wallaha merak ettm haa=)

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
santino
İskele Babası
İskele Babası

wallaha merak ettm haa=)

Mesaj gönderen santino »

arkadaslar bişiyi cok mrk ettm ful yücülen halit dizmis bir büyücü sizce kac vurur asa yada hancar ile :?:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kod: Tümünü seç

OYUNDAKİ GERCEK ADIM Xxsifacıcihanxx
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: wallaha merak ettm haa=)

Mesaj gönderen mitmet »

santino yazdı:arkadaslar bişiyi cok mrk ettm ful yücülen halit dizmis bir büyücü sizce kac vurur asa yada hancar ile :?:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
hanqi yaratıqa wuracaqını we kaç lwl silahının elinde olacaqını söle yardımcı olalım. 8-) :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Helper
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Helper »

Kolye ve yüzükten başka üzerine yücelen item alamazsın. Ama çok hevesliysen şunu söylim:
Şarap iksir içmiş 49 lvl bir büyücü elince kanca ile fareye 700 vuruyor. :D
Sorun değil çözüm yaratın.
Kullanıcı avatarı
goksenin
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen goksenin »

:mrgreen: :mrgreen:aaa bu o büyücüye depar sifa koyan zeqi cocuq diilmi yha simdide savacılıa özenmis :lol: gecen büyücüxcihan die bi adam vardı omu bilmiormda kanca asa ile labide kasıodu :mrgreen: :mrgreen:
adam tam komedi yha :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
Resim
Resim

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!

◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Staffers »

goksenin yazdı: :mrgreen: :mrgreen:aaa bu o büyücüye depar sifa koyan zeqi cocuq diilmi yha simdide savacılıa özenmis :lol: gecen büyücüxcihan die bi adam vardı omu bilmiormda kanca asa ile labide kasıodu :mrgreen: :mrgreen:
KARDES BUNLARDA KENDİ STİLLERİNİ YARATMAK İSTİYORLAR KARISMA BENCE :D :D
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

goksenin yazdı: :mrgreen: :mrgreen:aaa bu o büyücüye depar sifa koyan zeqi cocuq diilmi yha simdide savacılıa özenmis :lol: gecen büyücüxcihan die bi adam vardı omu bilmiormda kanca asa ile labide kasıodu :mrgreen: :mrgreen:
oyuna ilk başladıqımda çok özendim büyülere bi tane de ben açtım. daldım fareye dedim ne iş büyü atmıyo bu??

(yetenek sistemini bilmiyordum onlar direk etkiliyo sanıyordum :D mesela deparı 15 yapınca sürekli %150 daha hızlı koşuyosun sanıyodum. :D )

sonra 6 lwl oldum dedim oley be asa werdi büyü atıcam :) hep hançerle kasmıştım siz düşünün halimi :D yine olmadı. söyleden 30-40 dk boyunca yazdım büyü atmıyo bu fln diye. saqolsun arkadaşın teki yardım etti sonunda. :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
goksenin
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen goksenin »

Staffers yazdı:
goksenin yazdı: :mrgreen:aaa bu o büyücüye depar sifa koyan zeqi cocuq diilmi yha simdide savacılıa özenmis :lol: gecen büyücüxcihan die bi adam vardı omu bilmiormda kanca asa ile labide kasıodu :mrgreen: :mrgreen:
adam tam komedi yha :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KARDES BUNLARDA KENDİ STİLLERİNİ YARATMAK İSTİYORLAR KARISMA BENCE :D :D

FAZLA KARISMAMAK DAHA İİ GECE MESAJ ATMIS YHA SU SAATE SU KAFEYE GEL DİE DELİRCEM AZDMIS GECE GECE YHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: KADINLARDA YÜZ BULAMAYINCA ERKEKLERE SARDI PİSKOPAT :D :D :mrgreen: :mrgreen: SINIRSIZ KAPATIN SUNUN HESABINI YA :D
Resim
Resim

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!

◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

mitmet yazdı:
oyuna ilk başladıqımda çok özendim büyülere bi tane de ben açtım. daldım fareye dedim ne iş büyü atmıyo bu??

(yetenek sistemini bilmiyordum onlar direk etkiliyo sanıyordum :D mesela deparı 15 yapınca sürekli %150 daha hızlı koşuyosun sanıyodum. :D )

sonra 6 lwl oldum dedim oley be asa werdi büyü atıcam :) hep hançerle kasmıştım siz düşünün halimi :D yine olmadı. söyleden 30-40 dk boyunca yazdım büyü atmıyo bu fln diye. saqolsun arkadaşın teki yardım etti sonunda. :mrgreen: :mrgreen:

Ben tüm yaz kasıp 25 level olmuştum farelerle kasılmaya çalışıyodum.
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

YesilbuyuxOwner yazdı:
mitmet yazdı:
adam tam komedi yha :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D

konuyu zooooooooooooooooooooooooooooooortlattın ya helal :mrgreen: Yeşilbüyü loncasından bu beklenir qanq a selamlar :mrgreen:

Ben tüm yaz kasıp 25 level olmuştum farelerle kasılmaya çalışıyodum.
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen Kable »

500 civarı vurdum full ardenneler :lol:
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...

“Büyücü” sayfasına dön