MERHABALAR;
BU EJDER DENİLEN SİLAHTAN NEFRET ETMEYE BASLADIM NEDEN DERSENİZ EJDERİM YOK DİYE KİMSE GRUBA ALMIYO VE İTEM DÜSÜREMİYOZ MADEN FİYATLARI DESEN ALDI BASINI GİDİYO GM LER SİZE SESLENİYOM YA BU MADEN FİYATLARINA Bİ EL ATIN YADA SAF MADENLERİN CIKMASINA DAHA SIK SÜREYE CIKARIN BENİM VEYA BASKASININ EJDER AHSABI ECELİ YOK DİYE MİGRATA SIGINAGA GİREMİYECEK Mİ O ZMAN YENİ BÖLGELERİN NE ANLAMI VAR CEMBERLİTAS HİÇ ACILMASIN AYNI SEYLER OLACAKSA EJDER YOK DİYE TAKI DÜSÜREMİYECEKMİYİZ EJDER YOK DİYE ZIRH DÜSÜREMİYECEKMİYİZ ÖRENEK 2 EJDER 1 EJDERSİZ GİREBİLİRSİNİZ SAGLAMSA DEGİLSE SORUN YOK ... BU KONUYA EL ATMANIZI BEKLİYOM ...
YAZDIKLARIMI OKUDUGUNUZ İÇİN TSK EDERİM HERKEZE... İYİ FORUMLAR....
ANADOLU SELÇUKLULARI YÖNETİM
TRABZONLUXBÜYÜ
EJDER SACMALIGNA ARTIK SON VERİN...
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CİHAN I HÜKÜMRAN
EJDER SACMALIGNA ARTIK SON VERİN...
Ne birini bi hiç ugruna satarım nede birinin malına göz dikerim ben buyum ne yapmak istersem kendim yapmaya calısır ve kazanmak için elimden geleni yaparım...
IxTRaBZoNLuxI
IxTRaBZoNLuxI
- XXXBARISBEYXXX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: EJDER SACMALIGNA ARTIK SON VERİN...
ŞaH eseRi oLmayanLaR grup böLgesine girmeyi haketmiyoR Bence...
HeRkes Geçmişte emek veRdi ve bir şeyLeR Üretmeyi başaRdı sende uğraşıp Bir şah eser eLine aLmaLısın..
PaRan yoksa maden çek .. Bu iş SaBıR isteRRR..
HeRkes Geçmişte emek veRdi ve bir şeyLeR Üretmeyi başaRdı sende uğraşıp Bir şah eser eLine aLmaLısın..
Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim....
Barısbey / Barısstyle
~~İsTanbuL KıyameT vaKtİ~~
κυκlმეı.
Barısbey / Barısstyle
κυκlმეı.
- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yalnızca şaheserler yetmiyo artık tanıdık saçmalığı başladı.Eskiden şaheser sorunu vardı artık hem şaheser hem lonca hem tanıdık sorunları başladı küfredip ağzımı bozmayacam diyorum ama her gün oyunda aynı şeyleri yapıyolar.Şaheser - Tanıdık- Lonca bu 3 sorunu çözemessen bu oyunu hiç oynama daha iyi.
[Kalite Sizseniz Markanız Benim]
- secret
- FareAdam Düşmanı
Kendi imkanlarımla Bir ışık hanım yüzük bir farabi solucan eldiven aldım kenan dan motordan düşünen den de ufak defek takılar, eğer oyunda ki sistem şu an için buysa sen buna ayak uydurmaya çalış, bu konuyu değişik yerlerde en az yirmi otuz kere görmüşümdür sağa sola konuaçıp isyan etmek bir şeyi değiştirmiyor oyunun kuralı buysa sende kuralına göre oynayacaksın git ejderi olmayanlarla bir grup kur düzenli gir

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- DismotiFireman
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
XXXBARISBEYXXX yazdı:ŞaH eseRi oLmayanLaR grup böLgesine girmeyi haketmiyoR Bence...
