Dakka bir gol bir :?
Bağlantnız kesildi çünkü "Kullanıcı Adınız veya Şifreniz onaylanamadı"
Üyeliği alıp hemen oyuna girdim ama böyle bir hata ile karşılaştım nedir bu lütfen yarıdımcı olurmusunuz ?
(TTNET)
Daha üye olur olmaz bu SORUN Nedir ?
Daha üye olur olmaz bu SORUN Nedir ?
Sound ©

- Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
- İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
Re: Daha üye olur olmaz bu SORUN Nedir ?
Yokmu yardım edecek bir yetkili ??
Sound ©

TTNET tek şifreyi değiştirdm, bşka şifre yaptım. oyuna grdim sorun hala aynı :evil: :evil:
:idea: :idea: Bağlantnız kesildi çünkü "Kullanıcı Adınız veya Şifreniz onaylanamadı" :idea: :idea:
:idea: :idea: Bağlantnız kesildi çünkü "Kullanıcı Adınız veya Şifreniz onaylanamadı" :idea: :idea:
Sound ©

-
maresaljackall
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
bendede aynı sorun oldu kardes valla iice sinir oldum len bi üyeliğim vardı bi bakam dedim komple herşey değişmiş bune anlamadım
Merhaba
TTNET Çağrı Merkezinin basit hatasından kaynaklı bu sorunu çözmek için www.ttnetoyun.com.tr adresine girerek Üye Girişi yapmalısınız.
Tekrardan oyun sunucularına giriş yapınca eğer karakterlerinizi göremezseniz, IKV Destek formuna gidiniz. Bildirim tipini Soru-Cevap olarak seçip bilgilerinizi giriniz.
Açıklama kısmına ise aşağıdaki örnek başvuruyu yapınız.
"TTNET Tek Şifre" üye adımı değiştirdiğim için karakterlerimin yeni "TTNET Tek Şifre" üye adına aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
TTNET ADSL Hizmet Numarası:
Bu bilgileri bize ulaştırdığınızda talebiniz yapılacak kontrolden sonra gerçekleştirilecektir.
NOT: TTNET Hizmet Numarası alanına ADSL ya da VDSL2 aboneliğiniz esnasında size tahsis edilen ve faturanızın sol üst köşesinde yer alan, 10 haneli hizmet numarasıdır. Yeni "TTNET Tek Şifre" üyeliğiniz ile sunucunuza en az bir defa giriş yapmalınız. Kullanıcı adı değiştirilmesi nedeni ile yapılan karakter transferlerinde eski "TTNET Tek Şifre" üye adının sunuculara erişimi kapatılır.
Destek Formu için :arrow: http://istanbuloyun.com/support.aspx
TTNET Çağrı Merkezinin basit hatasından kaynaklı bu sorunu çözmek için www.ttnetoyun.com.tr adresine girerek Üye Girişi yapmalısınız.
Tekrardan oyun sunucularına giriş yapınca eğer karakterlerinizi göremezseniz, IKV Destek formuna gidiniz. Bildirim tipini Soru-Cevap olarak seçip bilgilerinizi giriniz.
"TTNET Tek Şifre" üye adımı değiştirdiğim için karakterlerimin yeni "TTNET Tek Şifre" üye adına aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Bu bilgileri bize ulaştırdığınızda talebiniz yapılacak kontrolden sonra gerçekleştirilecektir.
NOT: TTNET Hizmet Numarası alanına ADSL ya da VDSL2 aboneliğiniz esnasında size tahsis edilen ve faturanızın sol üst köşesinde yer alan, 10 haneli hizmet numarasıdır. Yeni "TTNET Tek Şifre" üyeliğiniz ile sunucunuza en az bir defa giriş yapmalınız. Kullanıcı adı değiştirilmesi nedeni ile yapılan karakter transferlerinde eski "TTNET Tek Şifre" üye adının sunuculara erişimi kapatılır.
Destek Formu için :arrow: http://istanbuloyun.com/support.aspx
Fakat, ben ttnet üyeliğini yeni aldım. İlk defa kullanıyorum.. Karakterim yok ttnet hesabmda.EfendiKisi yazdı:Tekrardan oyun sunucularına giriş yapınca eğer karakterlerinizi göremezseniz, IKV Destek formuna gidiniz. Bildirim tipini Soru-Cevap olarak seçip bilgilerinizi giriniz.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
oyuna girip yeni karakter yaratıcam fakat böle bi hata çıkıyo karşıma,
Bağlantnız kesildi çünkü "Kullanıcı Adınız veya Şifreniz onaylanamadı"
Sound ©

