HİGALDO geri dönüyor.
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inceptıon
Re: HİGALDO geri dönüyor.
bu kamil ne eskilerden nede yenilerden sancağa başlayalı 1 yıl olmuş adam kendini eskilerden ilan etti
ayrıca eskilerin en güçlüsüymüş
eziğin önde gideni ve ayrıca hırsız olduğuda doğrudur yalan dolan çoktur
çok kişini canını yakmıştır bunlarıı lonca ve bölge kanallarından çok duyuyordum
daha başka bu arda inş sunucuya kendini değiştirip gelmişsindir diyecem ama huylu huyundan vaz geçmez 
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
ee ben bişiye tepki veriyorsam sebebi vardır cünkü adımdanda anlarsınz KURT'um ,olum ben tilkilere izin vermem hırsız ve düzenbazları barındırmam yanımda ve sunucumda ...! ben neden düşman oluyorm sanıyorsunz cünku herzaman haklının yanında oldugumda siz haklıyı haksıza ceviriyonz...bunu aklınıza yazın bu oyunda ben oldugun sürece hırsızlık yapıpda ismini saklıyacak kişi kalmıcak hepsini tek tek buluyorm...
Ayık olun .

Ayık olun .
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
ooo siz böle bnm hakkımda atıp tutarsanız ben hiç dönmem oyuna
en iyisi temiz bir sayfa açmak başka bir sunucuda h.g diyen kardeşlerimin hepsine cok teşekkür ederim saolun ar olun hepinize iyi oyunlar Kurtx dikkat edin cok sinsi birisine benziyor her an herkesi satar o dikkat edin benden söylemesi Hoşçakalın.
:twisted: HİGALDO :twisted:
:twisted: HİGALDO :twisted:
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
eet hidalgoyu hatrlıyorum
yuvaya hoş geldın 
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kurtx yazdı:kurtxbaba yine biyerinmi kalktı totos adammı oldun he cakal bi zırh düşürdü sümüklü byeri kalktı biyerine #@!? onu :roll: :roll:Kurtxbaba yazdı:Kurtx yazdı:olm ne ayaksınz la siz entel tayfası adammı oldunuzda abinize laf yapıyonzolm sancak da yım bayadan beri legendxfrdik seni göreli 1 sene oldu la dünku bbbk , artislik yapmayın alırım facanızı
![]()
![]()
eSeNLeR TayFa ; Herkesi bekleriz eSeNLeR Köşe Başına(NOT: tabi totosuna güvenen gelir
![]()
![]()
)
2 Yıldır Bu sunucudayım bende senin gibi eziğini Görmedim O yzden arakdaşLar Cevap Vermenize hiç Gerek yok![]()
Zamanında İyi Koyduğum İçin Ancak Laf Atabiliyorsun
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- kokoreckoray
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
ataxlonca yazdı:bu kamil ne eskilerden nede yenilerden sancağa başlayalı 1 yıl olmuş adam kendini eskilerden ilan ettiayrıca eskilerin en güçlüsüymüş
eziğin önde gideni ve ayrıca hırsız olduğuda doğrudur yalan dolan çoktur
çok kişini canını yakmıştır bunlarıı lonca ve bölge kanallarından çok duyuyordum
daha başka bu arda inş sunucuya kendini değiştirip gelmişsindir diyecem ama huylu huyundan vaz geçmez
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN