Büyücüler Hakkında ..

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Büyücüler Hakkında ..

Mesaj gönderen KoRKuLuRuYaN »

izmirliiii yazdı:Anlamadığım şey ilk önce büyücü hakkında soru konusu açman ve daha sonra bunları kendin biliyormuşcasına savunman
Sizinde anlamadığınız bir şey ben zaten onu biliyodum.Yoruma sundum
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
Kullanıcı avatarı
IIxMykonSxII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIxMykonSxII »

tartışmayın adamla
adam 1 numara
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

bak arkadaşım bu oyuna başladığımızda biz de hiçbir şey bilmiyorduk. hatta ben büyücü çar açıp 7-8 lvl hançerle asayla kasmıştım. o derece yani. bana yol gösteren çok oldu sağolsunlar. ben hiçbir zaman onları terslemedim. kimseye artistlik de yapmadım. hakaret de etmedim. mykons, petcarar gibi isimler bana çok yardım ettiler forumdan. kaç konuda ben birisine hakaret etmişim gösterebilir misin ?

3-4 yıl önce, ben de sürekli sorular sorardım. ama bu 4 yıl içerisinde bana bir şey öğreten ya da öğretmeyen, benden iyi bilen ya da kötü bilen hiç kimseye efelenmedim.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Tamam yardım ettiniz sağolunda neden bu kadar uzatıyor.Ne yapmam gerekiyor yani.Sende diyorsn yok şöle işaretler yapıyorsn forumdan dolma bilgilerle taktik veriyorsn.Formda olan birşeyi neden oraya tekrar yorm olarak atıyım ki kendi bildiklerimi yazdım.Neyse her şey içn özr.Ama yardım bu kadar da yüze vurulmaz.
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

Herkesin söylediği şey aynı fakat arkadaş anlamamakta diretiyor. Tekrar söylemek istiyorum. Yardım bu kadar yüze vurulmaz diyosun ama unutma ki bu kadarda nankörlük olmaz. Bundan 1-2 hafta önce başlığına adamların isimlerini koyuyorsun. Onların fikirlerini alıyorsun sonra üstünden 1-2 hafta geçiyor. Sanki yıllardan beri büyücü oynayıp bu bilgileri edinmiş gibi yorumlar yazıyorsun ve arkadaşlar sana böyle yapma dediklerinde sanki bu bilgileri aldığın kişiler onlar değilmişçesine onları tersliyosun. Anlatılmak istenen bu ama sen bunu anlamamakta ısrarcısın. İnsanın yaşıda küçük olabilir sonuç olarak suç değil fakat sana yardım edenlere nasıl davranması gerektiğini herkes bilir. Sen yere düştüğünde seni kaldıran birine kalkınca bir yumruk atıyor musun ? Bu yaptığın şey ona benziyor .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

ematemax yazdı:Herkesin söylediği şey aynı fakat arkadaş anlamamakta diretiyor. Tekrar söylemek istiyorum. Yardım bu kadar yüze vurulmaz diyosun ama unutma ki bu kadarda nankörlük olmaz. Bundan 1-2 hafta önce başlığına adamların isimlerini koyuyorsun. Onların fikirlerini alıyorsun sonra üstünden 1-2 hafta geçiyor. Sanki yıllardan beri büyücü oynayıp bu bilgileri edinmiş gibi yorumlar yazıyorsun ve arkadaşlar sana böyle yapma dediklerinde sanki bu bilgileri aldığın kişiler onlar değilmişçesine onları tersliyosun. Anlatılmak istenen bu ama sen bunu anlamamakta ısrarcısın. İnsanın yaşıda küçük olabilir sonuç olarak suç değil fakat sana yardım edenlere nasıl davranması gerektiğini herkes bilir. Sen yere düştüğünde seni kaldıran birine kalkınca bir yumruk atıyor musun ? Bu yaptığın şey ona benziyor .
doğro söylüyor .
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

