``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Kadir senin arkadasların bos bos guncel yazmasın diye ben doldirim bos ama dolu gozuksun kapiş
:lol:
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Eyw Can SaoLasın İyi DiLekLerin İçin TeşekkürLer . . .
[YaLNıZSavaŞÇII]
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
Bak GüzeL Kardeşim MegaxTeam'ın Lonca ALanının Sayfadan Düştüğünde GünceLLenmesi Bizim İstediğimiz Bir OLaydır Kapiş Artık Tek Tek CümLeLerLe Yazıpta KirLetme Foruma Hadi Başka Konuya YöneL Lütfen . . . . .hhhaaasssaaannn yazdı:Kadir senin arkadasların bos bos guncel yazmasın diye ben doldirim bos ama dolu gozuksun kapiş:lol:
[YaLNıZSavaŞÇII]
-
- Salgın Koruyucusu
Vandervaart yazdı:Yeni Konunuzu farkettim.Tekrardan Hayırlı Olsun Başarılar...
al işte kafasız bi mega daha
viewtopic.php?f=28&t=3247&start=10#p35186
bu mesajın ne ? :lol:
yok yav tapulumuikvoyuncusu2008 yazdı:Bak GüzeL Kardeşim MegaxTeam'ın Lonca ALanının Sayfadan Düştüğünde GünceLLenmesi Bizim İstediğimiz Bir OLaydır Kapiş Artık Tek Tek CümLeLerLe Yazıpta KirLetme Foruma Hadi Başka Konuya YöneL Lütfen . . . . .hhhaaasssaaannn yazdı:Kadir senin arkadasların bos bos guncel yazmasın diye ben doldirim bos ama dolu gozuksun kapiş:lol:
-
- Kadim Hidra Avcısı
hhhaaasssaaannn yazdı:Vandervaart yazdı:Yeni Konunuzu farkettim.Tekrardan Hayırlı Olsun Başarılar...
yok yav tapulumuikvoyuncusu2008 yazdı:Bak GüzeL Kardeşim MegaxTeam'ın Lonca ALanının Sayfadan Düştüğünde GünceLLenmesi Bizim İstediğimiz Bir OLaydır Kapiş Artık Tek Tek CümLeLerLe Yazıpta KirLetme Foruma Hadi Başka Konuya YöneL Lütfen . . . . .hhhaaasssaaannn yazdı:Kadir senin arkadasların bos bos guncel yazmasın diye ben doldirim bos ama dolu gozuksun kapiş:lol:
Sana öle bi kfr ederm ki kulak felcinden gidersin
özelden etsene bi bana ha yaşamıyım ha ölmüşüm xDVandervaart yazdı:hhhaaasssaaannn yazdı:Vandervaart yazdı:Yeni Konunuzu farkettim.Tekrardan Hayırlı Olsun Başarılar...
Sana öle bi kfr ederm ki kulak felcinden gidersin

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
-
- Salgın Koruyucusu
kadir sus lan :lol:
asıl sen sus adamların konusunda boş boş konuşuyosunhhhaaasssaaannn yazdı:kadir sus lan :lol:

McErdem yazdı:http://img705.imageshack.us/img705/6060/adszkag.jpg
Resimlere bakıyordumda..Bu resimi hic unutmam..Kardesim . Canyoldasım , Senelik arkadasım Korayım..(= Oyunun 49 a cktğı ilk bir kac hafta icerisinde cekilmis bir fotoğraftır..Bu dostluk hic bitmez. . .! Erdem ~ Koray
Erdemmm , Dostummm . . . Gerçekten Duygulanmamak eLde değiL , O GünLeri İnan MumLa Arar Gibiyimm Ne GüzeL GünLerdii . . . Fotoğrafa bakınca İçimden Bi Ahhh Çektimm =S İyi ki Varsınn Dostumm Emin oL Dostluğumuzz Hiç Bitmeyecek ! Bazen beni ne kadar Kızdırsan da Sewiyorum Senii Cnm Dostumm . . Sanalda başlayan Dostluğumuz ReeLde Devam Edecek Emin oL ! . . Bana bu Duyguyu Yaşattığın İçin Sana ne Kadr Teşekkür Etsem Azdır. İnsanın Günümüz Şartlarında Sizin Gibi Dostu oLunca Kendini Çok Mutlu Hissediyor , Durumu Ne Kadar Kötü oLursa oLsun. . .
iyi ki Varsınız . . . !
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...