FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)
Re: FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)
yav bana mesaj geliyo ama oyunu acmıyo yeni şifre bi işe yaramıo
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Fastxares
Fastxdoktor
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
aaaa o kötü yaa sen ANA SAYFADA Bİ KONU AÇ herkez yardım cı olacaktır zıt kafalılar illa çıkar aldırma sorunu çözmemiz lazım...ByKiNg yazdı:yav bana mesaj geliyo ama oyunu acmıyo yeni şifre bi işe yaramıo
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
YAV ESKİSİ GİBİ NİYE DEVAM ETMİYOR TEK ŞİFRE DE NEKİseagle yazdı:aaaa o kötü yaa sen ANA SAYFADA Bİ KONU AÇ herkez yardım cı olacaktır zıt kafalılar illa çıkar aldırma sorunu çözmemiz lazım...ByKiNg yazdı:yav bana mesaj geliyo ama oyunu acmıyo yeni şifre bi işe yaramıo
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Fastxares
Fastxdoktor
- seagle
- Meteor Kaşifi
Ben ttnet kullanıcısı deilim eskiden nasıl giriodunuz ki 3 - 5 şifre ilemiByKiNg yazdı:YAV ESKİSİ GİBİ NİYE DEVAM ETMİYOR TEK ŞİFRE DE NEKİseagle yazdı:aaaa o kötü yaa sen ANA SAYFADA Bİ KONU AÇ herkez yardım cı olacaktır zıt kafalılar illa çıkar aldırma sorunu çözmemiz lazım...ByKiNg yazdı:yav bana mesaj geliyo ama oyunu acmıyo yeni şifre bi işe yaramıo
Kolaylaştırmak için yapmış olabilirler dicem ama işini zorlaştırmış sre n ana sayfaya konu aç ... Giren onursa Yöneticiler yetkililer... açıklar

*2254*

*2254*
yok eskiden normal şifre ve kullanıcı adını yazıp giriyon ama şimdi kullanıcı adını yazıp şifreyi yazdığında girmiyor niye bilmiyorumseagle yazdı:Ben ttnet kullanıcısı deilim eskiden nasıl giriodunuz ki 3 - 5 şifre ilemiByKiNg yazdı:YAV ESKİSİ GİBİ NİYE DEVAM ETMİYOR TEK ŞİFRE DE NEKİseagle yazdı:aaaa o kötü yaa sen ANA SAYFADA Bİ KONU AÇ herkez yardım cı olacaktır zıt kafalılar illa çıkar aldırma sorunu çözmemiz lazım...ByKiNg yazdı:yav bana mesaj geliyo ama oyunu acmıyo yeni şifre bi işe yaramıo?
Kolaylaştırmak için yapmış olabilirler dicem ama işini zorlaştırmış sre n ana sayfaya konu aç ... Giren onursa Yöneticiler yetkililer... açıklar
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Fastxares
Fastxdoktor
- seagle
- Meteor Kaşifi
Artık yönetim bilir ben bilemem neden ?ByKiNg yazdı:yok eskiden normal şifre ve kullanıcı adını yazıp giriyon ama şimdi kullanıcı adını yazıp şifreyi yazdığında girmiyor niye bilmiyorumseagle yazdı:Ben ttnet kullanıcısı deilim eskiden nasıl giriodunuz ki 3 - 5 şifre ilemiByKiNg yazdı:YAV ESKİSİ GİBİ NİYE DEVAM ETMİYOR TEK ŞİFRE DE NEKİseagle yazdı:aaaa o kötü yaa sen ANA SAYFADA Bİ KONU AÇ herkez yardım cı olacaktır zıt kafalılar illa çıkar aldırma sorunu çözmemiz lazım...ByKiNg yazdı:yav bana mesaj geliyo ama oyunu acmıyo yeni şifre bi işe yaramıo?

*2254*

*2254*
OLMUYOR YAV GİRMEDİĞİM SİTE KALMADI
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Fastxares
Fastxdoktor
AMA 49 LEWEL CARIMI SOBEDE YENİ AÇTIĞIM CARA AKTARDIM AMA YİNEDE GELMEDİ CAR 1 HAFTA İÇİNDE GELECEK DİYOR
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Fastxares
Fastxdoktor
- seagle
- Meteor Kaşifi
oke işşallah gelir ...ByKiNg yazdı:AMA 49 LEWEL CARIMI SOBEDE YENİ AÇTIĞIM CARA AKTARDIM AMA YİNEDE GELMEDİ CAR 1 HAFTA İÇİNDE GELECEK DİYOR

*2254*

*2254*
Tatilde sırf madeene asılcam cengızden sonra herkese uretcez şaheser bende var saten sonra kenan Junon ne varsa koparız
FAST LONCASI
FAST LONCASI
.......Byxerorr
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
.......Cezorapx (Ecel Getiren)