öncelikle s.a, benim adım çağlar. ben beyazköşkten aranıza katılmak istiyorum ama kafamda 1 kaç soru var ..şimdi çarı açtım diyelm kasması kolay,,fakat madenlerin başları çok kalabalıkmı yani şaheser üretmek çokmu zor maden çekmek fln,, arkdaş ortamı nasıl saygı sevgi??
Bide son olarak beyazköşkten burdaa oynayanlar nicklerini yazabilrmi belki birbirimizi tanırz..
İzmırlee/Şovalyexakgüneş/Tayfaxasi/Tayfaxasii/Acsxcrazyfeed/Acsxsebebimsin (BEYAZKÖŞK)
BeyazKöşkten >>>Ankaya..
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BeyazKöşkten >>>Ankaya..
Arkadaşım öncelikle hoşgeldin sefalar getirdin. Burada maden derdinin olmayacağından emin ola bilirsin zaten bu sunucuda herkez olgun yaşta insanlar güzel temiz birç evre edine bilirsin.
Madenlerin hepsi boş ama burada bir kural vardır kimse senin oturduğun madene oturmaz ve sende birisinin olduğu madene oturmassın. Madenden yana bir sıkıntın olmaz sunucu boş gibi birşey iği kafa dinlersin.
Madenlerin hepsi boş ama burada bir kural vardır kimse senin oturduğun madene oturmaz ve sende birisinin olduğu madene oturmassın. Madenden yana bir sıkıntın olmaz sunucu boş gibi birşey iği kafa dinlersin.

-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BeyazKöşkten >>>Ankaya..
Tşkkr ederm bende böle sakin kafa dinlicek bi sunucu arıyodum en kısa zamanda aranızdaym hayırlısıyla..TheRiamax yazdı:Arkadaşım öncelikle hoşgeldin sefalar getirdin. Burada maden derdinin olmayacağından emin ola bilirsin zaten bu sunucuda herkez olgun yaşta insanlar güzel temiz birç evre edine bilirsin.