Evet çok haklısın ben gecemi gündüzüme katarak sabah akşam maden çektim ve başardım 250Milyona yakın param oldu.Basıcaktım ejder çok az kalmıştı ama noldu şerefsizin biri geldi charımı caldı isim vermek istemiyorum 250Milyon havaya uçtu gitti.Ya buna ne demeli :evil: :evil:
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfiremann
Ahakan
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
sen insan olmayı bile haketmıyorsun.şahesersız dıye ezıceksen bırılerınıXXXBARISBEYXXX yazdı:ŞaH eseRi oLmayanLaR grup böLgesine girmeyi haketmiyoR Bence...
- XXXBARISBEYXXX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ibrahimking yazdı:sen insan olmayı bile haketmıyorsun.şahesersız dıye ezıceksen bırılerınıXXXBARISBEYXXX yazdı:ŞaH eseRi oLmayanLaR grup böLgesine girmeyi haketmiyoR Bence...
KaRdeşim şakamısın ? !
Ben sabah akşam vcekeyim cıkmasın 10 günde bir maden cıkarayım herif çıkmış (anırıyor) sah eserim yok yeter lan ejdersiz sacmalıgı var öyle böyle bizi eziyonuz biz (Anadan DoĞma ZeNgin miyiz ? )
Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim....
Barısbey / Barısstyle
κυκlმეı.
Barısbey / Barısstyle
κυκlმეı.
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
Şaheser varda noluo ecel var migrata giremiyoruz tanıdık yok diye
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
Dostum oyunu bırak
kapat ttnet'i git online olmayan oyunlar oyna bu oyuna bağımlı olmuşsun bende oyleydım 3 senem çöpe gıttı artı gözlerim şuan bozuk gerçekden aileme çaktırmasamda üzülüyorum annem diyodu bana böyle böyle olucak oldu evrim geçirdim 
1-Kamburum
2-Gözlerim bozuk
3-Çok kambur durmakdan sırtımda çizgiler oluşdu
4-Başım ağrıyo
5-Eskisi gibi kaslı vücudum yok amerikadaki obezlere döndüm
6-İçime kapandım farklı davrandığımdan bazı namussuzlar okulda dalga geçiyo dövüyorum olmuyo sövüyorum olmuyo başka liseye geçcem bu spastiklerle aynı okulda olmamak ıcın yazın pcde olmasaydım guzel bır tercıh yapar guzel bır okula gıderdım okulda salak insanlarla olmak beni sıkıyo.
Ve zamanında ayaklandım tek başıma oturdum oturdugum yere kımse takmadı sımdı akıllarına yenı geldı salakların acaba kaç yasındalar forumada çemberlıtaş gelmısmı dıye gırdım yanlıs anlamayın
1-Kamburum
2-Gözlerim bozuk
3-Çok kambur durmakdan sırtımda çizgiler oluşdu
4-Başım ağrıyo
5-Eskisi gibi kaslı vücudum yok amerikadaki obezlere döndüm
6-İçime kapandım farklı davrandığımdan bazı namussuzlar okulda dalga geçiyo dövüyorum olmuyo sövüyorum olmuyo başka liseye geçcem bu spastiklerle aynı okulda olmamak ıcın yazın pcde olmasaydım guzel bır tercıh yapar guzel bır okula gıderdım okulda salak insanlarla olmak beni sıkıyo.
Ve zamanında ayaklandım tek başıma oturdum oturdugum yere kımse takmadı sımdı akıllarına yenı geldı salakların acaba kaç yasındalar forumada çemberlıtaş gelmısmı dıye gırdım yanlıs anlamayın
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
imzama sığmadığı için buraya koydum
Haketmiyor ne demek kardeşim? Lütfen biraz saygılı ol bi şaheser bastın diye insanları bukadar hor görme.Oyun bu sonuçta bukadar ciddiye alınması kesinlikle saçmalıktan başka hiçbişey değildir.Emek dediğinin %25 'lik kısmı hırsızlık bunu açıkça diyim...Ama Şuan basanları bu piyasada tebrik ediyorum.XXXBARISBEYXXX yazdı:ŞaH eseRi oLmayanLaR grup böLgesine girmeyi haketmiyoR Bence...
iyi Forumlar..
eRuditoTR
JunqenTR
JunqenTR
Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
1881-2011~
Mustafa Kemal ATATÜRK
1881-2011~