YeNıLMeZzZ In acizLiqi # :))

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

YeNıLMeZzZ In acizLiqi # :))

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

SeLamın aleykum, YeNıLMeZzZ AdLı oyuncu yıgenım josep adlı kullanıcıya carları takas edelım dıye bır tekLıf onerır, ve yıgenım kabuL eder car aktarma esnasında dogu oyundna kayboLuR .))) 2 carda doguda kalır ve yıgenım doguyu arar 2 hafta dogu geldınde uydurdu komık yalan aktarım esnasında amasyadan bırı calmıs carı bızde yedık :)) ve ardından 5 kurus oyun parası olmayan adam gece gunduz maden cektını ıdda eder tabıkı yalan .) caldı carla ejder asa basar ve sonra oyundna gelır bana 50m paramı caldın der ne 50m nu bıLqım yok :)) kasa carım patlatıldı 1 mılyar oyun parasına kalmadım yanı yalan atıorsun barı buyuk yalan at kucuk atma :))) sımdık her hırsızın kullandı taktık kanıt at :) ıslerını cok ıyı yapıorlar ben oyuna ara verdımde bu olay gerceklesıor cocuk geldı olayı anlattı bana. foto veya kanıtımız yok veya benım hırsız oLduma ınanan varsa benı yasaklayabıLır neyse ıyı forumlar verdım rahatsızlıktan dolayı ozur dılerım .))
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
Kuzey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: YeNıLMeZzZ In acizLiqi # :))

Mesaj gönderen Kuzey »

Aciz herif adam sanıyorduk Yenilmezz i oda madam cıktı.
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq

[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Kullanıcı avatarı
XXXBARISBEYXXX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XXXBARISBEYXXX »

Takma aHmeT ..

2 Senedir oynamıyoRum carLarımın caLındıgından sonra 2-3 ay dır oynuyoRum geçen gun .. .

İsim değiştirme satıcaktm .. YeNiLMeZzZ adLı şahıs dediki Beni herkese SoR TaNıR diyoRdu.
En sonda bir arkadaşımın uyaRısı geLdi ve vazgeÇtim eğeR verseydim ki çaLacaktı.. Ve 30 TL çöpe gidecekti..
Bu oyun için değmez hiçbir iş YöneticiLeR işe değiL (PARA) ya bakıyoRLaR FaRkında oLanLar çok.
Bu oyunda babana güvenmeyeceksin.. Şifre payLaşımı asLa ve asLa yapmayın..

İyi FoRmLaR..
Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim....

Barısbey
/ Barısstyle

~~İsTanbuL KıyameT vaKtİ~~

κυκlმეı.
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Takma aHmeT ..

2 Senedir oynamıyoRum carLarımın caLındıgından sonra 2-3 ay dır oynuyoRum geçen gun .. .

İsim değiştirme satıcaktm .. YeNiLMeZzZ adLı şahıs dediki Beni herkese SoR TaNıR diyoRdu.
En sonda bir arkadaşımın uyaRısı geLdi ve vazgeÇtim eğeR verseydim ki çaLacaktı.. Ve 30 TL çöpe gidecekti..
Bu oyun için değmez hiçbir iş YöneticiLeR işe değiL (PARA) ya bakıyoRLaR FaRkında oLanLar çok.

İyi FoRmLaR..
kardesım zoruma gıden hırsız bı oyuncunun oyunda gelıp bana hırsız demesı..
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZBoB
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZBoB »

Selam,

Olayı bilmeden veya yarım bilginle atıp tutmuşsun.Çar çalındı doğru ancak ben çalmadım diyorum. Bunu neden yapayım ? Unutma senin çarlarının şifresinide biliyordum ahmet ? Bir iftira atarken iyice düşün. Şrefsizlik yapma !

50 m u nerden çaldım bilgim yok diyorsun öyle mi ? Kardeşin josepe sor ne halt yediğini anlatsın sana paramı nasıl çaldığını,senin adını kullanarak. Ve şunuda unutma siz 50 m u çaldınız benden,josepi benim çaldıgımı söyleyerek yahu ne kadar yüzsüz birisin sana bugüne kadar ettiğim yardımlarıda düşünmüyorsun.

Çalıntı çarla oynanmayacağını herkes bilir,bunu sende biliyosun. Hatta hatta şu nik değiştirme muhabbeti çıktıysa dahi çalıntı çarla oynanmıyor,nedeni ise Arkadaş listende gene eski nikin gözükeceği ve çalanı kolayca tanıcağını ,senin çarlarının şifresini bilirken çalmadımda kardeşinin carını caldım öyle mi ? Adi herif.

Bu durumu konuşmuştuk seninle ve kardeşinle olayda benim bizzat sorumluluğumun olmadığını sende biliyosun,ama loncandan birine laf atıldı diye başladın havlamaya ama şunuda bil adamım YeNiLMeZzZ 4 yıldır bu oyunda, senin gibi şaklabanlar ne derse nesin ne iftira atarsa atsın YeNiLMeZzZ gene YeNiLMeZzZ'dir.

Yazık sana çocuk çok yazık...

Bu konuya tekrar yazmak istemiyorum,umarım kilitlenir. Ama kilitlenmezse daha yazacağım gibime geliyor,çünki senin gibi veletler bir insana suçu olmadan iftira atabiliyor.

Ve şu hak verenler yenilmez şöyle böyle diyenler, sen ÖztürkBey klandan ana avrat sövüyorsun sonra çanakkaleye gel diyorsun bende diyorum amasya ya gel ama sende tık yok burada,sırf yalaka.lık olsun sırf yenilmezi karalayım,fırsat doğru yükleneyim diyorsun ya,sadece gülüyorum ;) Gerçekten çok acizsiniz çok .. :o :lol:

YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZBoB
İskele Babası
İskele Babası

XXXBARISBEYXXX yazdı:Takma aHmeT ..

