Çok çapraz ilişkiler bunlar çook :twisted:
EvReN konusunda gereken yapılacak diyen GM'ler...
- BINDORTYUZELLIUC
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: EvReN konusunda gereken yapılacak diyen GM'ler...
GM ler oayı gercekten kimsenin kalbi kırılmaması için mi yoksa işin içinde X bir GM'nin ismi geçtiği için mi ört bas ediyorlar anlamadım. konuya gelen tehdit içerikli mesajları gayet rahat temizleye bilirlerdi bu yetki pekala ellerinde var 

Gazeteciligin yüzkarası sadece sözcükler arasında gazeteci olmuş zatı kişi senfony e yalaka diyorsun okadar iyi araştırmacı olsan yalakalık ve senfony yanyana gelmez . oyunda 1 veya 2 saat takılıyorsun milletten ne duyduysan onu yazıyorsun
burak bu işleri karaktersiz [isimsiz] kişi
evreni savunmuyorum ama can kardeşime hakaret gibi algıladıgım sözcüklerden dolayı yazıyorum
Burası ne bir reel hayat nede bir polisiye filim çekilen film seti burası oyun burda dallas polamiklerine yer yoktur .
1 yıllık konu halen tatmin olamıyorsan gel ben seni tatmin edici bilgiler veriyim
tabi yerse
kim oldugum belli :
burak bu işleri karaktersiz [isimsiz] kişi
evreni savunmuyorum ama can kardeşime hakaret gibi algıladıgım sözcüklerden dolayı yazıyorum
Burası ne bir reel hayat nede bir polisiye filim çekilen film seti burası oyun burda dallas polamiklerine yer yoktur .
1 yıllık konu halen tatmin olamıyorsan gel ben seni tatmin edici bilgiler veriyim
kim oldugum belli :
Gerçek Zenginlik Mal Çokluğu Değil Gönül Tokluğudur. . . ! Hz Mevlana
Alamoanajj Alamoanaj Cerigo
............................................
Paşaxnares Paşaxteset Paşaxtkn
Alamoanajj Alamoanaj Cerigo
............................................
Paşaxnares Paşaxteset Paşaxtkn
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşlarımızında dediği gibi bu konu burdan çözülmez.Mail atarak derdini anlatmaya çalış.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Bana cvb yazmışsın bide süre koymuşsunSenfony yazdı:sana cevap için ayırdığım süre doldu,
sizin arayıp da bulamadığınız cevap eski forumda [DEV]Lathander tarafından verilmiştir.
(aynı konuyu forumdan sildikten sonra bir başkası yine aynı konuyu açtığında)
20-10-2009 tarihinde aynen şunları söylemiş ;
Merhaba,
Kimsenin kalbini kırmamak için oldukça kısa yazacağım.
İKV Forumları bir iletişim ortamıdır. Birbirnize hakaret edeceğiniz ve alalen tehdit edebileceğiniz bir yer değildir!
Aynı şekilde tehditler içermesinden dolayı bir önceki konu silinmiştir.
İKV'de karşılaşacağınız olaylar hakkında yapılacak bireysel şikayetleriniz ve yetkili kişilerle iletişime geçmek için kullanılması gereken tek kanal www.istanbuloyun.com/ikvdestek dir. Forumlarda bu tarz tartışmalar yapılamaz. GM için konu açılamaz. Ne varki bu yönde bir şikayet destek kanalına iletilmemiştir, forumun ilk 3 mesajı aynı IP üzerinden atılmştır. Bu durumun için fazla neden aramaya gerek yoktur. Çünkü, yapılmak istenen şey; bir sorun yada hata olarak görünen bu durumun çözüme kavuşturma çabası değil, Bu sorun yada hata üzerinden şov yapma isteğidir. Bu gibi davranışlara müsammaha gösterilmeyeceği gibi , tartışma yaratma amacı güdmesi sebebi ile böyle bir davranış, sorunun kendisinden daha büyük bir sorundur. Bu yüzden eğer çözüm istiyorsanız doğru yolu kullanınız. Aksi halde oyuncular arasında tartışma yaratmanıza, onların birbirlerini tehdit etmelerini sağlamanıza izin vermeyeceğiz. Sağduyulu oyuncularımızda bu konu bizlerle hem fikir olacağını düşünmekteyiz.
