yazdı:
gerekeniyapin yazdı:
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.
Ortaya çıkan bazı haksız kazançlar doğrultusunda yasaklanma alan hayalet karakterlerinden dolayı üzgünüm.Ben YASAKLANMAYAN ve herhangi bir şekilde bu olaylarla ilgisi olmayan hayaletlerden biriyim.Loncamız oyundaki varlığına devam etmektedir fakat oyundaki bazı kişi veya topluluklar birkaç kişinin yaptığı bu kötü olaydan dolayı bütün hayaletlere ceza çektirmeye çalışmakta ve her oyuna girişimizde bize sataşmaktadır...

Benim bu konuyu açmaktaki amacım yönetimin gerekli gördüğü kişileri yasakladığını hatırlatarak incelemeler sonucu geride kalanların yasaklanmasına bir sebeb olmaması ve suçsuz olmamızdır.Yani siz ne kadar kendini parçalasanızda boş arkadaşlar.Kendinizi bu kadar alçaltmamanızı rica ediyorum.Siz bildiklerinizin duyduklarınızın doğru olduğunu sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz.Yönetim herşeyi herkesi izleyebiliyor açık kullananları tespit edebiliyor.Siz bize ne kadar çamur atarsanız atın , geride kalan bizler suçlu olsak yasaklanırdık.Şuan oyunda olabildiğimize göre sonrasınıda düşünün ve ANLAYIN ARTIK ...

>>>>>>>>>>>>>(AYRICA BİZE KONUŞAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE)<<<<<<<<<<<<<
Sizin gibi destekte adamımız yok.Adam oyunda yasak olan sözler sarfediyor üstelik bir defalıkta değil birkaç defa aynı şekilde tekrar ediyor . Ayrı ayrı karakterlerden şikayet ediyorum yani düşünün çıkıyorum başka karaktere geçip ondan da şikayet edebiliyorum birkaç defa adam korkusuzca yazabiliyor o sözleri ama nedense adam ceza almıyor.Resimleri aşağıda.BU RESİMLERİ ŞİKAYET AMAÇLI DEĞİL KANIT AMAÇLI KOYUYORUM YALNIŞ ANLAYIP YALNIŞ KONUŞMASIN KİMSE.

BU 1.FOTO
Resim
BU DA 2.FOTO
Resim

Her neyse birde bizimle ilgili olarak bazı eski GM arkadaşların isimleri geçiyor.Bunu yapmayın bizden çok çektiniz kuyruk acınız var anlıyorumda o adamdan ne istiyorsunuz sizin arkadaşınız GM olamadı diye bu kadar küstahlık olmaz.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ayrıca yönetimin bu konuda bir ÖNLEM ALMASINI rica ediyorum yoksa oyunda ortaya kötü olaylar çıkmasına neden olabilir.Geride kalanların suçsuz olduğuna şu insanların inanması için ÖNLERİNE KANIT KOYUN yada siz çıkın YASAKLANMA ALMAYAN HAYALET KARAKTERLERİ SUÇSUZ diyinde sussunlar yoksa susacakları yok TEŞKİLATIN TADI TUZU KLAMADI.BU SUNUCUDA OYNAYAN İNSANLAR HERGÜN BU ÇOK KONUŞAN ARKADAŞLARI DİNLEMEK ZORUNDA DEĞİL.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gelip bu konuda yorum yaparak bizlerle uğraşmak isteyen varsa istediği gibi uğraşabilir.Şuan yeni açtığım bu konuya bu mesaj benden ilk ve son yanıttır.
Güzel Hikaye.. :D

TANIMSIZ - UNJUST
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

hayalxetx loncası isim değişikliğine gitmiştir bilginize artık yenı karekterler şöyledir
kalpazanxACİL kalpazanxIIMII kalpazanxIMI .... şeklındedir herkesn bilgsne :D:D:D
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

bu konuyu açman bile saçma kod al değiş ismini yoluna bak :)
Leviathan ın imzasında şöyle yazıyor bak :) Kalabalıkta efelık edenın tenhada özrü kabul olmaz :) sende tek kalnca kuyrugunu kıstırıp masuma yatma bölgden yaptıgınız cazgırlıkları herkes biliyor
relaxingfurkan
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen relaxingfurkan »

SİZE AZ BİLE.Oyundaki herkez hayaletlere imrenerek bakıordu.Hepsinde şaheser silah felan.Varsayalım ki siz yapmadınız onlardan almadınız mı hiç para.İnsan gibi oyun bile oynayamıyorsunuz.Sizin yüzünüzden 3gün ceza almam gereken yerde 11gündür hesabım bloklu ve açılacağı mechül kaç gün açılmayacağıda mechül.Aslında kalanlarıda banlanmalı.Hem bono çoğaltınız hem de piyasa yükselttiniz.Çifte suç.
EVET GEREKENİ YAPIN
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön