Yeni Şaheser Hk.
Yeni Şaheser Hk.
Arkadaşlar, bildiğimiz gibi madenlerde sorun yaşıyoruz.Bu yüzden şaheser yaratmada zor geliyor.Kolay şaheser Mavi Ejder Asa gibi şeyler üretelim ve daha kolay olsun.
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Re: Yeni Şaheser Hk.
Herkes şaheser üretirse onun adı şaheser olmazdı zaten.Herkesin kolayca elde edebildiği itemler zaten mevcut bunlara neden şaheser denmiyor? Kolayca elde edildiğinden dolayı.
Bırakalım artık şöyle konular açmayı.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

YARATMAK Allah'a mahsusdur. lütfen kelimelere dikkat düşürmek kelimesini kullanalım oyunda adaletsizlik varken hiç bir şekilde oynanmaz memnun olunmaz görüşündeyim sanırım bunu söyleme hakkım var yöneticiler bişi diyemez
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Bu kadar katı olmaya gerek yok.O sözcüğü kullanan da gerçekte ne olduğunu biliyor dostum.MaSSacHuSeTT yazdı:YARATMAK Allah'a mahsusdur. lütfen kelimelere dikkat düşürmek kelimesini kullanalım oyunda adaletsizlik varken hiç bir şekilde oynanmaz memnun olunmaz görüşündeyim sanırım bunu söyleme hakkım var yöneticiler bişi diyemez![]()
Madem dikkat ediyoruz cümlende bir adet yardımcı eylem eksikliğinden doğan anlatım bozukluğu,bir adet nesne eksikliğinden kaynaklanan anlatım bozukluğu ayrıca noktalama eksikliği ve üç adet yazım yanlışı mevcut; mahsusdur değil,mahsustur,hiç bir bitişik yazılır: "hiçbir" , bişi diye bir sözcük yoktur doğrusu "bir şey"dir.
2006-2013
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

üzgünüm ama ben imla hatasını kasıt etmedim sadece dini görüşümü bildirdim ve katılık yoktur çoğu kişi bunu bilmez aynı benimde sonradan öğrendiğim gibi bilgilendirmek suçmu ?? kötü bir şey söylemediğimi düşünüyorum bu arada hatalarımı düzelttiğin içinde saol
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
MaSSacHuSeTT yazdı:üzgünüm ama ben imla hatasını kasıt etmedim sadece dini görüşümü bildirdim ve katılık yoktur çoğu kişi bunu bilmez aynı benimde sonradan öğrendiğim gibi bilgilendirmek suçmu ?? kötü bir şey söylemediğimi düşünüyorum bu arada hatalarımı düzelttiğin içinde saol
Dostum 21.yüzyılda yaşıyoruz.Asırlar önceki geleneklerin bir kısmı günümüze uymayabilir.Ben de Müslüman'ım.O yazıyı yazan arkadaş da öyledir.Şimdi "yaratmak" sözcüğünü cümle içinde kullandığımızda günah mı oluyor? Günah işlememek için daha somut şeylere özen göstersek doğru olmaz mı? İnan bana o sözcüğün kullanımı günah değil.Kim söylediyse seni kandırmış.Kullanıldığı zaman Allah'ın varlığı inkar mı ediliyor sanıyorsun? Bu gereksiz ayrıntılara dikkat etmek yerine hayatta doğru olanı yapmayı seçmeliyiz.Sözcükler boş.
2006-2013
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

eskiden bende snn gibi düşünürdüm inancım şöyleydi niyetim mi önemli yoksa söylediğim mi dediğimde insanlar susardı çünkü dinde niyet önemli denir fakat birisi böyle demedi ağızdan çıkan sözlerde insanları kırıyor fakat sen kırmak istemediğin halde kırılıyor buda Allah ı kırabilir sen onun yaratıcı oldunu bildiğin halde yaratmak kelimesini kullanman onu kırabilir bunun yanı sıra ikinci bir neden daha ağızdan çıkıyor sadece bir şey olmaz dediğimiz sürece kullanabiliyoruz ama insan zamanla ağızdan çıkana inanır oluyor bu yüzden kullanılmaması daha iyidir diye düşünülüyor düşünce farklılıkları bunlar tartışma ortamı yaratılıyor diye yönetici kapatabilir ama kapatmayın belki farklı bir görüşde olan insanlar bnim yanlışlarımı düzeltebilir bu konuları severim
Konuyu saptırmayalım. 

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
izdirapgrafik yazdı:MaSSacHuSeTT yazdı:üzgünüm ama ben imla hatasını kasıt etmedim sadece dini görüşümü bildirdim ve katılık yoktur çoğu kişi bunu bilmez aynı benimde sonradan öğrendiğim gibi bilgilendirmek suçmu ?? kötü bir şey söylemediğimi düşünüyorum bu arada hatalarımı düzelttiğin içinde saol
Dostum 21.yüzyılda yaşıyoruz.Asırlar önceki geleneklerin bir kısmı günümüze uymayabilir.Ben de Müslüman'ım.O yazıyı yazan arkadaş da öyledir.Şimdi "yaratmak" sözcüğünü cümle içinde kullandığımızda günah mı oluyor? Günah işlememek için daha somut şeylere özen göstersek doğru olmaz mı? İnan bana o sözcüğün kullanımı günah değil.Kim söylediyse seni kandırmış.Kullanıldığı zaman Allah'ın varlığı inkar mı ediliyor sanıyorsun? Bu gereksiz ayrıntılara dikkat etmek yerine hayatta doğru olanı yapmayı seçmeliyiz.Sözcükler boş.
arkadaş 21.yüzyılda yaşamak bazı şeylere dikkat etmemek anlamınamı gelir arkadaş çok güzel açıklama yapmış yaratmak sadece yaradana mahsustur buna dikkat etsek 21.yy ayıp olmaz dimi
örnek verirsek bazen oyun bazen yakın çevremiz olsun aman tanrım diyoruz yada deniliyor tanrı kelimesi çoğuldur aşk tanrısı gök tanrısı insanlar herşeyi kendine tanrı yapmış dimi ama biz dikkat edip tanrı yerine ALLAH(cc) dersek bizim için daha caizdir bu yaratmak kelimesininde püf noktası budur ne olur yani o tarz kelimelerden uzak dursak bi yerimiz aşınmaz kalbinizi kırdıysam affola
huzurlu oyunlar
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

Doğru söze ne hacet.Konu başka yerlere sapmasın.Fikir paylaşımlarına yer verelim,tartışmalara değil...Raito yazdı:Herkes şaheser üretirse onun adı şaheser olmazdı zaten.Herkesin kolayca elde edebildiği itemler zaten mevcut bunlara neden şaheser denmiyor? Kolayca elde edildiğinden dolayı.