Diğer bir konu ise forum ve oyun üzerinden yapılan tehditlerdir. Bu güne kadar sadece uyarı ve oyun dünyalarınn içinde kalan yaptırımlar uygulanmıştır. Ama bundan sonra bu kişi ve kişiler hakkında yasal mercilere başvurma şeçeneğimizi de ciddi olarak düşündüğümüzü de buradan bildiriyorum.
Konuya muhatap tüm oyuncularımız dikkatine rica ederim.
eski forumda o kilitlenen konunun linki aşağıdadır;
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 702.0.html
ayrıca biz kimsenin avukatlığını yapmayız, yağcılıkla işimiz olmaz.
insanları karalama oyununu bi kenara bırakın, oyun oynayacaksanız launcher.exe dosyasını çalıştırın
1.Sen oyunu bırakmamışmıydın vede kendi ağzınla demedinmi bu oyun benim için bir zaman kaybıymış diye geriye baktığımda hiç birşey olmadğını gördüm demedinmi
2.O lafları ettikten sonra gelmiş burda benimle tartışıyorsun.
3.Ben buraya seninle tartışmak için yazmadım.
4.Sen muhattabım değilsin.
5.Gereken açıklamayı GM ler versin.
Ben böyle bir oyunu ilk kez görüyorum. Bi arkadaş GM lerin bile para sattığını söylüyor reelde
Para satan adam beta çarda satar..
Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa ,
orada itimat ve itaat vardır ,
itimat ve itaatin olduğu yerde disiplin vardır ,
disiplinin olduğu yerde huzur ,
huzurun oldugu yerde başarı vardır ...
SAYGILARIMLA
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Olayın gerçeğinde Sobee kimsenin bu oyun hatasından dolayı ceza alması istenmemiştir. Sizde bu konuyu daha fazla dert etmeyip oyununuza devam etmenizi öneririm. Yönetim size gerekli cevabı verip konuyu en kısa zamanda kilitleyecektir.BINDORTYUZELLIUC yazdı:GM ler oayı gercekten kimsenin kalbi kırılmaması için mi yoksa işin içinde X bir GM'nin ismi geçtiği için mi ört bas ediyorlar anlamadım. konuya gelen tehdit içerikli mesajları gayet rahat temizleye bilirlerdi bu yetki pekala ellerinde var
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Öyle olmasını diliyorum yaklaşık 7-8 aydır yazıyorum bu konuyu güncel tutuyorum ama bir GM çıkıpta bu konu hakkında birşey demedi. Konuyu kilitleyim incelenecektir diyorlar.. Ne incelemeymiş harfleri tek tek okuyorlar sanırım..
Daha fazla birşey demiyorum herkeze kolay gelsin..
Daha fazla birşey demiyorum herkeze kolay gelsin..
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;
Oyun hatası ve hata kullanan kişiler bilinmektedir, gerekli düzenlemeler ve hatamız telafi edilmiştir. Bu konu daha önceleride defalarca dile getirilmiştir. Aynı sorun ve aynı konu hakkında defalarca konu açmanın da bir gereği yoktur.
Konuyu açan şahıs imalı bir şekilde göndermelerde bulunmaktadır bunu bir daha denememesini öneririm. Her kulaktan işittiği şeye inanırsa hayatta büyük hatalar yapabilir şimdi olduğu gibi.
Konu kilitlenmiştir.
Oyun hatası ve hata kullanan kişiler bilinmektedir, gerekli düzenlemeler ve hatamız telafi edilmiştir. Bu konu daha önceleride defalarca dile getirilmiştir. Aynı sorun ve aynı konu hakkında defalarca konu açmanın da bir gereği yoktur.
Konuyu açan şahıs imalı bir şekilde göndermelerde bulunmaktadır bunu bir daha denememesini öneririm. Her kulaktan işittiği şeye inanırsa hayatta büyük hatalar yapabilir şimdi olduğu gibi.
Konu kilitlenmiştir.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları