Kerrmit yazdı: Arkadaslik dostluktan bahsediyorsunuz, bunlar sanirim sadece sizin grup için geçerli , çünkü siz göreve gidenede, Migrata gidenede daliyorsunuz , eger kp ye ihtiyaciniz varsa konu acin, açlik yaparak sadece ve sadece dostluk arkadaslik sözlerinizi kendiniz yalanliyorsunuz.
Aynen katılıyorum...Geçenlerde eminönünde komutanda toplnamısınız aranızdan geçiyordum sizden birisi daldı ve sizde daldınız migrata gittigimi belirttim 2.seferde gene geçmek istedim gene daldınız eğer amacnız kp açlıgıysa söleyin bilelim...Düşmanlık almak istemiyorsunuz ama artık 1 LVL adamınızı bile görsem sag bırakmam buda biline..!!!
Stilla Ve Eugen Beni az cok tanırsın Adaptasyon pekı o meteordan qecerken neden dalgıgını ogrenebılırmıyım ve ofansıf olup qeldımde neden oyundan cıktını ve sıvrı adada yakaladıgımda dur kardeş dedıgını ogrenebılırmıyım lutfen akıllıca oynuna bak bız kımın ne yaptıgını ııı bılırız
ve NarcoTık yanı fAtıh sanA sıra qeldı sunu bıl bak tmm mı 1. bu Mıgrata gırmıstık centı kesınce ve yanındakı adamla yanı cagrı mı ne kadabra ıle cıktınız acaba neden ??
Fatıh Meteorda ve E.ö bankada bana kont acıp buz vuran kımdı bu 2.
Şunuda uNutma Bıze daLmayanLa ısımız Olmaz yeDıreMıorsAn KeNdıne CIkarsıN tmm beNım gıbı oLcan kardeş gırme klana bıttı bu kadar kesıorlar dıe ılla laF mı soKalIm
altun yazdı:ve NarcoTık yanı fAtıh sanA sıra qeldı sunu bıl bak tmm mı 1. bu Mıgrata gırmıstık centı kesınce ve yanındakı adamla yanı cagrı mı ne kadabra ıle cıktınız acaba neden ??
Fatıh Meteorda ve E.ö bankada bana kont acıp buz vuran kımdı bu 2.
Şunuda uNutma Bıze daLmayanLa ısımız Olmaz yeDıreMıorsAn KeNdıne CIkarsıN tmm beNım gıbı oLcan kardeş gırme klana bıttı bu kadar kesıorlar dıe ılla laF mı soKalIm
Önce Kim oldugnu tanıt 1.O migratta sizin tabirinizle çıkma sebenini açıklamıştım...Ve O banka önünde veya mısırın orda Kaba modna girenler veya baska bi klan kesme amaçlı kimse kimseye dalmaz...O sana kons AÇıp vurdugum EMini bi deneme yapıyım mı demişimdr buyur demişidir bu işler genlde böleolur.Eger o kons actıgımda seni kestysem Buyur söle bilelim...Ve Öle ahkamda kesme sizden de korkmam alayınızda gelse korkutamaz beni...Erkxtorun Tüm bu sorunları cıkaran çocuktur..Bu kadar diyorum daha öncede belirttiğim gibi 1 Level bi Erkx Grsem Yaşatmam....Birde Klana girme zman demişsin oyunun kuralları içinde Arz ve lodos klan birbirine düşmandır.Ancak bu düşmanlık insanlara da yansımayana basladı birbirine küfredenmi arasın maden basında keseni mi kp ksarken keseni mi ...! Ama bi savasş olur meteorda eminönünde vs. Savastır dalınır kesilir savasş içinde olanlar ancak insan diyorsa işim var Bulaşmayın diyorsa ve dediği kişide hala anlamıyorsa onada yapcak bişey yok sizin gibi...!! Dikakt edin kendinize...!!!!
altun yazdı:Stilla Ve Eugen Beni az cok tanırsın Adaptasyon pekı o meteordan qecerken neden dalgıgını ogrenebılırmıyım ve ofansıf olup qeldımde neden oyundan cıktını ve sıvrı adada yakaladıgımda dur kardeş dedıgını ogrenebılırmıyım lutfen akıllıca oynuna bak bız kımın ne yaptıgını ııı bılırız
Bu oyunda durup dururken kimseye dalmadigimi herkes bilir, benim kp ile adam kesmek ile bir isim olmaz, sen kesinlikle beni bir baskasi ile karistirdin ayrica beni kesmeye gelecek adama kizarim ama oyundan cikmam !!!
Kerrmit yazdı: Arkadaslik dostluktan bahsediyorsunuz, bunlar sanirim sadece sizin grup için geçerli , çünkü siz göreve gidenede, Migrata gidenede daliyorsunuz , eger kp ye ihtiyaciniz varsa konu acin, açlik yaparak sadece ve sadece dostluk arkadaslik sözlerinizi kendiniz yalanliyorsunuz.
senin dostluk anlayışın arz-lodos kesilmesi ise dost değiliz he kesilmek istemiyosan klansız gez.
kp ihtiyacına gelince kaç kp lzm sa söle ben sana car kestirem çar bol kp derdimiz yok şükür bi çoğumuzda yıldızız rütbelere bak gör.
Tartışmalarınızı özel konu açıp yapın Erk güç birliği sayfasını kirletmeyin kesilmek istemeyen çıksın klandan bizde migrata sığınağa giderken kesilioz girip foruma konumu açalım kestiniz yolda die.
senin dostluk anlayışın arz-lodos kesilmesi ise dost değiliz he kesilmek istemiyosan klansız gez.
kp ihtiyacına gelince kaç kp lzm sa söle ben sana car kestirem çar bol kp derdimiz yok şükür bi çoğumuzda yıldızız rütbelere bak gör.
Benim dostluk anlayisimin ne oldugunu 3 senedir birlikte oynadigim Arz ve Lodos kardeslerime sorabilirsin kardes, ben sadece çok zamansiz ve gereksiz yerlerde daldiginizi belirtmek istedim, savas olsun kesin, ws atalim kesin amenna , ama yardima yada göreve giderken çok gereksiz yere daliyorsunuz, ben bunu belirtmek istedim iyi oyunlar
Bu ERK nın açılımı nedir? Sizin hal ve hareketlerinizden ben bi açılım çıkardım.
Birkaç kişi bi araya geldiğinizde gördüğünüze saldırıyorsunuz.
Belliki bi Rahatsızlığınız var.
Tekken kuzu gibi geçerken bi kaç kişi toplayıp kalabalıklaşınca önünüze gelene saldırıyorsunuz.
Tekken dalamayıp sürü halinde saldırdığınıza göre bu da sizi Ezik yapar.
---Toparlayacak olursak ERK demek--- Ezik Rahatsız Kalabalık Bundan daha fazlası olamazsınız...