arkadaslar bişiyi cok mrk ettm ful yücülen halit dizmis bir büyücü sizce kac vurur asa yada hancar ile :?:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
wallaha merak ettm haa=)
wallaha merak ettm haa=)
Kod: Tümünü seç
OYUNDAKİ GERCEK ADIM Xxsifacıcihanxx
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: wallaha merak ettm haa=)
hanqi yaratıqa wuracaqını we kaç lwl silahının elinde olacaqını söle yardımcı olalım.santino yazdı:arkadaslar bişiyi cok mrk ettm ful yücülen halit dizmis bir büyücü sizce kac vurur asa yada hancar ile :?:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kolye ve yüzükten başka üzerine yücelen item alamazsın. Ama çok hevesliysen şunu söylim:
Şarap iksir içmiş 49 lvl bir büyücü elince kanca ile fareye 700 vuruyor.
Şarap iksir içmiş 49 lvl bir büyücü elince kanca ile fareye 700 vuruyor.
Sorun değil çözüm yaratın.
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
:mrgreen: :mrgreen:aaa bu o büyücüye depar sifa koyan zeqi cocuq diilmi yha simdide savacılıa özenmis :lol: gecen büyücüxcihan die bi adam vardı omu bilmiormda kanca asa ile labide kasıodu :mrgreen: :mrgreen:
adam tam komedi yha :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
adam tam komedi yha :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
KARDES BUNLARDA KENDİ STİLLERİNİ YARATMAK İSTİYORLAR KARISMA BENCEgoksenin yazdı: :mrgreen: :mrgreen:aaa bu o büyücüye depar sifa koyan zeqi cocuq diilmi yha simdide savacılıa özenmis :lol: gecen büyücüxcihan die bi adam vardı omu bilmiormda kanca asa ile labide kasıodu :mrgreen: :mrgreen:
adam tam komedi yha :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:![]()
![]()
![]()
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
oyuna ilk başladıqımda çok özendim büyülere bi tane de ben açtım. daldım fareye dedim ne iş büyü atmıyo bu??goksenin yazdı: :mrgreen: :mrgreen:aaa bu o büyücüye depar sifa koyan zeqi cocuq diilmi yha simdide savacılıa özenmis :lol: gecen büyücüxcihan die bi adam vardı omu bilmiormda kanca asa ile labide kasıodu :mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
(yetenek sistemini bilmiyordum onlar direk etkiliyo sanıyordum
sonra 6 lwl oldum dedim oley be asa werdi büyü atıcam
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
Staffers yazdı:KARDES BUNLARDA KENDİ STİLLERİNİ YARATMAK İSTİYORLAR KARISMA BENCEgoksenin yazdı: :mrgreen:aaa bu o büyücüye depar sifa koyan zeqi cocuq diilmi yha simdide savacılıa özenmis :lol: gecen büyücüxcihan die bi adam vardı omu bilmiormda kanca asa ile labide kasıodu :mrgreen: :mrgreen:
![]()
FAZLA KARISMAMAK DAHA İİ GECE MESAJ ATMIS YHA SU SAATE SU KAFEYE GEL DİE DELİRCEM AZDMIS GECE GECE YHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: KADINLARDA YÜZ BULAMAYINCA ERKEKLERE SARDI PİSKOPAT

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
mitmet yazdı:oyuna ilk başladıqımda çok özendim büyülere bi tane de ben açtım. daldım fareye dedim ne iş büyü atmıyo bu??goksenin yazdı: :mrgreen: :mrgreen:aaa bu o büyücüye depar sifa koyan zeqi cocuq diilmi yha simdide savacılıa özenmis :lol: gecen büyücüxcihan die bi adam vardı omu bilmiormda kanca asa ile labide kasıodu :mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
(yetenek sistemini bilmiyordum onlar direk etkiliyo sanıyordummesela deparı 15 yapınca sürekli %150 daha hızlı koşuyosun sanıyodum.
)
sonra 6 lwl oldum dedim oley be asa werdi büyü atıcamhep hançerle kasmıştım siz düşünün halimi
yine olmadı. söyleden 30-40 dk boyunca yazdım büyü atmıyo bu fln diye. saqolsun arkadaşın teki yardım etti sonunda. :mrgreen: :mrgreen:
Ben tüm yaz kasıp 25 level olmuştum farelerle kasılmaya çalışıyodum.
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
YesilbuyuxOwner yazdı:konuyu zooooooooooooooooooooooooooooooortlattın ya helal :mrgreen: Yeşilbüyü loncasından bu beklenir qanq a selamlar :mrgreen:mitmet yazdı:oyuna ilk başladıqımda çok özendim büyülere bi tane de ben açtım. daldım fareye dedim ne iş büyü atmıyo bu??goksenin yazdı: :mrgreen: :mrgreen:aaa bu o büyücüye depar sifa koyan zeqi cocuq diilmi yha simdide savacılıa özenmis :lol: gecen büyücüxcihan die bi adam vardı omu bilmiormda kanca asa ile labide kasıodu :mrgreen: :mrgreen:
adam tam komedi yha :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:![]()
![]()
![]()
(yetenek sistemini bilmiyordum onlar direk etkiliyo sanıyordummesela deparı 15 yapınca sürekli %150 daha hızlı koşuyosun sanıyodum.
)
sonra 6 lwl oldum dedim oley be asa werdi büyü atıcamhep hançerle kasmıştım siz düşünün halimi
yine olmadı. söyleden 30-40 dk boyunca yazdım büyü atmıyo bu fln diye. saqolsun arkadaşın teki yardım etti sonunda. :mrgreen: :mrgreen:
Ben tüm yaz kasıp 25 level olmuştum farelerle kasılmaya çalışıyodum.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
500 civarı vurdum full ardenneler :lol:
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...