Kendi Namusunu ayaklar Altına Alıp İsim Kodu Satıyorum Diyen ayrıca ondan sonra Yanlış Kod Verdikten İtibaren Oyun Alemindne Çıkıp Bir İnsan Kandırdım Diyebilen Zihniyetin anlayışı Apaçık ortada Ben Kandırılmadım Lakin Kendi Sonunu Hazırlayan bu adamın sonunu hep beraber görelim arkadaşlar...
Adam Bana kod Satacağım Dedi.İnanmadım , Dedim ki Namusun ve şerefin üzerine yemin et ki düzgün kodu bana satacağına...
Etti...
Neyse 10 m verim şimdilik,mezarlığa Gel Dedim...
Geldi...
10 m verdim Adama...
Çok Sevindi...
Yanlış Kodu Verip Oyundan Çıktı...
para benim umrumda bile değil
Ama Gelip 10 m için Namusunu ayaklar Altına alabilecek kadar düşmüş Bir İnsan olabilir mi sizce :?:
ve Şuan oyunda değil
Ama Şu kanaate Vardım ki Bu Adam JaBuLaNyII (Idelqx)'tir.Bir Zamanlar Bize Abi Abi diyen Velet Şimdi Bizi Kandırmaya Çalışıyor
buyrun Printler
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Vallah'a teşkilat'ın Idelqx'lere kendini hazırlaması dileğiyle kimse bilmiyor bu dünyanın öbür tarafı var ...bazıları diyor oyunda günahmı olur eğer bir insanın hakkını çalıyorsan gör bakalım hak hukuku
ALLAH-U TEALA BUYURUYOR;
''BANA KUL HAKKIYLA GELMEYİN''
Revenge of Nobility
KRoNıcK ''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''
Bu gibi konularda Soru-Cevap tan bu kişileri şikayet edebilirsiniz. O kişinin size o pini vereceğine dair bir ekran görüntüsünü, konuşmanın tarihi, saatini eklerken sunucu adı ve karakter adlarını belirtmeyi unutmayın.
Bu pinleri istismar edecek kişilerin cezalandırılacağına dair şüpheniz olmasın.
Tekrardan hatırlatmak isterim ki bu gibi konularda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi unutmayın. Aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız.