OYUNDA GÜNCELLEME SART ARTIK!!!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ASYAXKARA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

OYUNDA GÜNCELLEME SART ARTIK!!!!!

Mesaj gönderen ASYAXKARA »

ARtık ÜRetim 0 yok oyunda Ejder asa yapmak 500-600 m ilk yapanLar 70 80 m ye yapıyorLArdı ...
suan maden FiyaTlarını çok AbarTılar ve dur diyen yok haLa Artıyor EJDer asa yapamıyoruz ...
Bence EJder asa recetesı falan materyal SAyısı düşürülmeli yada Malzemeri SAbit fiyatta Agop vs biyerde saTIlmalı
Bizim oyuncuların ELinde KAlırsa 23-25 m dıyor adam MAvi Topaza 18 tane lazım cok sayı cok :=)
Yani GüncElleme veya sORunun Çözülmesi KEsinlkLE SArt eminim bir cok arkadas benımle aynı Düşüncededir
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: OYUNDA GÜNCELLEME SART ARTIK!!!!!

Mesaj gönderen KraToSs »

ASYAXKARA yazdı:ARtık ÜRetim 0 yok oyunda Ejder asa yapmak 500-600 m ilk yapanLar 70 80 m ye yapıyorLArdı ...
suan maden FiyaTlarını çok AbarTılar ve dur diyen yok haLa Artıyor EJDer asa yapamıyoruz ...
Bence EJder asa recetesı falan materyal SAyısı düşürülmeli yada Malzemeri SAbit fiyatta Agop vs biyerde saTIlmalı
Bizim oyuncuların ELinde KAlırsa 23-25 m dıyor adam MAvi Topaza 18 tane lazım cok sayı cok :=)
Yani GüncElleme veya sORunun Çözülmesi KEsinlkLE SArt eminim bir cok arkadas benımle aynı Düşüncededir
KatıLıyoRum Kımın Umrunda ama ;)
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
eRuditoTR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen eRuditoTR »

Çok haklısın.İnşallah Çemberlitaş eklentisi ile yeni itemler gelince düşceğine inanıyorum.En azından bukadar masraflı olmaz.
eRuditoTR
JunqenTR

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

1881-2011~
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Bnece En ıyısı Maden Sayısı Arttılırsın Bölece Dha Fazla Maı Topaz Çıkar Pıyasası Düşer
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön