ben Emre yani şimdiki TuPaC'ın eski sahibi Windtalker
- EmRReX
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
ben Emre yani şimdiki TuPaC'ın eski sahibi Windtalker
sevgili oyun büyüklerim küçüklerim kardeşlerim.TuPaC'tan ve Maryhuana'dan itemlerin bazı iyi olanlarını almış bulunmaktayım bi süre size bu charlar rahatsızlık veremez ama bi süre başka bi zamanda charı alcam oyunda bana Latif ve Ove.. zırh ve ayriyetten yücelen set oldgnu soledi ama anlamadgm şu ki benden urban amyant zırh urban ceket yücelen ayak şifa yognlastrn kadın gzlk ibni cevo kadn eld. magara ayk kadın itemlerini istyo nedn acaba yalan solyo almaya calsyo ama ben yemem . bi tane resim cektim isim satıyodu sordum gercekten satyn mu diye ama satmyom kolpa dedi resimi koyamadm kusura bakmayın . benden itemlerini alabılmek için latif , ove zırh , yücelen set , 100mL ' li char verym yanı vercegı char bnm eskı charım . bende itemleri calmadım aldım cunku ıtemler benm ıtemlerım aldım gerı vermedım smdı kım haklı arkdslar yorumlarınızı beklyorm her turlu yoruma acgm o haklysa o dyn ben haklysam ben dyn bkleme modundaym

Re: ben Emre yani şimdiki TuPaC'ın eski sahibi Windtalker
Çok sürükleyici bi yazı olmuş biraz bakayım dedim ama başlayınca hepsini okuyamadan edemedim ..
AteşSalih -- TERBİYECİ

- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Lodos
aynen bende sana katılıyorum kardesım emre sana gelınde cok ıyı yapmışsın zaten o aldıgın ıtemler senın ıtemlerın bırde çarını kurtarabılırsen ne mutlu sana ...kupluce yazdı: Çok sürükleyici bi yazı olmuş biraz bakayım dedim ama başlayınca hepsini okuyamadan edemedim ..![]()
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
- EmRReX
- Işık Hanım'ın Elemanı

oledır ben sozel ogrencısı ve devamlı kıtap okudugum ıcın hep ole olyo
kardesm blym charı alcam onunda zamanı var vermesnde nolyo ben ddm ona alcam dye o charı ılk ıtemlerı snrada charı dye ınnmadı bana facebookta resımlernden bırıne etktlemıs paıntten latıf fotosu ypms sahte oldgu bellı olyo snrada ınnmadm ddm ıste ole koptu olay
http://www.facebook.com/home.php#!/phot ... 1080257410
bu adrese bakın sızde bana hak verceksınız
kardesm blym charı alcam onunda zamanı var vermesnde nolyo ben ddm ona alcam dye o charı ılk ıtemlerı snrada charı dye ınnmadı bana facebookta resımlernden bırıne etktlemıs paıntten latıf fotosu ypms sahte oldgu bellı olyo snrada ınnmadm ddm ıste ole koptu olay
http://www.facebook.com/home.php#!/phot ... 1080257410
bu adrese bakın sızde bana hak verceksınız
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Kitap okuduğun belli...Türkçeyi çok iyi kullanmışsın.
Göster
- EmRReX
- Işık Hanım'ın Elemanı

ehehehhehee aslında cok guzel kllnrm bu klavye turkcesi
D
Sanalkorkun yazdı:Kitap okuduğun belli...Türkçeyi çok iyi kullanmışsın.![]()
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
- EmRReX
- Işık Hanım'ın Elemanı

TuPaC'ı geri almış bulunmaktayım vatana millete ho.