Merhaba,
18.01.2011 tarihi itibari ile tüm TTNET üyelikleri (TTNET Oyun, TTNET Müzik vs) TTNET Tek Şifre üyeliği adı altında değiştirilmiştir.
Bu geçiş sürecinde TTNET tarafından alınan karar gereği, TTNET ADSL eşlettirmesi yapmamış TTNET Tek Şifre üyeliklerinin TTNET ücretsiz abonelik * avantajlarından faydalanmaları için TTNET ADSL abonelikleri ile TTNET Tek Şifre üyeliklerini eşleştirmeleri gerekecektir.
Eşleştirmesini gerçekleştirmemiş TTNET Tek Şifre üyelikleri 01.02.2011 tarihi itibari ile TTNET ücretsiz abonelik avantajlarından yararlanamayacaklardır.
*TTNET ücretsiz abonelik avantajı nedir?
TTNET ADSL abonelerine sunulmuş, ek ödeme gerektirmeden ücretsiz olarak faydalanılan bir pakettir. Plus Paketi olmayan ve TTNET ADSL eşleştirmesi yapmış TTNET Tek Şifre üyeliklerinde geçerlidir.
18.01.2011 tarihi itibari ile tüm TTNET üyelikleri (TTNET Oyun, TTNET Müzik vs) TTNET Tek Şifre üyeliği adı altında değiştirilmiştir.
Bu geçiş sürecinde TTNET tarafından alınan karar gereği, TTNET ADSL eşlettirmesi yapmamış TTNET Tek Şifre üyeliklerinin TTNET ücretsiz abonelik * avantajlarından faydalanmaları için TTNET ADSL abonelikleri ile TTNET Tek Şifre üyeliklerini eşleştirmeleri gerekecektir.
Eşleştirmesini gerçekleştirmemiş TTNET Tek Şifre üyelikleri 01.02.2011 tarihi itibari ile TTNET ücretsiz abonelik avantajlarından yararlanamayacaklardır.
*TTNET ücretsiz abonelik avantajı nedir?
TTNET ADSL abonelerine sunulmuş, ek ödeme gerektirmeden ücretsiz olarak faydalanılan bir pakettir. Plus Paketi olmayan ve TTNET ADSL eşleştirmesi yapmış TTNET Tek Şifre üyeliklerinde geçerlidir.
- NOT: Benim de kuzenimde aynı sorun var. TTNET Üyeliğini daha 2 gün önce aldı. İlk defa kullanıyor. Oyuna girince "Karakter Yaratma Penceresi" çıkmadan böyle bir hata alıyor,
"Bağlantnız kesildi, çünkü "Kullanıcı Adınız veya Şifreniz onaylanamadı"
TTNET ADSL Eşleştirilmesi nasıl yapılıyor ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
2009-2013
TTNET ADSL eşleştirme mi :? :?
Nası yapılıyo ki o yaa :| herhangi bi yetkili lütfen yardım edicek mi ??
Nası yapılıyo ki o yaa :| herhangi bi yetkili lütfen yardım edicek mi ??
Sound ©

Tekrardan Merhaba
"Bağlantnız kesildi, çünkü "Kullanıcı Adınız veya Şifreniz onaylanamadı" bu hata mesajını alan kullanıcıların öncelikle www.ttnetoyun.com.tr adresine girerek Üye Girişi yapması gerekmektedir. Eğer herhangi bir değişiklik söz konusu değilse 444 0 375 numaralı TTNET Çağrı Merkezi ile iletişime geçmelisiniz.
"Bağlantnız kesildi, çünkü "Kullanıcı Adınız veya Şifreniz onaylanamadı" bu hata mesajını alan kullanıcıların öncelikle www.ttnetoyun.com.tr adresine girerek Üye Girişi yapması gerekmektedir. Eğer herhangi bir değişiklik söz konusu değilse 444 0 375 numaralı TTNET Çağrı Merkezi ile iletişime geçmelisiniz.
Aa ?! Kuzenim www.ttnetoyun.com'dan Üye Girişi hiç yapmadı. Normal ttnet sitesinden giriş yapmıştı. Söyleyeyim hemen. Teşekkürler..
2009-2013