Yeter Lan Artık ..!
Yeter Lan Artık ..!
Sabahın 6:20 ' sinde giriyorum oyuna maden çekmek için.4 Saat çektim tek başıma bir tane mavi çıkmazmı ya.Yeter be.Mavi topaz böyleyse menekşe'yi düşünemiyorum.Ya piyasa düşsün yada bir çare koyun yeter.Uykusuz kaldım sabahın kaçında oyuna girdim.Maden çekmek için.Ama yine yok yok.Nası bi sistemdir.Hakkımız nerede.Nasıl ejder üreticez.Bari 2 tane mvi kaya istesin yada mavi kaa için 4 tane mavi topaz istesin napcaklar 6 taneyi [İçerik Düzenlendi]Neyse.Sistem çok kötü.Zamnında oyun acıklarını kullanarak para kastılar şimdi sefasını sürüoLar.OLcak işmi.Ejder üretecem anca 1 aydır 7 mavi topaz cıktı.2 Alex bir kadimim var 2 ML parma var nası üreteyim ben ejderi.oLcak işmi bu.Saf cıkma olasıgını arttırın bişi yapın.Çok oyuncu kaybedecksiiz.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Yeter Lan Artık ..!
Merhabalar,
Maden fiyatlarının yüksek olmasının sebebini yönetime bağlamayınız.Bunu unutmayın ki madenlerin fiyatlarını yükseltende bizleriz , alçaltanda bizleriz.
İyi forumlar
Maden fiyatlarının yüksek olmasının sebebini yönetime bağlamayınız.Bunu unutmayın ki madenlerin fiyatlarını yükseltende bizleriz , alçaltanda bizleriz.
İyi forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
yönetici çakması çok biliyon ya!
- IIxMykonSxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Yardım edecek tek kişi herhalde yöneticiler
başka biri yardım etmeye kalkınca çekemiyo birileri

Prinssof yazdı:yönetici çakması çok biliyon ya!
+1 destek benden sizeIIxMykonSxII yazdı:Yardım edecek tek kişi herhalde yöneticiler
Merhaba
Oyuncularımızdan gelen istekler doğrultusunda, değerli maden kaynakları hakkında iyileştirme çalışmaları düşünülmektedir.Eğer bu konuda yardımcı olabilecek güzel önerileriniz varsa bunları İKV Destek Formu aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz. Ama unutmayın en iyiye ulaşmak istenirse her zaman çok emek harcanması gerekmektedir.
Ayrıca konu başlığınız ve içerikte ki uslubunuzdan dolayı forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
Oyuncularımızdan gelen istekler doğrultusunda, değerli maden kaynakları hakkında iyileştirme çalışmaları düşünülmektedir.Eğer bu konuda yardımcı olabilecek güzel önerileriniz varsa bunları İKV Destek Formu aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz. Ama unutmayın en iyiye ulaşmak istenirse her zaman çok emek harcanması gerekmektedir.
Ayrıca konu başlığınız ve içerikte ki uslubunuzdan dolayı forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.