Fan Art 2010 Derece Yapamayan Eserim "Kıyamet Alevi"

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Wan Te D

Re: Fan Art 2010 Derece Yapamayan Eserim "Kıyamet Alevi"

Mesaj gönderen JuSTLoV »

backwoods yazdı:Şimdi şunu demeden duramayacağım, bu işi bilmeyen , iki üç tasarım yapıp kendini 10 yıllık grafik uzmanı sanan kişiler en başından bu işe karışmasın Umut a üzülme kardeş ama mansiyonu hakederdin gibi mesajlar yazmasın , şu çalışmanın benim gözümde 2. liğe bile yeri düşünülemez, kaldı ki Umut bu işe yıllarını dökmüş bir dostumdur ve yeniden altını çizerim benimde hocamdır derim her seferinde:) ve açıkçası üzüldüm bu çalışmasının değerlendirilmemesine, bence İKV camiasına yakışmayan bir sonuç oldu.. Üyelerden hiçbirinin bu mesajıma alınganlık etmesini istemiyorum sadece olması gerekenleri ve hepiniz gibi bende tepkimi dile getirdim..
Ve bu tepkilerimizden dolayı birer ceza alacaksak , şimdiden teşekkürler..
Erhan Kardeşim Yazından alıntı yaparak başlamak istiyorum.
Bu yazılandan sonra bazı arkadaşlarımız eleştiri yapmaya çalışmış.Lakin yazdıkları yazıları kendileride okuduklarında saçma bulucaklarından eminim.Çünki Umut Yılmaz'ı BETA Dönemi,V1,v2 vs. oyunun basından beridir tanırım.10 Yıllık Deneyimini İKV aktarmış ve İKV emektarlarından birisidir.3.5 Yıldırda İKVONLİNE.NET Yöneticiliği yapmaktadır.Ona bende Hocam diyorum çunki Grafik işine hevesim umutla başladı.Mansiyon değil bu eser 1. hak eden bir eserdir.

Lakin kusura bakmasın arkadaşım ama Paris Sokağı resmini alıp Lamia yı koyup bide ''Lamia İstanbul sokaklarında'' yazmış olması Vahim.Daha doğrusu bu olsa gerek ''Lamia Paris sokaklarında''.

Eserler içerisinde En iyisi Diyebilirim.

Saygılarımla

Facebook İKV Hayran Platformu Koordinatörü
Serhat AKSOY
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Savasko
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Savasko »

ızdırap sen kendini çok büyütüyosun diyenlere ;
"Blues Graphics " ızdırap grafik bu oyuna en çok zaman harcayan tasarımcılardandır.ikv oyun dünyasına yaptığı çalışmalara bakın bi öyle konuşun . orda ödül alanların tüm çalışmalarıyla Umut Yılmaz'ın (ızdırap grafik) çalışmalarını karşılaştırın diyebiliyorum sadece.

Ve eser tek kelime müthiş.kesinlikle 1. olması lazım diyebileceğim bir çalışma.kazanamamasına çok üzüldüm bende.
[
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Yorum yapan dostlara teşekkürler.Gözlerden kaçmasını önlemek için "güncel".

www.ikvonline.net
2006-2013
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

"Duvar Kağıdı" kategorisi değerlendirmede. Değerlendirme bitince umarım, 'photofunia'dan yapılmış resim yerine seninki yer alır umarım dostum.(Dostum diyorum sakıncası yoksa?) Senin verdiğin emeğin yanından bile geçemez çünkü.
Ama o arkadaşın ödülü elinden alınırsa, büyük haksızlık olur orası ayrı. Bu seferde o isyan eder.
2009-2013

“Görseller” sayfasına dön