Merhaba arkadaşlar.
Çemberlitaş videosunda biraz inceleme yaptım. Ve birkaç önemli nokta buldum. Sizinle paylaşmak istedim.
Videoda bir gazete haberi mevcut santral açılışı ile ilgili.
Burda ''Erg'' maddesinden bahsediliyor. Erg C.G.S Sisteminin bir parçasıdır.
Erg = Joule.
Joule = Newton/Watt/Coulomb
Burada oyunla ilgili tek parça Coulomb oluyor. Coulomb bir elektrik parçasıdır.Bundan çıkaracağımız ise Çemberlitaş'ta elektrik bence işe yaramayacak. Çünkü deniyorki:
Erg yüksek miktara maruz kaldıgında delilik ve ölüme neden olabilecek kadar güçlü bir enerji kaynagıdır. Zaten Çemberlitaş duvar kağıdındada görmüşünüzdür ateş ve buz mevcut sadece.
Kadının arkasındaki adamlar ise benim düşünceme göre görev alabilcegimiz kişiler. Aynı sıgınaktaki Lamia falan gibi.
Blackmon
Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
- LeosmontuBJK
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
Böyle bir yerden çemberlitaş'a girilme olasılığı varmıdır ?

Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Staffers yazdı:Böyle bir yerden çemberlitaş'a girilme olasılığı varmıdır ?
Hayır orası siperler
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Dikkatimi çekti.Siperler ters yöne kazılmış.Staffers yazdı:Böyle bir yerden çemberlitaş'a girilme olasılığı varmıdır ?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
DeathLord yazdı:Dikkatimi çekti.Siperler ters yöne kazılmış.Staffers yazdı:Böyle bir yerden çemberlitaş'a girilme olasılığı varmıdır ?
![]()
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bu arada o elinde alev olan karakter Semiha...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Güncel....
Arkadaşlar, herkese selamlar...
Uzun bir süredir cevap yazamıyorum çünkü modemimi garantiye yolladım. Şu an foruma net kafeden ulaşıyorum, birkaç gün daha cevap yazamayıp, araştırmalarınıza yorum yapamayacağım, bu süre içerisinde konunun aynı güzellikte devam edeceğinden hiçbir şüphem yok, herkese(mesajları inceleyememiş olsamda) çok teşekkürler, vakit ayırıp fikirlerinizi sunduğunuz için...
İyi forumlar...
Uzun bir süredir cevap yazamıyorum çünkü modemimi garantiye yolladım. Şu an foruma net kafeden ulaşıyorum, birkaç gün daha cevap yazamayıp, araştırmalarınıza yorum yapamayacağım, bu süre içerisinde konunun aynı güzellikte devam edeceğinden hiçbir şüphem yok, herkese(mesajları inceleyememiş olsamda) çok teşekkürler, vakit ayırıp fikirlerinizi sunduğunuz için...
İyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
cevabı cok basit dikkat etiyseniz 12 lwl örümceklerin orda yıkık lık var genelde öle yerlerden acılıor ve arkaya dogru bir sokak devam edior ordan acılcak iddaya giren varsa cıksın...ayrıca yılanların oldugu yer grub bölgesi olark acılcaktırr....bide su sahildeki gemininde bişeyle alakası olabilr ama emn kapı 12 lwlik örümceklerin ordan acılcak
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
İfliss'in bulunduğu yerin izdüşümünü yeryüzüyle birleştirirseniz tapınağın tam altında olduğunu farkedeceksiniz. Ayrıca İfliss'in tapınağındaki(bulunduğu yer) koca sütunun üstünde büyük bir girinti var sitedeki "Ekran Görüntüleri" kısmından görebilirsiniz ve benzer sütun Çemberlitaş'ta üstünde ayriyeten mor ışık var yani sütunlar neredeyse aynı.
Yani girişin tapınak olacağına hemfikirim.
Teşekkürler..
Yani girişin tapınak olacağına hemfikirim.
Teşekkürler..
Yeterince istersen başaramayacağın birşey yoktur..