bence sen ne yazdığının farkında değilsin. Orda demişsin ki o kadar kişi ibni cevroş eldiven üretebilmek için uğraştı sonra bi baktık görev itemi diyosun . Bende diyorum ki senin mantığına göre görev itemi diye bişey olmasın ki eldiven yerine ceket verseydi bu sefer de yine aynı şeyleri diyecektinMaSSacHuSeTT yazdı:arkadaşım okuma sorunun mu var anlama sorunun mu var bizim konuşduğumuz konu yönetimin bizi düşünme olasılığı sn gittin eldiven meldiven falan diosun az oku ne demeye çalışdığımı
ashab hk.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: ashab hk.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
bnm vermiş olduğum cevaba karşılık bunu yazmışsınMaSSacHuSeTT yazdı:ashab üretecekler az beklesin malzemeler kenarda dursunçemberlitaşda daha iyi şaheserler gelecek diyor
ben ise gene cevabını vermişim.Refresh yazdı:bu kadar kişi üretti haksızlık olmazmı.Az düşünün az diyorum bak fazla değil
yani sana ikv yönetiminin bizi düşünmediğini anlatmak istedim snn verdiğin cevaba bakalım şimdiMaSSacHuSeTT yazdı:
zeki arkadaşım ikv yönetimi çokmu düşüyor bizi düşünseydi karakter isim değişikliğini sadece fuarda şimdi sn kalkıp bana bunu deme bi ibni cevroş eld. alabilmek için madende sabahladı saatlerce yaratık kesdi bu emek deilmidir şimdi ise görevden veriliyor ejderi ashabı üretmek emekse bu emek sayılmazmı insanlara karşı yorumda bulunurken rencide edecek kelimeler kullanmakdan kaçın lütfen.
ben sana ikv yönetimi bizi düşünmüyor şaheser olarak silah gelebilir dediğimde verdiğin cevaba dön oku ve bide bu yazdığını oku ardından bn sana konumuzu hatırlatıyorum snn tepkin bana şöyle oluyorRefresh yazdı:Senin Mantığına göre görevden oyunculara item falan vermesinler bu mu senin mantığın .Eldiven yerine başka bişey verseler yine aynı şeyi dicektin..
ben ikv yönetiminde şaheser getirsinler yada getirmesinler diye bir şey söylemedim ama sn bunu kafana göre uyarladın +++++++ ben ilk yazdığımdaRefresh yazdı:bence sen ne yazdığının farkında değilsin. Orda demişsin ki o kadar kişi ibni cevroş eldiven üretebilmek için uğraştı sonra bi baktık görev itemi diyosun . Bende diyorum ki senin mantığına göre görev itemi diye bişey olmasın ki eldiven yerine ceket verseydi bu sefer de yine aynı şeyleri diyecektin
malzemeler kenarda dursun
bu cümleyi kurarak önermede bulundum silah gelmezse anında üretir adam şaheseri yoluna öyle dewam eder böylecede boşa gitmiş bir mal kaybı olmamış olur
şimdi buyur kendini savun haksız olduğum taraf neresidir ??
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Kardeşim Sen ikv nin bizi Düşünmediğine Yanlış bir örnek Vermişsin.Demişsinki ;İbni cevroş eldiven İçin uğraştı millet Sonrada görev İtemi Yaptılar demişsin. Bu senin "İKV bizi önemsemiyor" suçlamanı Kanıtlamaz.Ben buna karşılık olarak yazdım o yazdıklarımıMaSSacHuSeTT yazdı:bnm vermiş olduğum cevaba karşılık bunu yazmışsınMaSSacHuSeTT yazdı:ashab üretecekler az beklesin malzemeler kenarda dursunçemberlitaşda daha iyi şaheserler gelecek diyor
ben ise gene cevabını vermişim.Refresh yazdı:bu kadar kişi üretti haksızlık olmazmı.Az düşünün az diyorum bak fazla değil
yani sana ikv yönetiminin bizi düşünmediğini anlatmak istedim snn verdiğin cevaba bakalım şimdiMaSSacHuSeTT yazdı:
zeki arkadaşım ikv yönetimi çokmu düşüyor bizi düşünseydi karakter isim değişikliğini sadece fuarda şimdi sn kalkıp bana bunu deme bi ibni cevroş eld. alabilmek için madende sabahladı saatlerce yaratık kesdi bu emek deilmidir şimdi ise görevden veriliyor ejderi ashabı üretmek emekse bu emek sayılmazmı insanlara karşı yorumda bulunurken rencide edecek kelimeler kullanmakdan kaçın lütfen.
ben sana ikv yönetimi bizi düşünmüyor şaheser olarak silah gelebilir dediğimde verdiğin cevaba dön oku ve bide bu yazdığını oku ardından bn sana konumuzu hatırlatıyorum snn tepkin bana şöyle oluyorRefresh yazdı:Senin Mantığına göre görevden oyunculara item falan vermesinler bu mu senin mantığın .Eldiven yerine başka bişey verseler yine aynı şeyi dicektin..
ben ikv yönetiminde şaheser getirsinler yada getirmesinler diye bir şey söylemedim ama sn bunu kafana göre uyarladın +++++++ ben ilk yazdığımdaRefresh yazdı:bence sen ne yazdığının farkında değilsin. Orda demişsin ki o kadar kişi ibni cevroş eldiven üretebilmek için uğraştı sonra bi baktık görev itemi diyosun . Bende diyorum ki senin mantığına göre görev itemi diye bişey olmasın ki eldiven yerine ceket verseydi bu sefer de yine aynı şeyleri diyecektin
malzemeler kenarda dursun
bu cümleyi kurarak önermede bulundum silah gelmezse anında üretir adam şaheseri yoluna öyle dewam eder böylecede boşa gitmiş bir mal kaybı olmamış olur
şimdi buyur kendini savun haksız olduğum taraf neresidir ??
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
hala anlamamışsın bn sadece örnek dedim daha bunun gibi nicesi var konumuz ikv yönetiminin bizi düşünmesi
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
konu nerelere geldi yaa :?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
arkadaş saolsun muhalefet olunca böyle oluyor insanları küçümseyenleri hiç sevmemmitmet yazdı:konu nerelere geldi yaa :?
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
ashabı efsundan ziyade kudret için düşünüyordum ben.maynaq yazdı:iyileştirmem 1764 ashab üretmeli miyim
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
ben ashab ı mı seviyorum ama daha iyi olamayacağı anlamına gelmez
bence üretme iksir al daha ii
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
şifacı ıcın ashab gerçekten önemlı faydalar sağlıyor eğer ashab ı olmayan bı carla olan bı carı karsılastırmayı denersen sende goreceksın 
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."