KoRKuLuRuYaN yazdı:Ama yardım bu kadar da yüze vurulmaz.
yüze vurma değil bu. sen terslemelerine, havalanmalarına başlamadan önce farkındaysan ben ne "ben bilirim" gibi bi yorum yaptım, ne de senin yaptığın gibi her mesajımın sonuna " ;) " koymadım.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ematemax yazdı:Herkesin söylediği şey aynı fakat arkadaş anlamamakta diretiyor. Tekrar söylemek istiyorum. Yardım bu kadar yüze vurulmaz diyosun ama unutma ki bu kadarda nankörlük olmaz. Bundan 1-2 hafta önce başlığına adamların isimlerini koyuyorsun. Onların fikirlerini alıyorsun sonra üstünden 1-2 hafta geçiyor. Sanki yıllardan beri büyücü oynayıp bu bilgileri edinmiş gibi yorumlar yazıyorsun ve arkadaşlar sana böyle yapma dediklerinde sanki bu bilgileri aldığın kişiler onlar değilmişçesine onları tersliyosun. Anlatılmak istenen bu ama sen bunu anlamamakta ısrarcısın. İnsanın yaşıda küçük olabilir sonuç olarak suç değil fakat sana yardım edenlere nasıl davranması gerektiğini herkes bilir. Sen yere düştüğünde seni kaldıran birine kalkınca bir yumruk atıyor musun ? Bu yaptığın şey ona benziyor .
Arkadaşım anlamadıığın bir şey var ben kendimde kalkarım sadece arada birilerinin kaldırması için yardım isterim.Ama kimseye kaldır diye yalvarmam.Çnkü kendimde kalkabilir önemli olan daha hızlı kalkmam.Ama sonuçta er ya da geç kalkıcam.Eğer kaldırdıktan sonra bu kadar olay çıkaracaksa atarım yumruğu bu mu yani?
mitmet yazdı:
KoRKuLuRuYaN yazdı:Ama yardım bu kadar da yüze vurulmaz.
yüze vurma değil bu. sen terslemelerine, havalanmalarına başlamadan önce farkındaysan ben ne "ben bilirim" gibi bi yorum yaptım, ne de senin yaptığın gibi her mesajımın sonuna " ;) " koymadım.
Havalanma değil bir insan her konuda bilgili olacak diye bir şey yok.Bilgili olmadığım yerde yardım isteyebilirim.Ama bildiğim şeyi de söylerim.Bir kere yardım ettiniz sağolun gerekirse 2 olur 3 olur ama elbet benim de bildiğim bazı şeyler var ki orada diyorum bildiğim bir şeyi yoruma sundum bakar mısınız dedim yardımınıza çok ihtiyaıcm var demedim fikirlerini söylerseniz en azından onları da göz önüne alırım diye yazdım.Sizin adınızı yazmasam bile oraya fikirler yazılacaktı onlardan da yola çıkabilirdim ben sizin görüşünüzü aldım bunu nerelere getirdiniz.
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

KoRKuLuRuYaN yazdı:
Arkadaşım anlamadıığın bir şey var ben kendimde kalkarım sadece arada birilerinin kaldırması için yardım isterim.Ama kimseye kaldır diye yalvarmam.Çnkü kendimde kalkabilir önemli olan daha hızlı kalkmam.Ama sonuçta er ya da geç kalkıcam.Eğer kaldırdıktan sonra bu kadar olay çıkaracaksa atarım yumruğu bu mu yani?
Kalkmak , kalkmamak , kaldırmak , kaldırılmak konusuna bu kadar takmana gerek yok verdiğim örneği anlasan yeter .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ematemax yazdı:
KoRKuLuRuYaN yazdı:
Kalkmak , kalkmamak , kaldırmak , kaldırılmak konusuna bu kadar takmana gerek yok verdiğim örneği anlasan yeter .
Sen gerçekten ona taktığımı düşünüyorsan ne diyim ki senin verdiğin örneği sana açıkladım.Büyücüyü kendinde öğrenebilirsin ama bu uzun sürer ama başkasından yardım alırsan daha kısa sürede öğrenebilirsn.Ama yardım aldım bildiğim bir şeyi onların görüşlerine sundum bir de gerçekten şu konuda yardıma ihtiyacım var desem kim bilir ne kadar uzatçaklar.Kalkmak kalkamamak örneğini bu yüzden verdm kendinde kalkabilirsin ama başkasının yardımıyla daha hızlı kalkarsın.

“Büyücü” sayfasına dön