İyi FoRmLaR..

Seni şuan görüyorum ve tanımıyorum nasıl bu kadar ş.refsiz olabiliyorsun ? ;) Benim böyle bir durumum varsa DarQXŞiFa 'ya sor bakayım ona nik değiştirmeden önce parasını verdimmi vermedim mi ? O sana cevabını verir..
YeNiLMeZzZ
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Selam,

Olayı bilmeden veya yarım bilginle atıp tutmuşsun.Çar çalındı doğru ancak ben çalmadım diyorum. Bunu neden yapayım ? Unutma senin çarlarının şifresinide biliyordum ahmet ? Bir iftira atarken iyice düşün. Şrefsizlik yapma !

50 m u nerden çaldım bilgim yok diyorsun öyle mi ? Kardeşin josepe sor ne halt yediğini anlatsın sana paramı nasıl çaldığını,senin adını kullanarak. Ve şunuda unutma siz 50 m u çaldınız benden,josepi benim çaldıgımı söyleyerek yahu ne kadar yüzsüz birisin sana bugüne kadar ettiğim yardımlarıda düşünmüyorsun.

Çalıntı çarla oynanmayacağını herkes bilir,bunu sende biliyosun. Hatta hatta şu nik değiştirme muhabbeti çıktıysa dahi çalıntı çarla oynanmıyor,nedeni ise Arkadaş listende gene eski nikin gözükeceği ve çalanı kolayca tanıcağını ,senin çarlarının şifresini bilirken çalmadımda kardeşinin carını caldım öyle mi ? Adi herif.

Bu durumu konuşmuştuk seninle ve kardeşinle olayda benim bizzat sorumluluğumun olmadığını sende biliyosun,ama loncandan birine laf atıldı diye başladın havlamaya ama şunuda bil adamım YeNiLMeZzZ 4 yıldır bu oyunda, senin gibi şaklabanlar ne derse nesin ne iftira atarsa atsın YeNiLMeZzZ gene YeNiLMeZzZ'dir.

Yazık sana çocuk çok yazık...

Bu konuya tekrar yazmak istemiyorum,umarım kilitlenir. Ama kilitlenmezse daha yazacağım gibime geliyor,çünki senin gibi veletler bir insana suçu olmadan iftira atabiliyor.

Ve şu hak verenler yenilmez şöyle böyle diyenler, sen ÖztürkBey klandan ana avrat sövüyorsun sonra çanakkaleye gel diyorsun bende diyorum amasya ya gel ama sende tık yok burada,sırf yalaka.lık olsun sırf yenilmezi karalayım,fırsat doğru yükleneyim diyorsun ya,sadece gülüyorum ;) Gerçekten çok acizsiniz çok .. :o :lol:

YeNiLMeZzZ
ah saftırık beyınsız dogucum carı sen calmadın dıyeLım senın yuzunden calındı dıyeLım, pekı cocuka yazık deqıLmı ? neden zararını karsılamıoRsun +50m benım adıma kullannarak calmıs bana ıftıra attınıda kabu Ledıorsun :D eceLı al bı yerıne monte et dogucum :)))
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZBoB
İskele Babası
İskele Babası

Senin çarlarının şifresini biliyordum,ve çarlarına hiçbir zarar geldimi birşeyleri eksildimi ? Senin ve yigenin yaptıgı k.peklik, şu ; çarı çalındı anlıyorum üzgündür 10 yaşndaki bir velet sonuçta bu değilmi,emin ol bende üzüldüm . Çarı çalan belli gittim buldum,halletmeye çalıştığımda karşıma mahkeme yi çıkardılar anlıyorsun ?

İstesem kılımı kıpırdatmazdım ama gittim ve o çarı almaya çalıştım, sizin yaptığınız ne oldu ? 50 m param gitti, ve başladın hırsız demeye bu mu senin adamlığın ? VE buraya k.peklerini salmışsın iftira atıp duruyorlar ?

Velet söyle şimdi sen mi adamsın ? Yakışmadı ahmet yakışmadı,. ecelli çarı ben değil sen skarsın bi tarafına.. İftira atma istediğini söyle anladın ? şrfsiz...Kanıtı tabi soracağım ? Yoksa ispatın defol git ...

YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Ah dogu ah cok yazık sana benım carımı calsan bu kadar laf yapmazdım sana verdım sıfre arz carlardı ıcı bostu kocum nıye calasınkıı demek ben hıRsızım ha :) eywallah hırsızım ben .
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZBoB
İskele Babası
İskele Babası

EnSoNxLeonar yazdı:Ah dogu ah cok yazık sana benım carımı calsan bu kadar laf yapmazdım sana verdım sıfre arz carlardı ıcı bostu kocum nıye calasınkıı demek ben hıRsızım ha :) eywallah hırsızım ben .
çarı çalmadım sen istediğini havla dur,içim rahat. ;) Senin çarınıda çalmaya tenezzül etmem,çarınıda br bk zannetme,kendinide.

Şimdi istediğin iftirayı at arkamdan doğu çarımı çaldı de, isteyen inansın sana,isteyen inanmasın,sonra içini rahatlatırsın ;) istediğiniz ecelse onuda tekrar üretirim size,rahatlarsınız sonra 2 ufaklık bir olup gece gündüz oynarsınız oyununuzu :)
YeNiLMeZzZ
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön