]Arkadaşlar bildiğiniz üzere ejder asa üretmek yada bir şaheser üretmek cok zor oldu maden fiyatları aldı başını gitti.Ejder asa basmak oldukca zor oldu en az 400 500m. Bizim gibi sıradan oyuncular için bu cok zor bir rüya.Oyuna yeni ejder asa recetesi gelsin Recetede Maden adetleri azalsın aynı anda orantılı olarak İtemlerin verdiği Oran (örn: Büyü hasarı buz: 230.00 ) da azaltılsın.İsteyen bu receteyi alıp üretsin.Şimdi bir ejder asa recetesi üzerinde oynama yaparak örnek verelim.
Gördüğünüz gibi Madenlerde azalma görülüyor buna oranla İtemlerin verdiği özelliklerde azalıyor.Cok parası olan gitsin bildiğimiz ejder asayı bassın ama normal sıradan oyuncular bunu alıp basabilsin hiç değilse bizlere bir güzellik olur.
Yapan nasıl yapıyor arkadaşım bence hiçte güzel bir fikir değil.Diğer oyunlar gibi TL yatırıp oyun parası satın alınp gerekli madenler alınabilse neysede şimdi olmaz bence.Belki sonradan gelicek güncellemelerle yeni yüksek efsunlu itemler gelirse olabilir. :geek:
gayet güzel bi fikir sonuna kadar destekliyorum kardesım 1 mavi kaya bizim sunucuda 100m 3 mavi kaya alsan 300m mavi topaz alsan üretsen olmaz.madene otursk cıkmaz ne olacak bizm halimiz :?
sanırım o örnek olarak konulmuş bir sayı sistemi bana kalırsada belli oranlarda bütün madenler bulunabilme çıkabilme ve bazı kadim hidra pençei gibi malzemeler çıkma zorluğu oranına göre azaltılabilir çünkü şaheser olsada herkesin elinde olmaya başladı ve neredeyse şaheserler kadar iyi olan itemler şaheserlerin yarısının yarısı fiatına üretiliyor yani nadidelerdede şaheserlerdede az çok malzeme sayısı indirilmesi uygun olur güzel konu güncel tutulsun görevlilerde görsün
qüzel Fikir Fakat Hasarları düşürmussun o olmaz. ejderı üretenler ucuza üreti şimdiki bir kaya ile tüm ejderı üretenler var o yüzden hasarlar Eşıt kalmalı ßana qöre.