YeNıLMeZzZ In acizLiqi # :))
Re: YeNıLMeZzZ In acizLiqi # :))
hangı yenılmez ben onu anlayamadım 5o tane yenılmez var YenıLmezZz mı yoksa ? oysa kendımı camdan atarım hayatta boyLe 1 sey yapmaz o hangı yenılmez oldugunu anlayamadım foto warsa koyarmısın 
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Geçmiş olsun Ahmet...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
- YeNiLMeZzZBoB
- İskele Babası
Bu geçmiş olsun diyenlere yazıklar olsun,bilmeden sırf yüklenmek için atıp tutan şerefsizler sözüm size sallayın inanan olursa size alışveriş yapmaz benimle.. 3-5 köpek birleşmiş komplo düzenliyorlar bana aferin demekki zamanında size o kadar fazla skmuşum ki acınızı iftira atarak dindiriyorsunuz.. kanıtsız şerefsizler
Beni hırsız olarak suçlamaya gücünüzde yetmez çapınızda. Özellikle şu roalılara zamanında çok güzel sokmuşum laflarımla size demekki burada bilip bilmeden sallıyorsunuz neyse atın iftiranızı bakacaz sonunda kim alnının akıyla çıkacak ...
YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ
- DismotiFireman
- İri Fare Avcısı
YeNıLMeZzZ'in boyle birşey yapıcağını sanmıyorum ama yaptıysa büyük terbiyesizlik Allah'a havale et boşver.
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfiremann
Ahakan
- YeNiLMeZzZBoB
- İskele Babası
Yönetici burada bana iftira atılıyor,konuyu kilitlemeni rica ediyorum !! Eğer kanıtları varsa yollasınlar istanbuloyuna burada atıp tutmak beni karalamak suç değilmi ? ?
kONUYA KİLİT
kONUYA KİLİT
YeNiLMeZzZ
- YeNiLMeZzZBoB
- İskele Babası
Al ahmet fotolarla konuşuyorum bunu yapmayacaktım ama madem o kadar iftira attınız, yiğenin emrenin altını çizdiğim laflarına bak. Bana sonsuz güvendiğini söylüyor, yani çarını benim çalmadığımdan emin.
VE bana dediğin laf, oyun için herşeyiyaparsın, sen ve sülalen oyun için ananızın babanızın üstüne yeminde edersiniz buyrun, alın okuyun görün şerefsizlerin ne mal olduğunu...
VE bana dediğin laf, oyun için herşeyiyaparsın, sen ve sülalen oyun için ananızın babanızın üstüne yeminde edersiniz buyrun, alın okuyun görün şerefsizlerin ne mal olduğunu...
Kod: Tümünü seç
http://img153.imageshack.us/i/ekran011611220052.jpg/
YeNiLMeZzZ
- YeNiLMeZzZBoB
- İskele Babası
" küfürlü içerik silinmiş forum hesabınız uyarı amaçlı 7 gün uzaklaştırılmıştır. ayrıca karakter alım-satımı / devri yasaktır. "
sahcihan
sahcihan
YeNiLMeZzZ
- YeNiLMeZzZBoB
- İskele Babası
" küfürlü içerik silinmiş forum hesabınız uyarı amaçlı 7 gün uzaklaştırılmıştır. ayrıca karakter alım-satımı / devri yasaktır. " sahcihan
YeNiLMeZzZ