sence herkesin birbirini tanıdıqı bi sunucuda bölqe iş yapar mıcelik2626 yazdı:kalite değil ama herkez bolgeden adam çağırabılıyormitmet yazdı:pluslının çok olması kaliteyi artırmazcelik2626 yazdı:en iyisi anka çunki herkezde plus var :mrgreen:
EN IYI SUNUCU HANGI SUNUCU P
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: EN IYI SUNUCU HANGI SUNUCU P
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
tılsımda bi char açmıştım 12 lvl falan oldum çok ilginç geldi bana normalde de öyle mi bilmiyorum ama eminönü bölgesinde lodoslarla arzlar yanyana geziyor hiç de vurmuyorlar birbirlerine..teşkilatta ise sen ona dalmasan bile "aç" oldukları için dalıyorlar 

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Normaldir, Köşk'te de aynı...leviathan yazdı:tılsımda bi char açmıştım 12 lvl falan oldum çok ilginç geldi bana normalde de öyle mi bilmiyorum ama eminönü bölgesinde lodoslarla arzlar yanyana geziyor hiç de vurmuyorlar birbirlerine..teşkilatta ise sen ona dalmasan bile "aç" oldukları için dalıyorlar
GM etkinliğinde bile lodoslar olay çıkartırlar...
Hatta o yüzden en son sunucu hatırası etkinliği yeraltında yapılmıştı...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
ad wermeyelim de çoqu lodos büyücümle qeldiqimde dalmicam qeç diyor, qeçerken durdurma fln atıyor. elim kaydı k.b diyorlar. tmm diyip qeçicem direk dalıyor sonra da. bölqeden yazıyorum xxxx böyle böyle yapıyor diye herkes tanısın nasıl biri olduqunu amacıyla. sonra da özelime qelip sülaleme takviye yapıyorleviathan yazdı:tılsımda bi char açmıştım 12 lvl falan oldum çok ilginç geldi bana normalde de öyle mi bilmiyorum ama eminönü bölgesinde lodoslarla arzlar yanyana geziyor hiç de vurmuyorlar birbirlerine..teşkilatta ise sen ona dalmasan bile "aç" oldukları için dalıyorlar
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Meran Da arzlar da kurulan loncalar arası arkadaşlık guzel...Lodoslarda cok seviyesiz laşka insanlar var..İyisi de yok değil .. Ama bana sorarsanız akna derimm...
SerdarUSTA
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
KESİNLİKLE SANCAK DEĞİL
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KURT LONCASI
DaRKNiqHT yazdı:tılsım ve meran da değil çok az kişi var
Eeee ama kardeş nerde çokluk orada b*kluk demiş atalarımız
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
arz sohbet alanında açıldığı için teşkilat demek istiyorum arzları meşhur ve güzel işler başardıkları için arzlar açısından teşkilat yardımlaşma açısından anka çoluk çocuk istiorsanız köşk dierleri ile ilgili bilgim yok 
az olunca çeşitlilik az hırıszlıkda az oluyodur buda daha çok hırsızlık olabileceğinin simgesidir yani admalar pek bilgili dğeiller çeşitlilik olmadığı için köşkten gitsem oraya herkesi kadnırrımSariyerli yazdı:DaRKNiqHT yazdı:tılsım ve meran da değil çok az kişi var
Eeee ama kardeş nerde çokluk orada b*kluk demiş atalarımız![]()
Az adam olan yer her zaman iyidir