İKV’de cezalar kişilere yada oyun karakterlerine değil, üyeliklere verilmektedir. Bu yüzden üyeliğinizi başkasının kullanmış olması, alınan cezadan sorumlu tutulmamasını sağlamaz.
Bilginize
ALınan cwp bu
Büyük ihtimaLLe Oyunu Bırakıcam Ama bırakmadan YapabiLeceğimin En Sonuna Kadar Gidicem gerekirse Suç Duyurusunda buLunucam.
Geçmiş olsun ya bu kadar erken pes etme bizim için önemlisin sen .
bugra benm su www.anadoluakincilari.com da ki hesap hala yasaklı ya:D neden banladıklarınıda anlamadım :S su hesabı bi actıradınız iyiydi:D cuma gunu aksama oyundayım ins. gorusuruz o zaman tekrar
2 gün oyuna girmedik yine döktürmüşsünüz. Darkforeverr [Yekta] ve Riddicx[Arda] Fundi zırhlarınız hayırlı olsun.Pardox [Onur] kuzum seninde Kıyamet Alevi ve Nucleus zırhların hayırlı olsun.Güle güle eskitin.
Yusuf ben senin forum hesabını unutmuşum kusuruma bakma En kısa zamanda halledicem inşallah.
Hüso Edirnede ne işin var la Bekleseydin beraber giderdik.Uzunköprü ye gidemiyorum uzun zamandır.
Ocak ayı aidatlarını ödemeyen üyelerimiz Kasa sorumlumuz EuCALYPTuS a [Ender] aidatlarını teslim etsin.Yeni aktif edilen Lonca Kasası ve LİŞAN sistemimiz hakkında daha fazla bilgi almak isteyen üyelerimiz için linkide veriyim.
Benim sınavlar yarın sona eriyor en sonunda 1 ay civarında evde boş boş yatıcam
Zırh düşen arkadaşlara zırhları hayırlı olsun güle güle eskitin ama bölgelerde örs yapmayın .p
Zırh düşüren arkadaşların zırhları hayırlı olsun . ''ŞaheserLi ve ZıRHlı'' loncamız işte ! Şaka bi yana her gün gücümüze güç katıyoruz moraller gayet iyi !